Stanford Professor I Medisin: COVID-19 Har En Overlevelsesrate På 99,95% For Personer Under 70 År

29. November 2020

Dr. Jay Bhattacharya, MD, PhD, fra Stanford University School of Medicine i California dukket nylig opp på en JAMA (The Journal of the American Medical Association) nettverkssamtale sammen med Mark Lipsitch, DPhil og Dr. Howard Bauchner, som intervjuer ledende forskere og tenkere i helsevesenet om JAMA-artiklene sine.

I løpet av samtalen , sier Dr. Bhattacharya at overlevelsen fra COVID-19, basert på ca 50 studier that’ve blitt publisert gi seroprevalensdata, for personer over 70 år er 95 prosent.

For personer under 70 år er overlevelsesgraden for COVID-19 99,95 prosent.

Dr. Jay Bhattacharya Phd

Han fortsatte med å si at influensa er farligere enn COVID-19 for barn, og at vi (Amerika) har hatt flere influensadødsfall hos barn i år enn COVID-dødsfall.

Stanford-professor om Covid-19: ‘ For mennesker yngre enn 45 år er infalitetsdødeligheten nesten 0% ‘

Åpenbart er kommentarene hans åpne for tolkning, og lignende kommentarer som flyter rundt på internett har blitt tilbakevist av Facebooks faktasjekkere .

Bhattacharya har sitert denne studien , publisert i Bulletin of the World Health Organization for å komme til hans konklusjon, sammen med, som nevnt ovenfor, mange flere.

Disse fakta og mange andre er det som inspirerte Bhattacharya, sammen med Dr. Martin Kulldorff, professor i medisin ved Harvard University, en biostatistiker og epidemiolog, og Dr. Sunetra Gupta, professor ved Oxford University, en epidemiolog med ekspertise innen immunologi for å skape The Stor Barrington-erklæring.

Erklæringen motsetter seg sterkt låsingstiltak som er og er blitt iverksatt av forskjellige regjeringer over hele verden.

Erklæringen har en imponerende liste over medunderskrivere fra anerkjente leger og professorer i feltet fra hele verden, og har nå nesten 50000 signaturer fra leger og forskere . Erklæringen har også omtrent 660 000 underskrifter fra berørte borgere.

Erklæringen sier,

“Erklæringen ble skrevet fra et globalt folkehelse- og humanitært perspektiv, med spesielle bekymringer for hvordan dagens COVID-19-strategier tvinger våre barn, arbeiderklassen og de fattige til å bære den tyngste byrden.

“Responsen på pandemien i mange land rundt om i verden, fokusert på låsing, kontaktsporing og isolasjon, påfører mennesker enorme unødvendige helsekostnader. På sikt vil det føre til høyere COVID- og ikke-COVID-dødelighet enn den fokuserte beskyttelsesplanen vi etterlyser i erklæringen. ”

Erklæringen sier også at når flokkenes immunitet bygger opp, faller risikoen for smitte for alle, inkludert de mest sårbare.

Bhattacharya har forklart at han og kollegene ikke ser flokkimmunitet som en strategi, men som et enkelt “biologisk faktum” og legger til: “Det vil til slutt skje. Slik slutter epidemier. Så det eneste spørsmålet er hvordan du kommer dit med minst mulig menneskelig elendighet, død og skade. “

Den beste måten, sa han, er å “erkjenne hvem som faktisk er i fare og bruke enorm kreativitet, ressurser og energi for å beskytte dem.”

Erklæringen anbefaler å iverksette tiltak som beskytter utsatte uten å låse hele befolkningen, stenge virksomheter og begrense folks tilgang til helsehjelp.

Stefan Baral, en epidemiolog ved infeksjonssykdommer ved Johns Hopkins School of Public Health, sa at han støttet tilpasningsintervensjoner for å beskytte utsatte mennesker i stedet for brede låser av hele befolkningen.

Han sa at moren hans bor i Sverige og ”det er ingen andre steder jeg ville ønsket at moren min skulle være. Jeg elsker mamma og føler at hun er trygg der. ”

En rapport publisert i British Medical Journal med tittelen Covid-19:

“Svimlende antall ekstra dødsfall i samfunnet er ikke forklart av covid-19 ″ har antydet at karantentiltak i Storbritannia som et resultat av det nye koronaviruset allerede kan ha drept flere eldre eldre enn koronaviruset har gjort i løpet av april og mai .

I følge dataene utgjør Covid-19 bare 10 000 av de 30 000 overflødige dødsfallene som er registrert i eldreomsorgsinstitusjoner under høyden av pandemien.

Artikkelen antyder og siterer også britiske helsepersonell som sier at disse uforklarlige dødsfallene kan ha skjedd fordi karantene har hindret eldre i å få tilgang til helsevesenet de trenger.

Bhattacharya har også sitert et estimat fra FNs verdens matvareprogram som indikerer at pandemiske sperrer som forårsaker brudd i næringskjeden forventes å presse 135 millioner mennesker i alvorlig sult og sult innen utgangen av dette året.

Dette er bare noen få eksempler og gjelder erklæringen viser til.

Et annet perspektiv på disse overlevelsesratene? I følge professor Robyn Lucas , leder av National Center for Epidemiology and Population Health ved Australian National University ,

Overlevelsesraten og andelen av befolkningen som ikke har dødd er to veldig forskjellige tall:

“De bruker hele befolkningen, i stedet for antallet som har diagnostisert infeksjon. Så dette er egentlig ikke ‘overlevelse’ – for å overleve en sykdom må du ha sykdommen i utgangspunktet, “sa Prof Lucas til AAP FactCheck i en e-post. ( kilde )

Referanse: Collective-evolution.com (utdrag) / Studie sitert her .Se: Fjerne Allerede Tellede Stemmer Fra Trump Og Bytte Dem Til Biden På LIVE TV, I FIRE Forskjellige StaterForrige InnleggDen Brasilianske Presidenten Sier At Han Ikke Vil Ta En Koronavirusvaksine (Heller Ikke Du)Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Jair Bolsonaro

KORONAVIRUSVAKSINER

Den Brasilianske Presidenten Sier At Han Ikke Vil Ta En Koronavirusvaksine (Heller Ikke Du)

HAFHAF29. November 2020

Psykiater advarer - Amerikanere er i 'villfarende psykose' og poliserer hverandre

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLL

Psykiater Advarer: Amerikanere Er I ‘Villfarende Psykose’ Og Poliserer Hverandre

HAFHAF29. November 2020

Globale eliter sa Covid 19 gir en mulighet for radikal 'stor tilbakestilling'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGNWO

Globale Eliter Sa COVID-19 Gir En Mulighet For Radikal “Stor Tilbakestilling”

HAFHAF27. November 2020

Makt er en illusjon, kontroll er en fasade

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETERPOLITISTAT

Makt Er En Illusjon, Kontroll Er En Fasade

HAFHAF27. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.