Geoengineering Watch Global Alert News, 5. desember 2020, # 278

5. desember 2020

Danske Wigington
GeoengineeringWatch.org

Mens stadig økende værkatastrofer setter sitt preg på befolkningen og avlingenes avkastning, implementeres en ny bølge av låsing av CV-19 mange steder i verden. Hvor mange holder seg fortsatt til troen på at alt snart vil “komme tilbake til det normale”? Hvor mange velger fortsatt å tro at regjeringer vil fikse alt? Samfunnskollaps utspilte seg og akselererte lenge før CV-19-scenariet ble presset på verden, geoingeniør / værkrigsoperasjoner er en kjernekomponent i ligningen. CV-19 er kraftstrukturens respons på truende klima og miljøkollaps. Hva har kontrollerne i vente for oss nå? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

Legg igjen en kommentar