HAARP

HjemLysets seier  

Mine medarbeidere, lysarbeidere, de hemmelige regjeringene i verden, har brukt avansert og eksotisk i mange år. Ukjent for de uskyldige ofrene og skattebetalerne som har finansiert disse hemmelige prosjektene, har det blitt gjort mange utviklinger. Noen resultater er gunstige, veldig gode ting som gratis energi er opprettet! Imidlertid er det laget noen veldig ekle ting som ikke er så bra også.

Ting som teknologier for partikkelstrålevåpen, som brukes til å manipulere naturen og er farlige for alt liv på jorden. Noen av disse tingene brukes til å skape, , og dette er blant annet i strid med naturlovene og “The Galactic Codex”

Dette er pyramideformede ledninger som er skjult i Alaska, som bruker pyramideformene og vortexene i forbindelse med strøm og mikrobølgefelt genererer enorm kraft til å gjøre noen veldig dårlige ting.

haarp sirkel

Dette er et annet eksternt testanlegg for værmodifisering av elektromagnetisk krigføring.

partikkelstråleeksplosjon

Her er avbildet en av de alvorlig farlige og gale “Death Rays” som skader de delikate atmosfæriske lagene i biosfæren vår. Det hellige kollektivet Moder Natur som noen velger å kalle Gaia, skriker av smerte over denne typen umoden maktbruk.

tidskjevningshull

Dateres tilbake til “The Philadelphia Experiment” i 1943 da den amerikanske regjeringen. prøvde å utvikle usynlighet og avansert radar-tilsløringsteknologi, åpnet de utilsiktet en tidsportal.

Bildet fra ombord på USS Eldridge i 1943 under “Philadelphia Experiment”

usynlig 1

Her er et hemmelig klassifisert bilde av USS Eldridge i 1943 da hun gjør seg klar til å prøve å bli “usynlig”

Denne portalen og teknologien knyttet til disse eksperimentene for å gjøre krigsskip usynlig for radar, var delvis vellykkede.

usynlig 2

Her er et annet bilde av skipet som blir usynlig!

usynlig 3

Endelig er USS Eldridge “usynlig”

For noen var dette en suksess for det militærindustrielle komplekset. Imidlertid var “Philadelphia-eksperimentet” en stor katastrofe, da dette forårsaket mange uskyldige menneskers død. Einstein og Tesla hvis teknologi ble brukt, frarådet begge dette eksperimentet. En kabalforsker ved navn Von Neuman ga OK testen, til tross for faren for mannskapene om bord.

tesla
einstein

Denne vanvittige innsatsen og maktbegjæringen og kontrollen over naturen skapte en rift hvor tid / romfart ble en mulighet og deretter en realitet for jordforskere.

De forskjellige programmene, som ble skapt fra denne ene hendelsen, skapte også teknologi og eksotisk innflytelse på menneskelig atferd, og som har blitt undersøkt og utviklet seg til meget effektive former for tankekontroll.

Kostnadene for menneskeliv og lidelse kan ikke begynne å bli fortalt, og resultatene er vidtrekkende.

MK ultra

Denne boka av Brice Taylor dokumenterer MK-ultra mind control-programmet og den fryktelige naturen til denne usigelige skrekken. Jeg anbefaler alle å lese dette for å se hvordan kabalen fungerer i hemmelighet for å planlegge og kontrollere planeten.

Galactic Federation advarte også regjeringen mot slike uansvarlige handlinger.

Valiant Thor er mannen til høyre som holder papirene. Til venstre for ham er visekommandør Donn Thor og til venstre for Donns Jill. Jeg har møtt dem alle tre på forskjellige punkter i livet mitt.

Valiant Thor Thor er mesteren fra Venus sendt av Hierarkiet av Lys i mars 1957 til jorden for å møte Dwight Eisenhower og de budbringere til ‘maktene de var' tilbake i de tidlige dager. Han var veldig spesifikk og advarte dem om farene ved kjernekraft og annen teknologi som ødela jorden vår og ville forårsake utallige elendigheter for alle livstrømmer på jorden. De krigeriske militaristiske sinnene nektet å lytte. President Dwight Eisenhower og Nixon ønsket å fortelle FN, men hans felles sjefstab nektet blankt. Han tilbød også hjelp for å hjelpe jorden med å utvide sin kultur av kommandør Val, men ble bare bedt om høyere teknologi av disse fryktede og maktsyke gale mennene.

Disse farlige teknologiene er nå under kontroll av fiendtlige utenforliggende bakkestyrker kjent som Archons and Reptilians. Disse agendaene og vitenskapene har gått raskt og blir nå brukt i superladede former. Mange av disse er til og med utviklet som våpen for å kontrollere befolkningen! Merkelig som det virker og like utrolig som ethvert eventyr, må jeg informere deg om at dette er ekte og det er sant.

haarp makt

Se på den visningen av makt!

Ingen av disse er farligere enn HAARP. Dette er et høyflygtsforskningsprosjekt som har gjort enorm skade på vår delikate atmosfære og gitt Cabal og militærmestere gudlignende krefter som de manipulerer med vær, påvirker , skaper tornadoer og varme atmosfæren.

vintage haarp
uss los angeles

Her er USS Los Angeles involvert i noen store negative virvelteknologier!

haarp storm

En liten HAARP-storm i aksjon!

haarp tornado

Her er som overvåker resultatene av et HAARP Tornado-eksperiment, som ser dobbelt så vellykket ut for meg!

haarp portal

Her overvåker regjeringsforskere / agenter (fra sikker avstand) en HAARP-portal eller et kunstig svart hulleksperiment som ofte har blitt forvekslet med en ny sol når den er i bruk!

bjelker

Flere bjelker i bruk som om 1 ikke er nok!

vortex maskin

Nok en Bad Boy vortex-maskin som pisker opp en storm!

Denne skumle teknologien brukes også til å lage virtuelle speil for radar ved superoppvarming av de forskjellige lagene i den delikate atmosfæren på planeten vår. De ustabile hodene som har ansvaret for HAARP prøver fortsatt å skape tidsreisende virvler og sorte hull!

svarte hull på himmelen
Sorte hull på himmelen 2

Disse bildene er tatt av offisielle hemmelige byråer som overvåker disse eksperimentene!

Så vanskelig som dette er å tro for noen har disse eksperimentene møtt suksess, og den hemmelige regjeringen har vært involvert i tidsreiser for å manipulere historien og se inn i fremtiden.

Dessverre har dette vært under kontroll av fjerde riks nazister med verdenseliten maktstruktur spesielt i USA.

nazister bush

Her er et bilde av noen store nazistiske notater Martin Boorman helt til venstre og Joseph Goebbels helt bak til høyre for George Bush sr. AKA George Scherf jr. Til venstre for ham er den nazistiske SS-agenten som lekket disse bildene på dødssengen sin Otto Sorkenzy Barbara Walker Bush foran til venstre i den svarte kjolen. Helt foran er en ung Joseph Mengele

mengele

Mengele

bormann

Bormann

dr goebbels

Arkonene i jesuittene og Vatikanet, kongefamilier og verdens politiske politiske struktur manipulerer forskjellige undergrupper for å lage og bruke denne Death Ray-teknologien.

fascisme
rekkefølge av malta

Hvordan ting pleide å bli drevet av Archons på planeten jorden! Dette tolereres ikke lenger!

Den nåværende “NAZI-paven” Ratzinger, hovedadministratoren for “Rottelinjen” som skjulte nazistiske krigsforbrytere i Europas katolske kirker og hjalp dem med å flykte til Sør-Amerika og inn i den amerikanske CIA, NWO, “Fourth Reich” under jorden kodenavn “binders”.

spion george scherff

Her er nazispionen George Scherf AKA “nysgjerrig” George Prescott Bush som forteller Eisenhower hvor han skal signere for å selge ut Amerika til “Das Neu Welt Ordnung”, eller The New World Order slik vi kjenner den i dag!

nok en hårbase

Hvor mange av disse HAARP-basene har de uansett? Svar: Nok til å skru og kryptere mange sinn. ]

The Illuminati, The P2 Lodge, The Bildeburgers, CFR, World Bank, Various Secret One World Government Agencies; NSA,
NRO, CIA, FBI, DOD, sektor 7-9, S4 Dreamland, Montauck,

Area51, Brookhaven Labs, Los Alamos, ASIO, Pine Gap, MI-6, Many Deep Underground Military Bunkers aka DUMB og forskjellige HARRP-stasjoner rundt om i verden er mest sannsynlig bare toppen av isfjellet!

partikkelstråleanlegg

Dette er angivelig en bygning som skjuler et partikkelstråle-akseleratorvåpen som kan ha blitt brukt til å ta ned noen sivile fly som Lockerbie eller flere andre slike “Crashes”. Disse falske flaggene kalles ofte “terrorangrep” og brukes til å fremme NWO-agendaen eller en verdensomspennende fryktbasert politistat.

All denne galskapen må nå ta slutt. De galaktiske styrkene av lys har begynt å gi oss vanlige mennesker en rekke meget eldgamle og kraftige teknologier som vi kan påvirke eller realisere med på en positiv måte!

The Promise Pyramid Healing Products

løftepyramidens helbredelsessystem

Promise Pyramid Sleeping System

løftet minu starburst

The Promise Mini Starburst

løftet stjerneskjold

Stjerneskjoldet

The Promise Light Tower

Lystårnet

Tachyon-produkter er også gaver fra Plejadene.

Tachyon mobiltelefonbeskyttelse

Tachyon helbredende sett

Tachyonized Relax Cream

kvante-resonator


Gå inn i Quantum Resonator designet av Pleiadeans og laget av Cobra. Promise Pyramid Healing System Technologies ble designet av Pleiadeans og blir nå laget av meg. Når disse teknologiene kombineres, vil verdens lysarbeidere være åndelig bevæpnet med ikke-voldelig planetarisk helbredende teknologi. Vi gir ut til verden de avanserte holografiske fremtidige vitenskapsteknologiene til fordel for verden. Promise-stabsvitenskapsmennene vil skape lyd-, lys- og fargevibrasjonskammer i et live og sanntidsinteraksjon med våre egne Mer-Ka-Ba-felt.

Lysarbeiderens seier kan skyndes og befestes ved å bruke QFR, Tachyon og The Promise Pyramid Healing Technologies. Lysarbeidere som bruker forskjellige lysteknologier i forbindelse med intensjonen og bønnen om å forene sine egne bevissthetsfelt, vil oppnå håndgripelige resultater mye raskere med disse teknologiene fordi de hjelper oss med å forsterke, forstå og føle våre egne lysende vesener. Videre harmonerer disse vakre naturlige designene miljøet vårt og avleder og omdirigerer fiendtlige eller negative og ubalanserte krefter.

Denne opplyste sannhetens bevissthet i oss er knyttet til en guddommelig kilde. Vi vil i sin tur bevisst utstråle og forsterke denne kraften innvendig ved å bruke lysverktøyene til å samhandle med de naturlige kreftene i universet / multiverset. Det er håpet vi vil projisere helbredelse i den fysiske jorden via de eteriske flyene som stabiliserer de planetariske Ley Lines.

Kvantefeltene generert av QFR / Promise Pyramidal / Scalar / Tachyon-verktøyene vil samhandle med alt liv på jorden og fungere som en katalysator for å bevirke vibrasjonsjustering og oppløfting for alle livsstrømmer på vår hellige juvel som flyter i Guds fantasirom.

kvante resonator vortex 2
kvante resonator virvel

Vennligst se nøye og legg merke til portalen som blir opprettet i dette bildet nøye! Legg også merke til Quantum Resonator vortex-lignende form som brukes i dette hemmelige programmet. Bildet over avslører den negative bruken av QFR-formen. Øverst til høyre på dette fotografiet vil du se den tornadolignende kegleformede “høyttalerformen” som ble brukt til å skape denne eksotiske fordreiningen i tidsrommet.

Vi The Lightworkers vil bruke vår QUANTUM FLUX RESONATOR-teknologi for å helbrede tidslinjene og for å reparere verdensrommet. Vi vil ikke rive og rive og selve naturen til virkeligheten på en uansvarlig og skadelig måte som nedverder naturlovene slik HAARP-programmet har gjort.

Ved å plassere Quantum Flux Resonator i ditt nærvær vil livet ditt være til fordel for det bedre. QFR-påvirkningsfeltet strekker seg til ca. 30 fot i diameter. Hele bevisstheten og din lysende kropp vil samhandle med “Event Horizon” skapt av QFR og gjennom en naturlig resonans til kvantefeltet, vil mange positive endringer for livet ditt være mulig.

Denne nye QFR-holografiske teknologien vil fungere mye bedre når man bevisst har til hensikt og projiserer positive helbredende tanker til alle aspekter av deres bevissthet, mens man er i QFRs innflytelsessfære.

Imidlertid er bevisst samhandling med QFR ikke nødvendig, så andre som ikke er klar over QFR, vil bli positivt påvirket av å være i nærheten av QFR også. Tidslinjer fra fortidens nåtid og fremtid konvergerer i her og nå, og QFR tillater harmonisering av våre flerdimensjonale naturer slik at det vil være mulig å helbrede ubalanser ved å samhandle med problemet fra dets opprinnelsespunkt i rommet.

Med andre ord, problemene og forvrengningene vil bli helbredet fra kilden før de begynte! Dette er et tankepuslespill og kan ikke forstås med vårt konvensjonelle rasjonelle sinn slik vi er opplært til å tenke.

Denne typen teknologi er ikke lett forklart i lineære tenkningstermer. Faktisk har språket vårt blitt fjernet fra definisjonene som best gjenspeiler vårt flerdimensjonale selv.

Vår vitenskap har ingen måte å direkte måle QFR-teknologiens flerdimensjonale natur. Resultatene kan vitnes om og kvalifiseres og kvantifiseres av et individ, men vitenskapen / teknologien for å faktisk måle og bevise gyldigheten av QFRs felt er ikke tilgjengelig for oss på dette tidspunktet!

Kanskje et Wilson sky-kammer og en lineær akselerator i nærheten av en QFR ville gi håndgripelige resultater. Imidlertid har jeg en følelse av at dette ville bli klassifisert umiddelbart.

Dere lysarbeidere som velger å bruke QFR, vil være de første menneskene på veldig lang tid som betjener lyset med denne typen helbredende verktøy. Vi ser frem til tilbakemeldingene dine og ønsker deg suksess når du bryter ny vei og reiser fremover mot lyset av din egen eksistens.

Måtte dette verktøyet resultere i dine egne lette oppdrag, som en av pionerene i The New Age Sciences. Jeg håper QFR lanserer deg inn i rikene til kjærlighet og lys. Måtte reisen med selvoppdagelse bli storslagen!

Med kjærlighet
Robtopp-post

RELATERTE INNLEGG

HAARP

Mine medarbeidere, lysarbeidere, de hemmelige regjeringene i verden, har brukt avansert og eksotisk teknologi i mange år. Ukjent av …0Robs-bidrag for å forberede seg på endring

For de som leter etter innsikt bak dynamikken som skjer bak kulissene til våre nåværende verdensbegivenheter, gir denne boka deg verdifull informasjon.0Ray and Robs Cosmic Mail Bag

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.