JEG ER FERDIG MED FOLKET SOM SNAKKER GRATIS

Viktig kunngjøring: FOLKENS LOCKDOWN (stå for dine menneskerettigheter)Lørdag 2 januar Hyde Park – Speakers Corner 1:30 pm. LA OSS GJØRE EN FORSKJELLEt sterkt mindretall kan velte majoritetenDel gjerne gruppelenke Bli med i folkets lockdown-gruppe https://t.me/joinchat/SCWOfxkIZgJR66kFlNK8UQDette er en protest og demonstrasjon for å vise samhold og solidaritet blant alle raser, kommer sammen som en slik vi kjemper for oss og neste generasjons menneskerettigheter. På denne dagen kjemper vi for artikkel 8 av våre menneskerettigheter som er oppført nedenfor.ARTIKKEL 8 (MENNESKERETTIGHETER): PROTEKTER DIN RETT OG RESPEKT FOR DITT PRIVAT FAMILIE LIVArtikkel 8 beskytter retten din til respekt for privatlivet ditt, familielivet, hjemmet ditt og korrespondansen din(brev, telefonsamtaler og e-post, for eksempel).HVA ER BETYDELIG MED FAMILIE LIVET?Du har rett til å nyte familieforhold uten innblanding fra regjeringen. Dette inkluderer retten til å bo med familien og, der dette ikke er mulig, retten til regelmessig kontakt.'Familieliv' kan inkludere forholdet mellom et ugift par, et adoptert barn og adoptivforeldre, og fosterbarn og fosterforeldre og fosterbarnVi har alle rett til og frihet til å se våre kjære.DETTE ER FAKTASlik kan du hjelpe ????????TRINN 1: DEL DENNE PÅ DIN HISTORIE OG TAGG 5 INFLUENTIELLE FOLKTRINN 2: INVITER 5 VENNER TIL Å KOMME ALENETRINN 3: STÅ MED DINE ELSKEDE PÅ 2 ND JAN TALERS KORNER HYDEPARK KL 1.30MAD-Lag en forskjellDONAT ELLER BLI MED PÅ VILLAGEN I DAGBare trykk på link under….https://chrispreddieobe.com/the-village/HUSK AT DET ER DITT VALG…… VI ER IKKE M.A.D. NOK…REGJERINGEN ER IKKE M.A.D. NOK…HJELP MEG Å HJELPE OSS MED DEN.M.A.D. – Gjør en forskjellskampanje  · Se opprinnelig tekst  · Vurder denne oversettelsen

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.