Studie: Vaksinerte Barn Er ‘Betydelig Mindre Sunne’ Enn De Som Ikke Er Vaksinert

16. Desember 2020

Ny forskning publisert i International Journal of Environmental Research and Public Health avslører at vaksinerte barn er mindre sunne enn deres uvaksinerte jevnaldrende .

av Ethan Huff

Dr. James Lyons-Weiler fra Institute for Pure and Applied Knowledge i Pittsburgh sammen med Dr. Paul Thomas fra Integrative Pediatrics i Portland så på 10 års data om en kohort av barnepasienter, som alle ble født inn i en spesifikk øve på.

Studie - Vaksinerte barn er 'betydelig mindre sunne' enn de som ikke er vaksinerte

Noen av disse pasientene ble vaksinert i henhold til den offisielle myndighetsplanen, mens andre fikk en annen tidsplan. Atter andre mottok ingen vaksiner i det hele tatt.

Denne unike studiedesignen for å evaluere helseresultatene ved variabel vaksinasjon på barnepasienter som alle ble født i samme praksis, tillot Dr. Lyons-Weiler og Thomas for å oppnå større nøyaktighet med færre eksterne faktorer som kan ha skjev resultatene.

Etter å ha sammenlignet den gjennomsnittlige totale forekomsten av fakturerte kontorbesøk per utfall relatert til resultatene på tvers av grupper, en metodikk kjent som kalt RIOV som anses å være kraftigere enn oddsforholdet mellom diagnoser, fant forskerne at ingen av de uvaksinerte pasientene utviklet oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitet lidelse (ADHD), sammenlignet med 0,063 prosent blant den delvis og fullvaksinerte gruppen.

Utviklingsforstyrrelser ble også funnet å være ekstremt sjeldne, sannsynligvis fordi fremgangsmåten som ble evaluert har en høy grad av vaksinestopp etter observasjon av bivirkninger eller familiehistorie av autoimmunitet.

“Implikasjonene av disse resultatene for netto folkehelseeffekter av helbefolkningsvaksinasjon og med respekt for informert samtykke på menneskers helse er overbevisende,” skrev forskerne.

“Våre resultater gir byrå til å kreve forskning utført av enkeltpersoner som er uavhengige av finansieringskilder relatert til vaksineindustrien.”

Les også: Førstnevnte peer-reviewed studie av vaksinerte vs. Uvaksinerte barn viser Vaksinerte barn har høyere sykdomsgrad, 470% økning i autisme

Å Forsinke Eller Unngå Unødvendige Vaksiner Er Noe Av Det Beste Du Kan Gjøre For Barna Dine

Studien fant videre at frekvensen av autismespekterforstyrrelse ved praksis bare er 0,84 prosent, som er halvparten av den nasjonale frekvensen på 1,69 prosent.

“Dataene indikerer at ikke-vaksinerte barn i praksis ikke er usunne enn de vaksinerte, og faktisk kan de samlede resultatene indikere at de ikke-vaksinerte pediatriske pasientene i denne praksisen er sunnere generelt enn de vaksinerte,” erklærer studien.

Disse funnene er spesielt bemerkelsesverdige fordi de kommer fra en av få studier som noen gang har våget å se på helseresultatene hos vaksinerte versus uvaksinerte barn .

Slike studier har lenge vært tabu fordi medisinsk institusjon sier at det er “uetisk” å ikke vaksinere noen barn for forskningsformål.

Det er imidlertid noen få av dem, inkludert forskning fra Tyskland som ble publisert for nesten ti år siden.

Homeopatisk utøver Andreas Bachmair så på helsedata om mer enn 8000 uvaksinerte barn fra mer enn 15 forskjellige land, og sammenlignet dem med sammenlignbare data om mer enn 17400 vaksinerte barn.

Det som ble funnet er at uvaksinerte barn er sunnere enn vaksinerte barn i nesten alle kategorier.

Vaksinerte barn har dobbelt så stor sannsynlighet for å lide av allergi enn uvaksinerte barn. Vaksinerte barn har også åtte ganger større sannsynlighet for å utvikle astma eller kronisk bronkitt sammenlignet med ikke-vaksinerte barn.

Vaksinasjoner øker også risikoen for barnedød betydelig, selv om du neppe vil høre om det fra vanlige kilder.

En studie fra 2017 som så på vaksinen mot difteri-tetanus-pertussis (DTaP), viste at barn som får det er fem ganger mer sannsynlig å dø sammenlignet med barn som ikke får det.

“Alt tilgjengelig bevis tyder på at DTP-vaksine kan drepe flere barn av andre årsaker enn den sparer fra difteri, stivkrampe eller kikhoste,” bestemte den samme studien.Er President Trump I Ferd Med Å Påberope Seg Opprørsloven Og Arrestere Embetsmenn Som Er Medvirkende I Valgsvindel?Forrige InnleggThe Great Reject Of The Great Reset: We Are The PowerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Trump Insurrection Act

SAMMENSVERGELSENYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Er President Trump I Ferd Med Å Påberope Seg Opprørsloven Og Arrestere Embetsmenn Som Er Medvirkende I Valgsvindel?

HAFHAF16. Desember 2020

Eiere av Solarwinds har lenker til Obama, Clintons, Kina, Hong Kong og USAs valgprosess

SAMMENSVERGELSENYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Eiere Av SolarWinds Har Lenker Til Obama, Clintons, Kina, Hong Kong Og Den Amerikanske Valgprosessen

HAFHAF16. Desember 2020

Bell's Palsy Slide

BIG PHARMAHELSEVESENNYHETERVAKSINER

FDA-Ansatte Anbefaler Å Se Etter Bells Parese Hos Mottakere Av Moderna Og Pfizer-Vaksine

HAFHAF16. Desember 2020

Tedros Adhanom Ghebreyesus Terrorist

NYHETER

Klage Til Haags Internasjonale Straffedomstol: WHO-Sjefen Bør Undersøkes Over Folkemord

HAFHAF15. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.