Den Store Tilbakestillingen Kan Ikke Være Fullført Før Amerika Er Underlagt FNs Myndighet – Joe Biden Lovet Tirsdag For Å Gjøre Det Til En Realitet

3. Desember 2020

Tidligere visepresident Joe Biden snakket med FNs generalsekretær Antonio Guterres tirsdag og lovet et “styrket partnerskap” om en rekke spørsmål fra koronavirus til klima, alt basert på en gjenopptakelse av tilgangen til amerikanske skattebetalers dollar.

av Geoffrey Grider

Som vi lenge har fortalt deg, kan du ikke ha den nye verdensorden før den store tilbakestillingen er fullført, og den store tilbakestillingen kan ikke fullføres mens Amerika forblir utenfor FNs globale autoritet.

Den store tilbakestillingen kan ikke være fullført før Amerika er underlagt myndighet - Joe Biden lovet tirsdag for å gjøre det til en realitet

På tirsdag lovet Joe Biden i en telefonsamtale med FNs generalsekretær, Antonio Guterres, å reversere all Trump-era-politikk knyttet til vår nasjonale suverenitet og enige om å danne et ‘nytt partnerskap' med de globalistiske parasittene i FN.

Visste du at FN er forutsagt i Bibelen?

Ta en titt og se:

“Vent derfor på meg, sier Herren, til den dagen jeg reiser meg til byttedyret. For min vilje er å samle folkeslagene, så jeg kan samle kongedømmene og øse over min forbitrelse over dem, ja, hele min voldsomme vrede : for hele jorden skal fortæres av min sjalusjons ild. ” Sefanja 3: 8 (KJB)

Profeten Sefanja forteller oss at Gud vil ‘samle nasjonene' på slutten av tiden, som fant sted 24. oktober i 1945 med opprettelsen av FN i New York City.

Sefanja forteller oss videre at Gud vil ‘samle kongedømmene', så FN kaller seg generalforsamlingen.

De har tatt agnet, fellen er satt, og i løpet av tiden for den store store trengsel etter Kirkens bortrykkelse, vil hvert medlem av De forente nasjoner marsjere under Antikrist og komme mot Israel.

Joe Biden spiller sin lille, men meningsfulle rolle i å bidra til å få dette til.

“Den som vitner om dette, sier: Visst kommer jeg raskt. Amen. Likevel, kom, Herre Jesus. ” Åpenbaringen 22:21 (KJB)

Joe Biden Forhaster Seg For Å Omfavne FNs Og Burnish Globalistiske Ambisjoner

FRA BREITBART NYHETER: I følge en avlesning av samtalen takket Biden Guterres for hans ros og sa at han så frem til en ny æra med samarbeid.

“De diskuterte behovet for et styrket partnerskap mellom USA og De forente nasjoner om presserende globale spørsmål, inkludert bekjempelse av og bygging av motstandsdyktighet mot fremtidige folkehelseutfordringer, konfrontere trusselen om , møte humanitært behov, fremme bærekraftig utvikling , å opprettholde fred og og løse konflikter; og fremme demokrati og menneskerettigheter, sa lesningen.

Bidens varme omfavnelse av FN og dets ambisjoner står i kontrast til USAs president Donald Trump som har vært svært kritisk til organisasjonen, og kalt den til regnskap og trukket USA fra viktige FN-byråer og avtaler mens han kuttet finansiering til oppblåste FN-byråkratier.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1333617696395681793&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F12%2Fgreat-reset-america-placed-under-un-authority-joe-biden.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Under Trump-administrasjonen har formelt varslet De forente nasjoner om tilbaketrekningen fra Verdens helseorganisasjon (WHO), trukket ut av Paris klimaavtale, FNs menneskerettighetsråd samt FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur ( UNESCO), i tillegg til å avslutte finansieringen til FNs nødhjelpsbyrå for palestinske flyktninger.

Biden har lovet at hans administrasjon vil slutte seg til den historiske Parisavtalen om klimaendringer mens han returnerer midler, et trekk som allerede er ønsket velkommen i organet.

EU er et annet organ som har applaudert Biden og sagt “ting kommer til å bli mye lettere” fordi han vil være diplomatisk kitt i forhold til en krigførende Donald Trump, som Breitbart News rapporterte .

Trump stilte seg også opp mot og nektet de fleste – men ikke alle – medlemmene om å betale sin vei i stedet for å stole på amerikanske skattebetalermidler og styrker for å bære lasten i .

Presidenten la ikke skjul på at organisasjonen ikke la vekt på seg økonomisk og forlot USA for å “betale og blø” for Europas forsvar.

Utvekslingen mellom Biden og Guterres kom timer etter at Facebook-sjef Mark Zuckerberg kunngjorde at selskapet er klar til å spille sin rolle i en potensiell Biden-administrasjon med koronavirus-vaksinesvar, som Breitbart News rapporterte .

Mark Zuckerberg sa i et livestreamet intervju med Dr. Anthony Fauci at Facebook prøver å jobbe med Joe Biden og definere måter den sosiale mediegiganten kan hjelpe en potensiell Biden-administrasjon med å vedta sin politikk.

Facebook-sjefen nevnte et “press rundt autoritativ informasjon om ”, men fortsatte ikke med å utdype hva det ville innebære.

The Financial Times nylig rapportert Facebook planlegger en stor push for å oppmuntre nettstedets brukere å få et coronavirus – samt motivere brukerne til å dele innhold relatert til Paris klimaavtale. – ( Les mer )

FN Kunngjør Biometrisk Digital ID-Lommebok

Nylig hadde FN noen store kunngjøringer som i stor grad gikk upåaktet hen, inkludert utrullingen av en biometrisk digital lommebok og en kunngjøring om at et av dets spesialiserte byråer.

Den internasjonale sivile luftfartsorganisasjonen er et skritt nærmere en internasjonalt anerkjent digital reiseopplysning.

Kilde: Nowtheendbegins.comDeja Vu: Svineinfluensavaksinasjonssvindel Fra 1976Forrige InnleggLin Wood: ‘Bevisene Jeg Har Er Fantastisk! A Day Of Reckoning ‘KommerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Yard Weeds

STOR TILBAKESTILLINGNWO

Globalistiske ‘Elites' På World Economic Forum Ber Publikum Om Å Begynne Å Spise Ugress

HAFHAF30. November 2020

Globale eliter sa Covid 19 gir en mulighet for radikal 'stor tilbakestilling'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGNWO

Globale Eliter Sa COVID-19 Gir En Mulighet For Radikal “Stor Tilbakestilling”

HAFHAF27. November 2020

Ny verdensorden China Un, Xi

STOR TILBAKESTILLINGNWO

The Great Reset: Elites Pushing Globalism And Fascism Under A New World Order

HAFHAF26. November 2020

David Rockefeller Alt vi trenger er den rette store krisen Nwo

SAMMENSVERGELSEKONTAKT SPORINGKORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGIMPLANTAT MED MIKROCHIPNWOWAR ON CASH

7 Ting Som Betraktes Som ‘Crazy Conspiracy Theories' Blir Fakta Akkurat Nå

HAFHAF26. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.