WARNING! VI FOLKET ER SNART UNDER ANGREP!

VI MÅ STRAKS SAMLE OSS FOLKENS OG GÅ IMOT POLITIKERNE. DE KOMMER TIL Å GJØRE DET SAMME HER SOM I USA. DE VIL STENGE OSS INNE FOR DERETTER Å ARRESTERE DE SOM IKKE FØLGER OPP HVA DE BESTEMMER. DE VIL SAMLE FOLK PÅ HOTELLER.

DISSE KRIMINELLE SOM STYRER DETTE LANDET BEGYNNER Å FÅ DÅRLIG TID! NÅ ER DET ALVOR!

5 Kommentarer on “WARNING! VI FOLKET ER SNART UNDER ANGREP!

  1. Både Erna og Bent Høie har forsikret oss om at vaksinering skal fortsatt være frivillig, det samme sa Statens Legemiddelverk, så hvis regjeringen plutselig tverrsnur, har de løyet og ført oss bak lyset. De må i så fall innom Stortinget for å få en slik lov gjennom. Men nå har jeg ikke den aller største tiltro til dagens Storting, heller, dessverre. Men de har kun midlertidig tillatelse til å sette egne lovendringer i verk, en slags unntakstilstand. Der kan Stortinget stoppe dem.
    Men dersom ingen av de tillitsvalgte forstår alvoret i situasjonen og vedtar en slik udemokratisk krenkelse av menneskerettighetene, får vi diskutere hvordan vi skal forholde oss til makta sitt overtramp! En kraftig reaksjon fra folket må det iallfall bli. Men jeg tro i det lengste på løftene inntil det motsatte er bevist!

Legg igjen en kommentar