5G – The Extinction Event

FORFATTER: LYNG PUBLISERINGSDATO: 21. AUGUST 2019

En dokumentar i full lengde av Sacha Stone som avslører 5G-eksistensiell trussel mot menneskeheten på en måte vi aldri hadde forestilt oss mulig!
Vennligst DEL dette så vidt du føler deg tiltrukket … bruk det til å målrette mot lokale byråkrater, teknokrater, helsepersonell, lokale og føderale myndigheter og mer enn noe annet … din familie og venner. Med i denne filmen: eksperter på våpenutvikling, biologer, molekylær- og mobilbiologer, blodmikroskopister, aktivister, samt gode ledere der ute på frontlinjen. Vi vet hva denne teknologien er – vi vet hvordan den ble oppfattet, og vi vet hvor den er ment å ta mennesker og planeten. Vi trekker linjen her … og vi gjør det med full bevissthetens ild. Oppstå Homo sapiens!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.