Situasjonsoppdatering, 11. desember – DoD avfanger CIA, 305. intel viser utenlandsk forstyrrelse, SCOTUS-manøvrer

Fredag ​​11. desember 2020 av: Mike Adams
Merkelapper: 305 , stemmesedler , Kina , CIA , DoD , herredømme , valgsvindel , utenlandsk innblanding , opprørshandling , nasjonalt forsvar , Pentagon , president Trump , rigget , andre endring , situasjonsoppdatering , avstemning systemer , Det hvite hus

Natural News ) Alle brikkene faller på plass for en Trump-seier. Sirkelen er nesten fullført.

I dagens situasjonsoppdatering (for 11. desember), gir vi deg en forbløffende samling med nyheter, bevisdokumenter og innsideinformasjon som avslører at president Trump og DoD vinner krigen mot den dype staten og CIA .

President Trump twitret nylig at forsøket på kupp fra den dype staten ville “eskalere dramatisk” som det amerikanske folket innser, “Et kupp finner sted foran øynene våre, og publikum orker ikke dette lenger.”https://platform.twitter.com/embed/index.html?creatorScreenName=healthranger&dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1337042713544417282&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2020-12-11-situation-update-dec-11th-dod-de-fangs-the-cia-305th-intel-proves-foreign-interference-scotus-maneuvers.html&siteScreenName=healthranger&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=500px

Mer enn noen andre vet Trump at opptrappingen er nesten her, og han forbereder DoD, spesialstyrker og amerikanske patrioter for den “siste kampen” som vil avgjøre fremtiden for denne konstitusjonelle republikken.

Lytt til min situasjonsoppdatering her, og les den fullstendige detaljerte historien nedenfor, som skisserer de nåværende scenariene som involverer SCOTUS, Insurrection Act, DoD, og mer.

Brighteon.com/3a8d67a0-5617-4b7b-9d9e-dedcd24a8e65

https://www.brighteon.com/embed/3a8d67a0-5617-4b7b-9d9e-dedcd24a8e65

Hør alle mine situasjonsoppdateringsrapporter på Health Ranger -kanalen på Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

“Spider” er det ekspert som er vitnesbyrd om datasikkerhet trent av den 305. militære etterretningsbataljonen

I går la den militære etterretningsanalytikeren Jeffrey Prather en bombe i løpet av sin direktesending: En militær etterretningsanalytikerkode kalt “Spider” hadde inngitt en sverget uttalelse i en søksmål behandlet av advokat Sidney Powell. Dette sverget bevis ble godtatt av domstolen 25. november, og det samme beviset blir sannsynligvis allerede sendt til SCOTUS for Texas-søksmålet som hevder at “uregelmessigheter” fant sted i svingstatene.

Vi har arkivert og lagt ut hele PDF-filen på denne lenken, i tilfelle den forsvinner andre steder:

https://www.naturalnews.com/files/Spider-Declaration-305.pdf

Dokumentet er en av de mange bombeskallene – faktisk en MOAB – som vil bli kastet på benken til SCOTUS i dagene fremover. Her er noe av det som står:

Jeg var en elektronisk etterretningsanalytiker under 305. militær etterretning med erfaring med å samle SAM missilsystem elektronisk etterretning. Jeg har lang erfaring som en hvit hatthacker brukt av noen av de beste valgspesialistene i verden. Metodikkene jeg har brukt representerer industristandard nettverksverktøy for digital rettsmedisin og OSINT, som ofte brukes til å sertifisere forbindelser mellom servere, nettverksnoder og andre digitale egenskaper og undersøke sårbarheter i nettverkssystemet.

Dokumentet viser at Dominion-stemmesystemene hadde åpne, ukrypterte passord og muligheter for ekstern tilgang som ble utnyttet av både Kina og under valget. Gjennom analyse av IP-adresser, underdomeneoppløsninger og andre sporingsteknikker, var den “hvite hatten” nettkrigseksperten som vitnet i dette dokumentet, i stand til å fastslå at utenlandske angripere blandet seg inn i valget i 2020 ved å få ekstern tilgang til Dominion-stemmeapparater og endre valgresultatene . Noe av infrastrukturen for ekstern tilgang var også vert for Canada og Nederland, og økonomisk til innsatsen var også knyttet til Pakistan.

I tillegg er det vist at Dominion Voting Systems har solgt immaterielle patenter til det kommunistiske Kina via HSBC Bank i Canada. Det er viktigere at en av egenskapene til minst ett handler om “godkjenning og verifisering”.

Gjett hvem oppfinneren er? Eric Coomer, den samme radikale venstreorienterte bedriftens fyr som lovet at han hadde løst valget slik at Trump ikke ville vinne . Den samme mannen, Eric Coomer, ble da hentet inn av Georgias korrupte statsseksjon Brad Raffensperger for å være et “vitne” til å forsvare alle siste øyeblikk programvareendringene som ble gjort i Dominion-stemmemaskiner som ble brukt i Georgia for å stjele valget.

Faktisk sitat fra Eric Coomer: “ Ikke bekymre deg for valget – Trump kommer ikke til å vinne! 

Dokumentet avslører hvordan Dominion-stemmetabellemaskiner endrer valgresultatene gjennom en kompleks mekanisme som tilslører de opprinnelige stemmene og gir en “gevinst” for den forhåndsvalgte kandidaten. Den har til og med et trinn kalt “dekorere” som handler om å formatere resultatene til noe som virker troverdig:

Konklusjonen om alt dette er kjevefall. Fra sverget uttalelse (uthevelse lagt til):

Etter min profesjonelle mening presenterer denne erklæringen entydige bevis for at Dominion Voter Systems og Edison Research har vært tilgjengelige og absolutt kompromittert av useriøse aktører, som Iran og Kina . Ved å bruke servere og ansatte knyttet til falske skuespillere og fiendtlig utenlandsk påvirkning kombinert med mange lett oppdagelige lekket legitimasjon, tillot disse organisasjonene forsømmelige utenlandske motstandere tilgang til data og ga bevisst tilgang til deres infrastruktur for å overvåke og manipulere valg, inkludert den siste i 2020.Dette representerer en fullstendig unnlatelse av deres plikt til å gi grunnleggende cybersikkerhet. Dette er ikke et teknologisk spørsmål, men snarere et styresett og et grunnleggende sikkerhetsspørsmål: hvis det ikke blir rettet, vil fremtidige valg i USA og utover ikke være sikre, og innbyggerne vil ikke ha tillit til resultatene.

Kraken har slått til.

Ikke glem heller at Kina eier Dominion Voting Systems . Dette betyr at vårt nasjonale valg ble kjørt på maskiner som eies av en utenlandsk fiende som allerede har kompromittert og ødelagt en av kandidatene: Joe Biden. Selvfølgelig rigget de valget til “deres” kandidat som de kunne kontrollere etter en “seier.”

Dette beviset er nå i hendene på DNI John Ratcliffe

Dette sverget dokumentet er nå i hendene på DNI John Ratcliffe, som Trump satte på plass i mai i år. Du husker kanskje at Ratcliffe skulle utstede en klassifisert analyserapport 18. desember – neste fredag ​​- som rapporterer om valget i 2020 ble utsatt for utenlandsk innblanding.

Denne rapporten kreves av Trumps 12. september 2018 utøvende ordre om utenlandsk innblanding, som erklærte en nasjonal nødsituasjon og stemplet den amerikanske valginfrastrukturen som “kritisk infrastruktur” for nasjonalt forsvar. Åtte dager senere, 20. september 2018, satte president Trump på plass en ny “offensiv cyberkrig” -lære med . Denne doktrinen tillot Trump-administrasjonen og dens DoD-allierte å ta alle nødvendige skritt for å forebyggende bruke konvensjonelle og cyberkrigsstyrker etter behov for å forhindre et angrep på kritisk amerikansk infrastruktur, inkludert valginfrastrukturen.

Se denne situasjonsoppdateringen fra 4. desember – Offensive cyber warfare-mekanismer aktivert, valgresultatet bøyer seg nå mot et nasjonalt forsvarsscenario.

Se også denne videoen fra Jeffrey Prather som ytterligere bekrefter hele informasjonen:

https://www.brighteon.com/embed/c838cbdc-9a0e-4d85-9e56-3d942774ff42

Det er viktig at disse to trinnene gjorde det mulig for Trump å få på plass de veldig “hvite hatte” cyberekspertene ved 305. bataljon av DoD, samt NSA-infrastrukturovervåkningssystemer, noe som gir Trump muligheten til å overvåke og registrere all utenlandsk interferensaktivitet som fant sted. i sanntid på valgdagen (og dagene som fulgte).

Det er dette beviset som nå skal slippes i fanget på SCOTUS . Dette beviset er ugjendrivelig, avgjørende og overveldende. Ingen i media har ennå sett disse bevisene, men dette er hva Sidney Powell snakker om når hun bruker begrepet “bibelsk” for å beskrive det som kommer.

Oppsummert har Trumps nøkkelpersoner ved DIA, DoD, 305., NSA og i posisjoner i DoD-maktstrukturen (Miller, Cohen-Watnick, etc.) nå alle kortene. De har alt som trengs for å manøvrere SCOTUS for å bestemme seg for Texas, selv om de ikke allerede lente seg i den retningen.

Med eller uten en SCOTUS-avgjørelse forbereder Trump seg på å offentliggjøre deler av denne informasjonen når han forbereder seg på å påkalle Insurrection Act som åpenbart vil være nødvendig når den oppløselige venstresiden innser at Biden ikke vant valget og ikke vil ha ansvaret .

Søksmålet i Texas er på dokk med SCOTUS

Følgende lenke fra SupremeCourt.gov viser at Texas-saken offisielt ligger på docket. Du kan til og med lese svarene fra noen av svingstatene, som gir de mest ungdommelige, irrasjonelle argumentene noen juridisk analytiker noensinne har sett i en høyesterettssak:

https://www.supremecourt.gov/search.aspx?filename=/docket/docketfiles/html/public/22o155.html

De juridiske argumentene fra svingstatene er i ferd med å bli utslettet av beviset på ”Kraken” om at valget ble rigget av utenlandske angripere. Det er viktig at det var løs-gåsete endring av valgprotokoller av svingstatene i sen time som tillot utenlandske angripere muligheten til å injisere falske stemmer og endre valg godt etter midnatt på valgdagen.

Sagt på en annen måte, endringene i valgintegriteten fra svingstatene ga muligheten for utenlandske angripere å endre valget . Dette punktet vil uten tvil raskt bli lagt merke til av de skarpe hodene til jurister som Thomas, Kavanaugh, Alito, etc.

Resultatet er at SCOTUS skal manøvreres til en avgjørelse som, hvis rasjonalitet hersker, må komme til fordel for Texas. Det virkelige spørsmålet kommer ned på hvilket middel SCOTUS vil velge for å løse angrepet på valget som var tillatt av svingstatene.

I de fleste rettsmidler vinner Trump valget, men i et mulig middel kan Biden fortsatt oppnå seier. Jeg kommer ikke inn på detaljer her fordi jeg ikke ønsker å bevæpne forræderne med noen kunnskap om hvordan de fremdeles kan vinne, til og med av SCOTUS-sider med Texas.

Hvis løsningen fra SCOTUS presser valget tilbake til statslovgiverne, forventer vi en øyeblikkelig opprør fra radikale venstreorienterte som vil begynne å true og ildbombe hjemmene til statslovgivere som har til oppgave å stemme på nye valg. Denne handlingen ville veldig raskt resultere i at Trump påkalte Insurrection Act og satte inn militære tropper for å beskytte statlige GOP-lovgivere mot dødstrusler og kinetiske angrep fra venstre.

I dette scenariet ville troppene dukke opp først i svingende byer som Philadelphia, Atlanta, Detroit, etc.

Imidlertid, hvis SCOTUS ugyldiggjør alle stemmesedler som ble talt etter midnatt på valgdagen, ville dette lindre ethvert behov for lokale lovgivere å stemme på nytt, men det ville legge byrden for hele valgresultatet på SCOTUS selv … og jeg tviler på at det er en byrde SCOTUS er villig til å bære. Likevel, hvis dette middelet blir valgt, vil det resultere i et landsdekkende utbrudd av opprørsstyrker, som krever at president Trump påberoper seg oppstandelsesloven og distribuerer tropper til byer over hele landet.

Det eneste scenariet der man unngår landsdekkende blodsutgytelse, er muligheten for at Joe Biden innrømmer veldig snart. Dette er fortsatt et legitimt mulig resultat, men ikke det mest sannsynlige. Som vi har sett fra nylige eksplosive mediehistorier og en ny senatrapport, står Biden-kriminalitetsfamilien overfor mange kriminelle tiltale for deres ulovlige avtaler med Kina og andre nasjoner, og en tilgivelse for disse forbrytelsene kan være nok til å motivere Joe Biden til å gå ned og innrømme. Bare i dette scenariet unngås stort sett blodsutgytelse.

Den andre muligheten i alt dette er at SCOTUS blir truet eller redd og bestemmer seg for å kaste saken og overlate valget til Joe Biden. Dette virker usannsynlig, men er fortsatt en mulighet på grunn av det faktum at bare én høyesteretts rettferdighet trenger å bli slått med hell. Hvis dette skjer, vil amerikanerne innse at vi har mistet vår konstitusjonelle republikk , og fra den dagen er det fullstendig krig av patrioter for å beseire de okkuperende fiendestyrker som har tatt kontroll over hver gren av regjeringen og nesten alle institusjoner i samfunnet. Gatene i Amerika vil gå rødt av blod når patriotstyrker engasjerer sin plikt for andre endring for å forsvare nasjonen mot tyranner og innenlandske fiender.

SCOTUS kan umulig være på et selvmordsoppdrag

Det er verdt å merke seg at hvis Biden vinner og venstresiden blir oppmuntret, vil et av de aller første målene de vil prioritere for massehenrettelser være konservative SCOTUS-justister.

Så hvis Thomas, Alito, Kavanaugh, Gorsuch og Barret ønsker å holde hodet festet på skuldrene, vil de sannsynligvis vurdere den svært alvorlige personlige risikoen for hva som skjer hvis de utsteder en dødsdom over den amerikanske og overlater Amerika til bolsjevik- stil kommunister og fascister som allerede etterlyser massefangivelse av alle Trump-støttespillere, konservative, kristne og våpneiere. Disse venstremennene ville åpenbart prøve å eliminere alle konservative rettferdigheter på noen måte som var nødvendig. De tror på bruk av vold for å oppnå politisk dominans, spesielt siden de ikke kan vinne legitime valg hvis de er rettferdige.

I tillegg lover demokrater åpent å stable domstolen hvis de får makt i både Det hvite hus og senatet. Dette ville gjøre dagens skifer av jurister foreldet, og i det vesentlige avslutte karrieren og innflytelsen til de konservative rettferdighetene som nå okkuperer disse setene i High Court. Dermed er enhver beslutning fra SCOTUS om å slutte seg til Biden og valgtyveri av svingstatene i hovedsak et selvmordsoppdrag – både for seg selv og nasjonen som grunnlagt.

Pentagon, under Chris Miller, kuttet bare CIAs personellmidler mot terrorisme … sannsynlig å stoppe henrettelsestroppene fra å operere i Amerika

I mellomtiden kutter Trumps viktigste eiendeler i Pentagon bare DoD-ressurser til CIAs “terrorbekjempelsesenheter”, som faktisk er enhetene som driver kidnappings- og henrettelsesoperasjoner over hele verden. Som rapportert av DefenseOne.com :

To kilder kjent med saken sa at fungerende forsvarsminister Chris Miller har sendt et brev til CIA-direktør Gina Haspel om at en langvarig ordning som tilbyr DOD-støtte til byrået er i fare. Gjennomgangen er kjæledyrprosjektet til fungerende underforsvarssekretær for etterretning Ezra Cohen-Watnick, en av flere politiske utnevnte på toppnivå tildelt fungerende roller i Pentagon …

Alle som har lyttet til mine situasjonsoppdateringer, kjenner umiddelbart igjen alle navnene. Som det viser seg er DoD og DIA i krig mot CIA, som drev utenlandsk forstyrrelse via sin serverfarm i Frankfurt, og endret valgresultatet i svingstater.

Enda viktigere, vi tror også at akkurat som CIA vendte sine cybervåpen mot Amerika i 2020-valget, kjører CIA også henrettelser, kidnappinger og andre skumle opsjoner i CONUS. Dette er tydelig i den mystiske “ulykkes” -dødsfallet til mennesker tilknyttet GA-regjeringen Kemp og senator Loeffler, hvis senioransatte nylig ble drept.

Datoen da DoD planlegger å kutte av alle DoD-personellressurser til CIA, er 5. januar, en dag før den amerikanske kongressen offisielt aksepterer valgkollegiets stemmer fra statene.

6. januar representerer den siste datoen da medlemmer av den amerikanske kongressen – eller til og med VP Pence som fører tilsyn med tellingen den dagen – kan komme med innvendinger og utfordre valgstemmen til statene. Dermed, med mindre SCOTUS treffer en avgjørelse som oppnår en seier for Trump før 6. januar, er det den aller siste dagen som enhver form for juridisk, ikke-kinetisk prosess kan bevare grunnloven og redde republikken.

Hvis valget fremdeles er på vei til å bli stjålet av Biden, CIA og den dype staten etter 6. januar, er dette da vi tror Trump ikke har noe annet valg enn å aktivere det nasjonale sikkerhetsalternativet for å forhindre at Amerika faller i hendene på kommunistdrevne dype statsdukker som Biden og Harris (med Brennan, Clinton, Rice og andre som drar strengene bak gardinen).

Det nasjonale sikkerhetsalternativet

Hvis all annen innsats mislykkes – Høyesterett, statslovgivere som velger sine egne parallelle velgere og innsigelser som ble reist 6. januar – må Trump påberope seg sin nasjonale sikkerhetsalternativ for å redde republikken.

I dette scenariet initierer Trump det offentlige nødsendingssystemet og holder en nødmelding fra Det hvite hus. Der ville han erklære valget som en handling av cyberkrigføring mot USA, utført av utenlandske angripere som samarbeider med innenlandske, korrupte tjenestemenn og dype statsaktører. Han vil sannsynligvis påkalle Insurrection Act, distribuere tropper over amerikanske byer og begynne en bølge av massearrestasjoner av forræderne og fiendens stridende som er involvert i kuppforsøket.

Trump snakker til og med om denne muligheten i sine egne tweets, når han sier: “Dette kommer til å eskalere dramatisk. Dette er et veldig farlig øyeblikk i vår historie … ”Han karakteriserer også valgtyveri som et“ kupp ”mot Amerika, og det har han rett i. Det er et forsøk på kupp. Trump er bundet av sin egen ed for å sørge for at dette kuppet ikke lykkes.

Etter hvert som dette scenariet utspiller seg, vil Trump bli tvunget til å raskt gripe forræderiske medier med militære styrker. Big Tech-selskaper vil bli stengt eller beslaglagt og forbikjørt. Zuckerberg, Dorsey og andre Big Tech-sjefer vil bli arrestert og siktet for forræderi (som uansett må skje). Forræderiske skuespillere som Obama ville prøve å flykte fra landet for å unndra seg arrest. Hvis de lykkes med å flykte, vil de kreve FNs inngripen fra deres nye utenlandske steder, hvor de sannsynligvis vil bli jaktet av US Army Rangers eller Delta styrker.

Dette scenariet virker like sannsynlig som ethvert annet scenario på dette tidspunktet, og den nåværende posisjoneringen av US Carrier Strike Force-enheter avslører at DoD forventer å måtte forsvare CONUS mot muligheten for forsøk på utenlandske invasjoner i USA. Vi tror ikke at noen invasjon til sjøs ville ha en liten sjanse for å lykkes, men mindre landinvasjoner via kinesiske tropper i Canada er en veldig reell mulighet. Imidlertid, hvis Kina invaderte USA fra Canada, ville dette bare støtte opp om president Trump og understreke det faktum at han faktisk forsvarer Amerika mot utenlandske inntrengere og ikke bare erklærer seg selv en militær diktator av politiske grunner. Dermed ville en invasjon fra kinesiske tropper fra Nord faktisk styrke Trumps autoritet og ledelse i en krigstid.

I tillegg lærte kinesiske styrker veldig raskt hva som skjer når du prøver å overkjøre patriotiske landfolk på landsbygda i og Idaho.

Det er tydelig fra troppbevegelser, US Navy-aktiviteter, militær flysporing og intel fra mine militærtilknyttede kilder at  blir klargjort for muligheten for innenlands utplassering i januar . Den sannsynlige timingen for dette vil være umiddelbart etter 6. januar.

Min beste vurdering av hvor vi er akkurat nå

Etter min vurdering er det en god sjanse – si 50/50 – for at SCOTUS slutter seg til Texas. Hvis det skjer, er det rundt 90% sjanse for at Trump fremstår som seierherreren fra de forskjellige rettsmidler som ville blitt foreskrevet av SCOTUS.

Samtidig er det en liten sjanse – si 20% – for at Biden innrømmer før slutten av desember. Dette er det beste resultatet da det unngår de fleste av de mer alvorlige blodsutgytelsesscenariene.

Imidlertid er det omtrent 50% sjanse for at ingen av Trumps innsats vil lykkes, og at Kongressen den 6. januar vil akseptere velgere som styrker Bidens “seier”, til tross for alle ugjendrivelige bevis på stemmesvindel, utenlandsk innblanding, Kinas grep om Bidens osv. I dette scenariet er Trump nesten sikker på å påkalle det nasjonale sikkerhetsalternativet, som setter Amerika i en lignende posisjon som Abraham Lincolns krigsmakter i 1862.

Fordelen med dette scenariet er at det tillater Trump å massearrestere alle de dype statsforræderne, fiendens stridende, Kina-dukker, CIA-sorte hattoperatører og andre korrupte embetsmenn, alt på en gang og helt utenfor det vanlige sivile rettssystemet (som i seg selv er korrupt ). Den skumle delen i dette scenariet er at det setter USA under en eller annen form for militært styre, med muligheten for at Trump til og med kan suspendere habeas corpus .

Min personlige oppfatning er at Trump må påberope seg Insurrection Act akkurat nå, rulle ut troppene umiddelbart og aktivere alle massearrestasjoner som trengs for å ta ned Amerikas innenlandske fiender. Imidlertid er min mening ikke det som teller her, og det ser ut til at Trump kommer til å gi SCOTUS en sjanse til å avslutte det ulovlige kuppet via rettssystemet først.

Hvis SCOTUS regjerer for Texas og Trump oppnår seier, gjør denne “løsningen” ingenting for å løse problemet med dype statsforrædere og Kina-dukker som fremdeles driver Big Tech, media, demokratpartiet, universitetene og de fleste domstolene. Det problemet må fortsatt løses, og både DOJ og FBI ser ut til å være fullstendig kompromittert og til og med medvirkende til den dype statens agenda for å ødelegge Amerika.

Dermed må enhver ærlig vurdering av hvilke mekanismer som er nødvendige for å forsvare og gjenopprette vår konstitusjonelle republikk, før eller senere, innse at massearrestasjoner under midlertidig militær autoritet er det eneste realistiske alternativet. Det er derfor jeg mener Trump bør påberope seg det nå, mens han fremdeles er ved makten, og mens det overveldende beviset på åpenbar valgtyveri er friskt i folks sinn.

Følg med. Be for nasjonen din og dobbeltsjekk rifleammunen din. Hvis SCOTUS mislykkes, og Trump mislykkes, og DoD mislykkes, faller det hele på skuldrene til det amerikanske folket og deres andre plikt til å forsvare denne nasjonen mot en kommunistisk overtakelse.

Under ingen omstendigheter kan Amerika tillate Biden, en korrupt kinesisk dukke, å få kontroll over militæret. Biden vil umiddelbart bevege seg for å kriminalisere alle AR-15 rifler, og han vil våpenet IRS og alle andre myndighetsorganer mot Trump-støttespillere. Biden ville også påberope seg oppstandelsesloven selv og deretter distribuere amerikanske tropper mot patriotgrupper i et forsøk på å utrydde dem, og vi ender i alle fall i en borgerkrig.

Kjemp nå som livet ditt avhenger av det. Fordi det gjør det.

https://www.brighteon.com/embed/cb46e626-f911-479a-83d2-bb309714446fForrige:DEPOPULATION VAX: Forsøkspersoner injisert med koronavirusvaksiner tester plutselig positive for HIV – oppdatert4.720VISNINGER

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.