Special Forces Navy Seals

Njaal LodeEn internettbruker var i stand til å filme fire Marine V22 Osprey-angrepskonvertibler som sto parkert i 6 timer nær asfalten på den sivile flyplassen i Nice, denne søndagen 6. desember 2020, mellom 14.30 og 20.30.Videoene han viser, viser oppfylling av tankene før de returnerer til den amerikanske flåten stasjonert i Middelhavet.Fargen på disse konvertiblene, antrasittgrå, gir ikke rom for tvil. Dette er Special Forces Navy Seals som er tilstede i dag på en lavmælt måte.Disse V22 Osprey-konvertiblene fra den amerikanske marinen har altså landet diskret på Nice flyplass, søndag 6. desember, fra kl. 11.00 til 20.30, som er gjennomsnittlig driftstid for en operasjon.Dette er en uoffisiell operasjon.I en offisiell sammenheng burde de ha landet i en militærbase, for eksempel i Toulon, og ikke på en sivil flyplass i Nice. https://t.co/41E37pU7f4

Bildet kan inneholde: utendørs

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.