Marinepatenter Foreslår Amerikansk Militær Som Har Fremmed Teknologi

20. Desember 2020

Interne e-poster som nylig ble innhentet av The War Zone antyder at Navy har i sin besittelse eksotiske energiproduksjonsteknologier av potensielt utenomjordisk opprinnelse .

Patenter forfattet av den kryptiske oppfinneren Dr. Salvatore Pais, bærer navn og beskrivelser som “høytemperatur superleder,” høyfrekvent gravitasjonsbølgenerator, “” elektronisk feltgenerator, og “plasmakompresjonsfusjonsanordning”, som alle høres veldig avansert ut og andre- verdslige, gjør de ikke?

Marinen ser også ut til å ha en slags hybridfartøy / undervannsfartøy som patentsøknader avslører, er utstyrt med en “inertiell massereduksjonsanordning.” Et diagram over hva The Drive beskriver som de teoretiske byggesteinene til et UFO-lignende håndverk er også til stede i patentsøknadene (se nedenfor):

Marinepatenter foreslår amerikansk militær som har fremmed teknologi

Ovenstående bilde er kalt “Craft Using an Inertial Mass Reduction Device”, og er et av mange laget av Pais, som på det tidspunktet patentsøknadene ble sendt inn var en luftfartsingeniør ved Naval Air Systems Command (NAVAIR) Warfare Center Aircraft Division. (NAWCAD) i Patuxent River, Md.

“Hver av Pais ‘nylige oppfinnelser avhenger av hva oppfinneren kaller' Pais-effekten ‘, beskrevet i mange publikasjoner av oppfinneren som den' kontrollerte bevegelsen av elektrisk ladet materie (fra fast til plasma) via akselerert sentrifugering og / eller akselerert vibrasjon under raske (men likevel glatte) akselerasjon-retardasjon-akselerasjon transienter, ” The Drive rapporterer.

Selv om noen såkalte “eksperter” håner over disse og andre ET-konsepter som mangler eksperimentelle bevis, uttrykte Pais i en rekke e-postkorrespondanser tillit til at hans arbeid vil bli bevist korrekt “en fin dag.”

Har Marinen Avansert Kunnskap Om Kjernefusjonsteknologi?

Selv om det delvis er redigert, er e-postene og patentsøknadene som er innhentet av The War Zone en skikkelig øyeåpner. De antyder at det amerikanske har noen utrolig kraftige teknologier i besittelse som til pålydende synes å eksistere bare i Sci-Fi-filmer.

Pais ‘oppfinnelser er ikke bare pipedrømmer, noe som fremgår av en av de redigerte e-postmeldingene som indikerer at en lege, hvis identitet er blitt blokkert for visning, ga sin “uforbeholdne godkjenning” for et papir som dekker patentene.

Denne legen blir beskrevet som “en av verdens øverste myndigheter innen Advanced Power and Propulsion / Quantum Vacuum Engineering,” og e-posten forklarer videre at han videresendte Pais ‘studie videre til flere av sine kolleger for gjennomgang.

“Jeg ønsker å gjøre deg oppmerksom på et nettopp publisert papir …” The High Energy Electromagnetic Field Generator “… som har store implikasjoner med hensyn til muligheten for gravitasjon (og dermed inertial) massereduksjon med akselerert sentrifugering og akselerert vibrasjon av elektrisk ladede systemer, ”Leser e-posten denne legen sendte til sine kolleger.

“Aktivering av ekstreme fartøyhastigheter, og dermed gjennomførbarheten av intergalaktiske reiser med dagens tekniske materialer og metoder, er mulig med denne publikasjonen.”

Mens identiteten til kollegene som mottok denne e-postadressen forblir ukjent, er det spekulasjoner om at en av dem kan være luftfartsingeniør H. David Froning, som har publisert en rekke fagfellevurderte studier om “nye retninger i elektromagnetiske felt for å kontrollere kjernefusjonsreaksjoner. ”

Mange av teknologiene diskutert i Fronings studier ble patentert av Pais, så det er trygt å anta at de to har jobbet sammen tidligere, og sannsynligvis fortsatt.

“… noe av språket i gjennomgangen av Fronings bok gir ekko til språket i noen av disse interne NAVAIR-e-postene,” rapporterer The War Zone.

“En ting er sikkert, eksistensen av dette tekniske dokumentet og dets nåværende aksept av de fremste myndighetene i felt vil i stor grad lette patentundersøkelsesprosessen, forhåpentligvis kulminerer i to viktige patenter for marinenes teknologisk avanserte fremtid,” konkluderte Pais selv. i e-posten sin.

Av Ethan Huff , gjesteskribentHva Fikk George Soros Til Å Tro At Han Kan Stole På At USAs Overrettsdommer John Roberts Hjelper Ham Med Å Ødelegge Nasjonalisme?Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Trump Insurrection Act

SAMMENSVERGELSENYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Er President Trump I Ferd Med Å Påberope Seg Opprørsloven Og Arrestere Embetsmenn Som Er Medvirkende I Valgsvindel?

HAFHAF16. Desember 2020

Eiere av Solarwinds har lenker til Obama, Clintons, Kina, Hong Kong og USAs valgprosess

SAMMENSVERGELSENYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Eiere Av SolarWinds Har Lenker Til Obama, Clintons, Kina, Hong Kong Og Den Amerikanske Valgprosessen

HAFHAF16. Desember 2020

Dreams Of My Father 1991-brosjyren sier Barack Obama ble født i Kenya og oppvokst på Hawaii og Indonesia;  Mr Obama er avbildet her med sin far, Barack Obama Sr, på et udaterte 1960-tallsfoto

SAMMENSVERGELSEAVSTEMMING ER RIGGET

Obama Fleiper Om Ikke Å Være Født I USA: ‘Jeg Kunne Komme Meg Unna Det' – Og Her Er Bevis På At Han Ble Født I Kenya

HAFHAF15. Desember 2020

Kina infiltrerte vaksinegiganter Pfizer og Astrazeneca - hvor mange CCP-medlemmer jobber i Big Tech

BIG PHARMABIG TECHSAMMENSVERGELSESTYRENYHETERVAKSINER

China Infiltrated Vaccine Giants Pfizer And AstraZeneca – Hvor Mange KKP-Medlemmer Jobber I Big Tech?

HAFHAF14. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.