Britisk Kvinne Arrestert Etter Filming På Tomt Sykehus, Fordi Syke Mennesker Nektes Behandling (TOM Sykehus Overalt)

31. Desember 2020

En kvinne i Storbritannia ble arrestert av politiet etter at hun filmet en video på et nesten helt tomt sykehus og la det ut på nettet.

Klippet viser kvinnen som går gjennom tilnærmet tomme korridorer og filmer tomme avdelinger på Gloucestershire Royal Hospital.

Britisk kvinne arrestert for filming på tomt sykehus, ettersom syke mennesker nektes behandling

“Dette er en skam … den er så død … alle mennesker i landet vårt venter desperat på behandling, kreftbehandling hjertesykdom, ærlig talt gjør dette meg så sint,” uttaler hun mens hun filmer en rekke tomme ventestoler.

Kvinnen uttrykte sjokk over hvor stille sykehuset var, og sa at hun forventet at det ville være “noen flere mennesker rundt, det er absolutt ingen.”https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1344298301051568131&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fbritish-woman-arrested-after-filming-inside-empty-hospital-as-sick-people-are-denied-treatment.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Ifølge rapporter ble en 46 år gammel kvinne senere arrestert av politiet for å filme videoen og har blitt siktet for mistanke om lovbrudd.

“Kvinnen har blitt kausert for å vende tilbake til politiet 21. januar, med vilkår om at hun ikke kan komme inn i NHS-lokaler eller på grunnlag av slike lokaler, med mindre i tilfelle en nødsituasjon eller til å delta på en forhåndsbestemt NHS-avtale,” sa en uttalelse fra politiet i Gloucestershire.

Mens opptakene viser at innsiden av sykehuset er nesten tom, har britiske helsemyndigheter kontinuerlig hevdet at NHS risikerer å bli “overveldet” som et resultat av økende COVID-19-infeksjoner.

Hundrevis Av Tomme Sykehus Filmet Over Hele Verden

Mange lignende videoer har dukket opp fra hele verden siden starten på denne plandemien (hashtag #FilmYourHospital blir viral):

 1. USA: Skilt som sier ‘Hospital Disaster Drill In Progress’, mens innbyggerne går inn i TOMME sykehus og testsentre (MSM sier de er overveldede)
 2. USA: Flere forskjellige videoer viser tomme sykehus over hele USA på toppen av ‘pandemien’
 3. Storbritannia: Sykepleier snakker ut, tomme senger og ingen tilfeller av coronovirus på sykehus i Devon
 4. Storbritannia: tomt sykehus, ingen tilfeller av covid og ingen testing
 5. Brasil: Parlamentsmedlemmer brøt inn på sykehus som hevdet å ha 5000 smittet og 200 døde fra COVID19 – Sykehuset var TOM og ble renovert
 6. Tyskland: Leger skriver brev til kansler Merkel: ‘Sykehusene har vært mer tomme enn noen gang før.’
 7. Tyskland: Undercover-journalist går til Covid Hospital som antas å være overveldet på toppen av Covid “Pandemien”, og DET VAR TOM
 8. Canada: Empty Hospital filmet i Vancouver 
 9. Australia: tomme sykehus- og helsearbeidere hadde ikke masker inne
 10. Ulike land: 40+ tomme sykehus i 10 forskjellige land (april-juli 2020)

Folk spør hvorfor hundrevis av sykehus er tomme, i USA og over hele verden:

https://www.bitchute.com/embed/ORRO2YyfeASy/

https://www.bitchute.com/embed/DChxS1Z3B3km/

Ingen av videoene ovenfor finner du lenger på YouTube. De er fjernet. BitChute er i utgangspunktet fullpakket med lignende videoer.

#FilmYourHospital

NHS England sier at det nå er flere COVID-19 pasienter på sykehus enn det var i april-toppen av den første bølgen.

Offentlige data viser imidlertid at sykehus faktisk er tomere enn på denne tiden i fjor, med senger på 89% belegg sammenlignet med 95% belegg i desember 2019.

I regioner over hele landet er beleggstallene for kritisk omsorg også lavere enn gjennomsnittet på 3 år.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1343967543430676486&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fbritish-woman-arrested-after-filming-inside-empty-hospital-as-sick-people-are-denied-treatment.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Nesten alle de akutte sykehusene som ble bygget til en kostnad av £ 220 millioner for å håndtere overløps-COVID-pasienter, ble aldri brukt og blir nå demontert .

Mange har også stilt spørsmål ved hvorfor sykepleiere har hatt tid til å utføre nøye innøvde og koreograferte danser for sosiale medier, med familiemedlemmer til kreftofre som har blitt nektet behandling og klager over deres ufølsomhet.

Kilde: Summit.newsPresident Trump Signerer Regningen Som Gir Etterretningsbyråer 180 Dager For Å Avsløre Sannheten Om UfoerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Ufo Sightings 2020

ET UFOERNYHETER

COVID-19 Har Ført Til Rakettende Antall UFO-Observasjoner

HAFHAF31. Desember 2020

Game Over Dominion stemmemaskiner live hacket under Georgia Senats høring

NYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

SPILL OVER: Dominion Stemmemaskiner LIVE HACKET Under Georgia Senates Høring

HAFHAF31. Desember 2020

Sveitsisk Pfizer

NYHETERVAKSINER

Swiss Man Dør Kort Tid Etter Å Ha Mottatt Pfizer COVID-Vaksine

HAFHAF31. Desember 2020

Busted Georgia-stemmesedler ble trykt annerledes for Gop Areas Vs. Dem-områder

NYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

BUSTED: Georgia-Stemmeseddelen Ble Trykket Forskjellig For GOP-Områder Vs. DEM-Områder

HAFHAF31. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.