Endeløs Og Grunnløs COVID-Propaganda: NULL Bevis For At ‘New Strain’ I Storbritannia Er Mer Smittsom (Panikk Drevet Av Falske Medier)

29. Desember 2020

av Jordan Schachtel

Politikere og “folkehelseeksperter” over hele verden bruker defekte modeller på en ny variant av romanen coronavirus for å dekke for deres feil i å stoppe spredningen, samtidig som de utnytter problemet for å kreve fornyede lockdowns og andre strafferestriksjoner.

Det er ikke mye som er kjent om den såkalte “nye stammen” av viruset, men det har ikke hindret den herskende klassen i å bruke den til deres fordel.

Arrester Boris Johnson bak barer

Den siste fortellingen, som brukes som en vektor for uendelige mengder COVID-19 panikk og fryktmangring, er relatert til påstanden om at det er en ny mutasjon av den nye spredningen av coronavirus, som hevdes å være mye mer smittsom – en hevdet 70% (!) økning i overførbarhet – enn den opprinnelige dominerende varianten.

Her er problemet med det påstanden: den er kun basert på en enkelt modell satt sammen av et team av epidemiologer med en oversikt over svikt.

Det er ingen faktiske bevis for at den nye varianten av coronavirus er mer eller mindre overførbar eller dødelig enn tidligere stammer.

Fremskrivningen på 70% ble først gjort oppmerksom på oss av den britiske statsministeren Boris Johnson, som i en panisk tale før nasjonen hans syntes å skylde på mutasjonen for at hans regjering ikke hadde “stoppet spredningen” av coronavirus gjennom brutale drakoniske restriksjoner .

[Disse menneskene må prøves for forbrytelser mot menneskeheten!]

Bill Gates fengsel

Han brukte den “nye mutasjonen” unnskyldningen for å rettferdiggjøre både hans feil, og doble ned på “nivå 4” -låsinger for å prøve å “stoppe spredningen” av den nye varianten.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1340035023257423872&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fendless-baseless-covid-propaganda-zero-evidence-that-new-strain-in-uk-is-more-contagious-panic-driven-by-the-fake-media.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Johnsons panikkadresse skremte statsoverhodene i andre land i en slik grad at dusinvis av nasjoner umiddelbart innførte reiseforbud mot Storbritannia, i håp om å prøve å stoppe denne nye koronavirusvarianten.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1341092056232542208&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fendless-baseless-covid-propaganda-zero-evidence-that-new-strain-in-uk-is-more-contagious-panic-driven-by-the-fake-media.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

I USA ga den “nye belastningen” en gylden mulighet for politikere og “folkehelseeksperter” for å presse på for ytterligere begrensninger for å dempe et virus.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1343127744775933953&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fendless-baseless-covid-propaganda-zero-evidence-that-new-strain-in-uk-is-more-contagious-panic-driven-by-the-fake-media.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Britiske medier har rapportert at Boris Johnson mottok sin 70% mer overførbare statistikk fra en enkelt kilde, Erik Volz, en epidemiolog i midten av 30-årene som for tiden er medlem av Imperial College Londons epidemiologiske avdeling.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-3&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1341792522385940484&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fendless-baseless-covid-propaganda-zero-evidence-that-new-strain-in-uk-is-more-contagious-panic-driven-by-the-fake-media.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Hvis Imperial College høres kjent ut, er det fordi den britiske institusjonen nå er beryktet for sin “pest fra århundret” epidemiologisk modell for COVID-19, som anslår at millioner av amerikanere, og hundrevis av millioner mennesker over hele verden, ville dø av coronavirus i et spørsmål om måneder.

Den keiserlige modellen (som igjen bare var en projeksjon av potensielle utfall, og den brukte vilt unøyaktige dødsfall og overføringsdata) ble kreditert av The New York Times og andre store publikasjoner med å “klynke” verden til handling og innføre brutal avbøting og undertrykkelse.

Neil Ferguson, lederen av Imperial College Londons COVID-19-responsteam, trakk seg nylig ut av sin beste COVID-19-rådgivende rolle i den britiske regjeringen, etter avsløringer om at han brøt lockdown for å møte sin gift gift.

Imidlertid spilte Ferguson angivelig en sentral rolle i å overbevise Boris Johnson om å gjeninnføre låsing i løpet av høytiden.

Ferguson har også vært i nyhetene for sin nye serie av grunnløse påstander om at den nye varianten har en ” høyere tilbøyelighet til å smitte barn.”

I en presentasjon forrige uke som en del av COVID-19 Genomics UK (COG-UK) konsortium, forklarte Volz hvordan han var i de “tidlige stadiene” av tankeprosessen sin om den nye mutasjonen, og har innrømmet at hans informasjon, som var overført til verden av Boris Johnson, er ikke spesielt nyttig.

“Vi er fortsatt i veldig tidlige stadier. Vi har i utgangspunktet en vekstmåned, uttalte Volz og la til at “vekstraten” i tilfeller av den nye varianten “ser ut til å være ganske større,” før vi igjen så mer tvil om analysen hans.

Volz fortsatte og advarte om at “trender du ser tidlig ikke alltid går ut.”

“Det er egentlig for tidlig å fortelle, men dette er den nåværende tilstanden til vår kunnskap,” legger Volz til og avslører 70% av den forventede økte overførbarheten over en sammenlignet variant.

vekstrater ny belastning uk

Volz og hans Neil Ferguson-ledede team av akademikere har lenge vært store talsmenn for å presse på økonomisk og samfunnsmessig selvmord (via lockdowns) i navnet til å stoppe et virus med en gjenopprettingsrate på 99,9% .

Den CDC rapporterte i sin 10 september oppdatering som det er anslått infeksjon Dødelighet (IFR) for barn i alderen 0-19 var så lav at 99,97% av de som blir smittet med viruset overlevde .

For 20-49-åringer var overlevelsesgraden nesten like god, 99,98%.

Selv de 70 år gamle og eldre hadde en overlevelsesrate på 94,6%. Fortsett å lese )

I midten av september publiserte Volz og teamet et papir der de hevdet at ikke-farmasøytiske intervensjoner, for eksempel lockdowns, bidro til å stoppe overføringen av coronavirus.

Avisen gjør det klart at teamet hans ved Imperial College brukte kirsebærplukkede data, noe som viser en nedgang i saker fra vinter til vår, som ikke i det hele tatt utgjorde den sesongmessige dynamikken i overførbarhet.

Det er foreløpig ingen harde bevis for at ikke-farmasøytiske inngrep, for eksempel låsing og portforbud, arbeider for å stoppe spredningen av et koronavirus.

Mange i det vitenskapelige samfunnet har begynt å presse tilbake på COVID-19-panikkbrigadens press for nye restriksjoner i navnet på en mer overførbar variant av coronavirus.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-4&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1342915302833713153&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fendless-baseless-covid-propaganda-zero-evidence-that-new-strain-in-uk-is-more-contagious-panic-driven-by-the-fake-media.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550pxhttps://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-5&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1341078956347252736&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fendless-baseless-covid-propaganda-zero-evidence-that-new-strain-in-uk-is-more-contagious-panic-driven-by-the-fake-media.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Dr. Moncef Slaoui, sjefsmedisinsk rådgiver for Trump-administrasjonens operasjon Warp Speed, har reist tvil om de bevisfrie påstandene.

“Jeg tror, ​​vitenskapelig, til dags dato er det ingen harde bevis for at dette viruset faktisk er mer overførbart,” sa Slaoui og la til, “det viktigste er at det ikke er noe bevis på at dette viruset er mer patogent, skaper flere problemer, mer sykelighet eller dødelighet. enn forrige virus. ”https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-6&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1340443102016921601&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fendless-baseless-covid-propaganda-zero-evidence-that-new-strain-in-uk-is-more-contagious-panic-driven-by-the-fake-media.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Den “nye belastningen” fiaskoen er ikke annet enn grunnløs, truende propaganda. Det presenterer en unnskyldning – og en gylden dobbelt mulighet – for den ikke-ansvarlige eliten å rettferdiggjøre deres feil i å “stoppe spredningen,” mens de tillater at deres maktgrep fortsetter uforminsket.12 Ganger Var Lockdowners FeilForrige InnleggPennsylvania: 205 000 Flere Stemmer Enn Velgerne. Denne Alene Vender Staten Til President TrumpNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Topp 10 undertrykte nyhetshistorier fra 2020

SENSURMSMNYHETER

Topp 10 Undertrykte Nyhetshistorier I 2020

HAFHAF30. Desember 2020

Influensasesong Avbryt

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Mystisk Forsvinning Av Influensa I San Diego Spurt Call For Audit Of COVID Records

HAFHAF30. Desember 2020

University Of Florida Institutt for biostatistikk

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

University Of Florida Researchers Finner Ingen Asymptomatisk Eller Presymptomatisk Spredning

HAFHAF29. Desember 2020

Anthony Fauci Baphomet

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

12 Ganger Var Lockdowners Feil

HAFHAF29. Desember 202

Legg igjen en kommentar