“COV vaksiner” og “genetisk modifiserte mennesker”

Hovedvideoen er fjernet. Denne rapporten ble først publisert av Global Research 19. juli 2020

I den følgende videoen stiller Dr. Carrie Madaj spørsmålstegn ved hva “det er å være menneske”. Hvorfor? Fordi de såkalte “COV” -vaksinene distribuerer rekombinant DNA / RNA-teknologi som “omskriver” den genetiske koden mye som Monsanto, for eksempel, omskriver den genetiske koden til mange frø (inkludert tomater, mais osv.) For ikke å nevne anvendelsen av genetisk bioteknologi til dyr:

“ Bioteknologi kan klassifiseres som kloning av dyr med identisk genetisk sammensetning eller genteknologi (via rekombinant DNA-teknologi og genredigering) for å produsere genetisk modifiserte dyr eller mikroorganismer. Kloning hjelper til med å bevare arter og raser, spesielt de med utmerkede biologiske og økonomiske egenskaper. Rekombinant DNA-teknologi kombinerer genetiske materialer fra flere kilder til enkeltceller for å generere proteiner. ( Journal of Animal Science and Biotechnology )

Genmodifiserte organismer kan patenteres og eies. Monsanto eier GMO-frøene. Når DNA-vaksiner er brukt på mennesker – og det har aldri blitt gjort før – kan mennesker muligens bli “eid”. Vi kan i teorien bli “patentert”.

Ingenting av dette har blitt diskutert lenge, og veldig lite om dette er kjent offentlig.

Ingen randomiserte placebokontrollerte studier er utført. Vaksineprodusenter er unntatt fra disse og mange andre garantier.

I 2010 innrømmet Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) at denne typen teknologi kan brukes til å “forsterke og undergrave” mennesker på et genetisk nivå.

Hydrogel nanoteknologi injiseres under huden. Det kan grensesnitt med mobiltelefoner og kunstig intelligens for å overvåke i utgangspunktet alt i kroppen, inkludert bekymringer, følelser, eggløsninger, vitaminer etc. etc.

Når den er implantert, sprer teknologien seg gjennom hele kroppen. Forskere vet ikke hvordan dette påvirker vårt DNA.

Rekombinant RNA og DNA-teknologi vil, argumenterer Dr. Madej , forårsake permanente og ukjente genetiske endringer i en persons kropp.

Vil det skape en ny art og ødelegge en gammel?

Video (Youtube) Dr. Carrie Madej

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.