Bedragerisk PCR-Testing Og Forræderiske Politikere Førte Hele Verden Til Lockdown-Tyranni

18. Desember 2020

Bare noen uker før mye av verden ble tvunget til obligatorisk nedlåsing på grunn av for Wuhan coronavirus (COVID-19) , publiserte tidsskriftet Eurosurveillance en falsk studie som kunngjorde ankomsten av den beryktede PCR-testen, som ble erklært å være verdens første diagnostiske verktøy for å identifisere “coof”.

Uten tvil ble PCR-testen umiddelbart godkjent av Verdens helseorganisasjons (WHO) leder Tedros Adhanom – den første ikke-medisinske lederen for FNs arm, for øvrig – som presset den som en reaktiv løsning på plandemiproblemet .

Siden den gang har vi imidlertid lært at PCR-testing er falsk vitenskap og fullstendig uredelig.

Coronavirus Test.  Hånd i hanskene har et prøverør med en corona

Studieforfatterne Dr. Christian Drosten fra EUs senter for forebygging og kontroll av sykdommer, sammen med flere kolleger fra Berlin Virology Institute ved Charité Hospital og et lite bioteknologiselskap i Berlin kjent som TIB Molbiol Syntheselabor GmbH, sier at de på en eller annen måte var i stand til å komme opp med en effektiv diagnostisk test for bare noen få dager etter at det nye viruset først ble identifisert i Wuhan, .

Og mye av verden trodde på dem, inkludert politiske ledere som den tyske forbundskansleren Angela Merkel og den kanadiske statsministeren Justin Trudeau, som begge kastet nasjonene sine i et skrekkforestilling av hjemmebestillinger, maskemandater og uavbrutt fryktmakring.

President Donald Trump erklærte også en nasjonal nødsituasjon, selv om han aldri har presset på testing eller maskering.

Allikevel omfavnet mange statlige og lokale fortellingen om at PCR-testing var nødvendig for å identifisere “tilfeller” av COVID-19, og brukte dette som begrunnelse for også å pålegge obligatoriske låsinger, maskerestriksjoner, nedleggelser av virksomheter og andre alvorlige økonomiske forstyrrelser som har ødelagt. vår nasjoners levedyktighet.

Omtrent ti måneder etter at denne PCR-teststudien ble publisert, kom 23 høyt respekterte internasjonale virologer, mikrobiologer og andre forskere imot det og ba Eurosurveillance om å trekke det straks tilbake.

Disse ekspertene publiserte også sin egen fagfellevurdering av studien som fullstendig dekonstruerer sine falske påstander.

Gjennomgangen anklaget Drosten og hans kohorter for ”dødelig” vitenskapelig inkompetanse, og deres PCR-test var grunnleggende feil.

Det peker også på det faktum at den opprinnelige studien aldri ble fagfellevurdert før den ble publisert i Eurosurveillance, og fagfellevurderingen var “gullstandarden” for troverdig vitenskap.

Corman-Drosten-papiret, som det nå heter, ble sendt til tidsskriftet 21. januar, akseptert for publisering 22. januar og publisert online 23. januar.

Allerede før papiret ble publisert, anbefalte WHO på samlingen 17. januar i Genève offisielt PCR-testing som en sikker måte å identifisere COVID-19 på.

Dette antyder at selve papiret var en ren formalitet, og at verdensledere allerede visste hva som kom ned i rørledningen som en del av deres plandemiske agenda for verden.

Atomic Bombshell: We Have Proof That Rothschilds Patented “Covid-19 Biometric Tests” i 2015

“Den publiserte RT-qPCR-protokollen for påvisning og diagnostisering av 2019-nCoV og manuskriptet lider av mange tekniske og vitenskapelige feil, inkludert utilstrekkelig primerdesign, en problematisk og utilstrekkelig RT-qPCR-protokoll og fraværet av en nøyaktig testvalidering,” teamet av ekspertkritikere advarer om PCR-teststudien.

“Verken den presenterte testen eller manuskriptet i seg selv oppfyller kravene for en akseptabel vitenskapelig publikasjon. Videre nevnes ikke alvorlige interessekonflikter fra forfatterne. ”

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

Enkelte Plandemiske Utviklingstrekk Som Ennå Ikke Hadde Skjedd Var På Mystisk Vis Kjent På Forhånd Av Politikere Som Presset Lockdowns, Masker

Den 21. januar da Corman-Drosten-studien ble sendt til Eurosurveillance for publisering, hadde det bare vært seks tilskrevet COVID-19 over hele verden, alle i Wuhan.

Og likevel hevdet papirforfatterne på en eller annen måte allerede at folkehelselaboratoriene sto overfor “en utfordring.” Husk at på den tiden var det ingen vesentlige bevis som antydet at utbruddet var mer utbredt enn Wuhan.

Det politiske etablissementet fulgte med bråket, og skrev manuset i sanntid mens det skjedde fordi de ser ut til å ha visst på forhånd at plandemien til slutt ville bli global.

Mange av dem deltok eller visste i det minste om Bill Gates ‘ pandemiøvelse “Event 201” , som ble holdt [bare 6 uker] før de første kjente tilfellene av COVID-19 ble rapportert av vanlige medier.

Vi vet nå at visse tjenestemenn for “” faktisk hadde godt av den falske PCR-testordningen, og samlet inn en lønnsslipp for hver solgte test.

Drosten, som regnes som Tysklands versjon av Anthony Fauci, er et slikt politisk hode som tjener penger hver gang en PCR-test selges, selv når resultatene viser seg å være falske positive – noe som nesten hver eneste gang.

Alt i alt identifiserer Borger-rapporten, som utfordrer den falske Corman-Drosten-studien, “ti fatale problemer” med den, og en av de mest påfallende er det faktum at de bevisst feilaktige primer- og sondesekvensene som ble brukt i PCR-tester, tillater dem å trekke opp “flere forskjellige alternative grunnsekvenser som ikke er relatert til SARS-CoV-2. ”

Dette er “ikke egnet som en standard operasjonsprotokoll,” hevder Borger og hans team og legger til at disse “uspesifiserte posisjonene burde vært utformet utvetydig.”

“RT-PCR anbefales ikke for primær diagnostikk av infeksjon,” konkluderer de. “Dette er grunnen til at RT-PCR-testen som brukes i klinisk rutine for påvisning av COVID-19, ikke er indikert for COVID-19-diagnose på reguleringsbasis,” legger de til.

Enda mer fordømmende er det faktum at PCR-testen ikke har noen riktig standard for å identifisere et positivt eller negativt resultat.

Den definerer ikke engang parametrene for hva som vil utgjøre et positivt eller negativt resultat, noe som betyr at PCR-testen i utgangspunktet er et lek-late diagnostisk verktøy som produserer falske resultater for å fremme en ondskapsfull, ” Global Reset” -agenda .

Av Ethan Huff , gjesteskribentSykepleier Kollapser På TV-Minutter Etter Å Ha Mottatt Covid-19-VaksineForrige InnleggFire Frivillige I Pfizers Covid-19 Vaksineforsøk Utviklet Bells Parese; FDA Benekter At Jab Forårsaket DetNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Bell's Palsy Slide

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Fire Frivillige I Pfizers Covid-19 Vaksineforsøk Utviklet Bells Parese; FDA Benekter At Jab Forårsaket Det

HAFHAF18. Desember 2020

Sykepleier kollapser på direktesendte TV-minutter etter mottak av Covid 19-vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Sykepleier Kollapser På TV-Minutter Etter Å Ha Mottatt Covid-19-Vaksine

HAFHAF18. Desember 2020

New York Yankees V Washington Nationals

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Fauci: Ta Vaksinen, Eller Bruk Masken På Ubestemt Tid

HAFHAF17. Desember 2020

Vaksinepass

STOREBRORSTYREKORONAVIRUSVAKSINER

Vaksinepass Og Helsepass: Er Det Å Vise ‘Papirene Dine' Det ‘Nye Normale?'

HAFHAF17. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.