Indiske Domstolsblokker Flytter For Å Sende Corona-Motstandere Til COVID-Leirer.

9. Desember 2020

En dag etter at High Court i Gujarat ba statsrådene om å “komme ut med en melding” som foreskrev samfunnstjeneste ved Covid-sentre for de som ikke ble funnet på seg masker eller brøt sosiale distanseringsregler, holdt høyesterett torsdag ordren .

En benk av dommerne Ashok Bhushan, R Subhash Reddy og MR Shah holdt retningen på et innlegg fra statsregjeringen, som hevdet at det er “i strid med loven og vil ha negativ innvirkning på det offentlige helsesystemet”.

Indiske domstolsblokker flytter for å sende Corona-motstandere til Covid-leirer

I begjæringen ble det sagt at High Court-retningen “har potensial for tilbakeslag og faktisk kan føre til økning i antall Covid-saker, snarere enn å oppnå målet som det er blitt sendt til”.

På jakt etter oppholdet sa generaladvokat Tushar Mehta noen ganger kur er farligere enn forebygging.

Maske bør brukes, men dette er ikke kur mot å ikke bruke den, sa han og la til at skadene ved å ikke bruke maske er mye mindre enn å sende en person til et Covid-senter.

Tidligere hadde New Zealand kunngjort at de ville sette alle COVID-19-pasienter i obligatoriske karantene . Kunngjøringen sa ikke mye om hvordan karantene ville være.

Imidlertid forklarte New Zealands statsminister Jacinda Ardern i en Facebook-live-video i detalj hvordan hver eneste aktivitet vil bli overvåket i disse leirene, og de som nekter å bli testet, vil bli tvunget til å bli i leirene over lengre tid.

Politiker advarer: Trudeau Govt planlegger å bygge COVID-karantene / isolasjonsleirer over hele Canada

Kilde: GreatGameIndia.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.