Chemtrails Kill !!! – SE grå kister og militære jetfly fanget på film!(From 2011)

www.thetruthdenied.com

Vi drar ut til Arizona-ørkenen og sjekker ut militære fly og grå Chemtrails, det siste innen Chemtrail-teknologi! Vi har mye informasjon i denne videoen, inkludert sykdommer som begynner å bli rapportert over hele verden, inkludert USA. Vi ønsker å takke alle som bidro til dokumentaren! Ta kontakt med oss ​​på vår nettside:
www.thetruthdenied.com
CHEMTRAILS KILL på Facebook
Vi kan også bli funnet på GIC-nettverket, Blogspot under SPEAK TRUTH
Hvis du har informasjon om chemtrails, grå chemtrails Nano Chemwebs, Morgellons-pasienter, piloter eller steder hvis du vil at teamet vårt skal sjekke ut, vennligst kontakt oss på info@thetruthdenied.com
eller
www.thetruthdenied.com
Det haster med å kontakte oss ASAP. Vi må stoppe sprøytingen!

Legg igjen en kommentar