Robert F. Kennedy Jr .: Hvorfor COVID-19-Vaksinen Skal FORBYDES Og Unngås For Enhver Pris

30. November 2020

HER KOMMER 20 PKT DU MÅ LÆRE DEG Å KJENNE!

eg vil raskt gjøre oppmerksom på viktige spørsmål knyttet til neste Covid-19-vaksinasjon.

av Robert F. Kennedy Jr.

For første gang i vaksinasjonshistorien griper de såkalte siste generasjons mRNA-vaksinene direkte inn i pasientens genetiske materiale og endrer derfor det individuelle genetiske materialet, som representerer den genetiske manipulasjonen, noe som allerede var forbudt og inntil da vurdert forbryter.

Robert F. Kennedy Jr.

Denne intervensjonen kan sammenlignes med genetisk manipulert mat, som også er svært kontroversiell.

Selv om media og politikere for øyeblikket bagatelliserer problemet og til og med dumt etterlyser en ny type vaksine for å gå tilbake til normalitet, er denne vaksinasjonen problematisk når det gjelder helse, moral og etikk, og også når det gjelder genetisk skade som, i motsetning til skaden. forårsaket av tidligere vaksiner, vil være irreversible og uopprettelige.

Kjære pasienter, etter en enestående mRNA-vaksine vil du ikke lenger kunne behandle vaksinesymptomene på en komplementær måte.

De vil måtte leve med konsekvensene, fordi de ikke lenger kan helbredes ved å fjerne giftstoffer fra menneskekroppen, akkurat som en person med en genetisk defekt som Downs syndrom, Klinefelter syndrom, Turners syndrom, genetisk hjertestans, hemofili, cystisk fibrose, Rett syndrom, etc.), fordi den genetiske defekten er for alltid!

Dette betyr tydelig: hvis et vaksinasjonssymptom utvikler seg etter en mRNA-vaksinasjon, kan verken jeg eller noen annen terapeut hjelpe deg, fordi skaden forårsaket av vaksinasjonen vil være genetisk irreversibel.

Etter min mening representerer disse nye vaksinene en forbrytelse mot menneskeheten som aldri har blitt begått på en så stor måte i historien.

Som Dr. Wolfgang Wodarg, en erfaren lege, sa: “Denne ‘lovende vaksinen’ for de aller fleste mennesker burde faktisk være FORBUDT, fordi det er genetisk manipulasjon!”

Vaksinen, utviklet og godkjent av Anthony Fauci og finansiert av Bill Gates, bruker eksperimentell mRNA-teknologi. Tre av de 15 menneskelige marsvinene (20%) opplevde en “alvorlig bivirkning”.

Merk: messenger RNA eller mRNA er ribonukleinsyren som overfører den genetiske koden til DNA i cellekjernen til et ribosom i cytoplasmaet, det vil si den som bestemmer rekkefølgen aminosyrene til et protein binder og fungerer som en form eller et mønster for syntesen av det proteinet.

Ressurs: Robert F. Kennedy, Jr.

Vaksine COVID = INREVERSIBEL GENETISK SKADE – EN FORBRYTELSE MOT MENNESKEN.

FINNES CORONAVIRUS ELLER IKKE?

Klarifisering:

1. BESTÅR VIRUSEN?

Ja, som mange andre virus.

2. HAR DEN EN KUR?

Ja, hvis du bruker de riktige medisinene og ikke overlater helsen din til korrupte og merkantile helsesystemer.

3. ER DET GODE LÆGERE?

Ja og mange, noen opptrer diskret og gir passende behandlinger, andre har vært dristigere og det er mange videoer i nettverkene som snakker om disse behandlingene, og mange har blitt truet, diskvalifisert eller stille.

4. UNDERSØKER VITENSKAPER?

Ja, og det er en verdensforening som krever flere leger og forskere kalt Doctors and Scientists for Truth, for å avsløre falsken i behandlingen de har gitt til feilproblemet.

5. ER DET PANDEMI?

Nei. WHO endret begrepet som refererte til pandemien, før feilen ble lansert for å avslutte pandemien.

6. ER DET SMITTIG?

Ja, som all influensa.

7. HVIS JEG FANGER VIRUSET, BETYDER DET AT JEG DØR?

Nei. Hvis du har symptomer, er det bare å ta riktig medisin fra første dag (styrke immunforsvaret, ta betennelsesdempende og anti-influensa) og kur deg selv hjemme.

8. KAN DET FOREBYGGES?

Ja, å være så ren som du burde være, og opprettholde et høyt immunforsvar. Og du har også: Ozonterapi, klordioksid med den forebyggende protokollen.

9. ER ANTALLET AV SMITTET OG DØD AV VIRUSVISEN?

Nei. I USA ble det oppdaget at alle data faktisk ville være 10% av antallet, fordi årsakene til dødsfall var andre sykdommer, og testene ikke er pålitelige, de gir falske positive.

10. ER ASYMPTOMATISKE VIRKELIGE TILFELLER AV POSITIVER?

Mennesket har mange mikroorganismer og virus i kroppen, og dette betyr ikke at du er en syk eller smittet person, eller at du har viruset, men virusene som visstnok er “så aggressive” har noen symptomer hos pasientene fordi kroppen frigjør alarmer fra en inntrenger (feber, hodepine, oppkast osv.) og ifølge Kochs teori er svaret NEI.

11. BLE VIRUSEN SKAPT?

Ja, i et laboratorium.

13. FOR HVA FORMÅL?

For å være unnskyldningen for å begrense friheter, for å endre det nåværende økonomiske systemet til en mer undertrykkende / slaver, skremmende, blind lydighet.

14. ER MANGE LAND DEL AV DENNE MALICIOUS PLANEN?

Ja.

15. FÅR VI UT AV DETTE?

Ja. Og alle de som bidro til dødsfallet og planen, vil falle, og de vil betale for det de gjorde.

16. MÅ jeg bli redd?

Nei. Frykt reduserer immunforsvaret ditt og gjør deg mentalt kontrollerbar.

17. ER MEDIEDELEN AV PLANEN?

Ja. Eierne av media er medskyldige. Dette kalles mind control.

18. HVA SKAL jeg gjøre?

Du beskytter deg selv, og hvis du blir syk, vet du allerede hvordan du kan helbrede deg selv hjemme, eller hos din pålitelige lege som ikke vil forplikte seg til oppgivelsesprotokollen.

19. Bør jeg bli vaksinert?

Nei. Hvis du blir sunn, bringer vaksiner kjemikalier, tungmetaller og en serie “bugs” som bare vil påvirke helsen din mer på mellomlang og lang sikt, både fysisk og mentalt.

Det er kroppen din, og det er din rett til å bestemme deg for det, og om din fysiske og mentale helse. Vil du stole på en vaksine etter at et virus er opprettet for å utrydde menneskeheten?

20. ER DETTE EN KRIG?

Ja! Og vi skal seire! Vi må holde oss sammen og vekke andre mennesker og gi mye informasjon.

“Tvunget til å bruke en maske, men ikke å holde kjeft.”UN TROLL-Gård: 110 000 Frivillige Til Å Presse ‘Godkjent’ COVID-19 Propaganda Online Og Riktig UenighetForrige InnleggGlobalistiske ‘Elites’ På World Economic Forum Ber Publikum Om Å Begynne Å Spise UgressNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Johns Hopkins Study

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Johns Hopkins-Studien Eksploderer COVID Death Hoax

HAFHAF1. Desember 2020

Un Troll Farm 110.000 frivillige til å presse 'godkjent' Covid 19 Propaganda Online

SENSURKORONAVIRUSPROPAGANDA

UN TROLL-Gård: 110 000 Frivillige Til Å Presse ‘Godkjent’ COVID-19 Propaganda Online Og Riktig Uenighet

HAFHAF30. November 2020

Johns Hopkins University

SENSURKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Johns Hopkins Tar Ned Studien Som Viser Amerikanske Dødsfall I 2020, Ikke Annerledes Enn Tidligere År – Det Passer Ikke Deres Fortelling Om At Vi Alle Skal Dø

HAFHAF30. November 2020

Jair Bolsonaro

KORONAVIRUSVAKSINER

Den Brasilianske Presidenten Sier At Han Ikke Vil Ta En Koronavirusvaksine (Heller Ikke Du)

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

6Comments

Add yours

+ Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.