Chemtrail Pilots kunngjør streik, konspirasjonsteoretikere kan endelig puste lett (bokstavelig talt)

Konspirasjonsteoretikere vil snart kunne puste lettere, bokstavelig talt, med en planlagt streik av Chemtrail-piloter som er planlagt til senere denne uken. Etter en rekke forferdelige medisinske hendelser krever piloter som sprøyter giftige kjemikalier under dekkops som flypiloter, en betydelig lønnsheving for å fortsette å utføre sine plikter stille.

I en hendelse ble et pilotbarn født med seks ben og et tredje øye på siden av hodet. Senere den måneden la en annen pilot merke til gjeller som utviklet seg i nakkefoldene og sa at han begynte å få problemer med å puste regelmessig luft. Han druknet en uke senere og prøvde å puste under vann.

Det siste strået kom tidligere denne måneden da tre piloter våknet av skrikene fra sine betydningsfulle andre. Pilotenes hud hadde blitt lysegrønn over natten, og kroppene deres utstrålte en oransje glød.

Chemtrail-pilot som inspiserer kjemikalietanker i hemmelighet lagret på Delta-fly 329 til Seattle
Militært Chemtrail-mannskap som gjennomfører tankekontrolleksperiment fra 30.000 fot

“Vi er villige til å fortsette å jobbe med disse helserisikoene,” sa en Chemtrail Pilot. “Men vi vil ha passende kompensasjon, spesielt med tanke på hvor høye medisinske regninger er høye.”

I følge Unionen klarer de på grunn av konflikter med FDA ikke å betale det pilotene krever på dette tidspunktet.

“FDA-forskriftene fører til at anskaffelsen av disse kjemikaliene koster langt mer enn de burde,” sa en representant for Unionen. “Vi jobber hardt med presidenten for å få disse forskriftene vinket for vår bransje slik at vi kan øke pilotlønnen. Vi forstår deres bekymringer, spesielt den fyren som benet falt av mens han var på joggetur, men vi ber piloter om ikke å slå til og fortsette å sprøyte massene mens vi får løst denne saken. “

Tidlig modell kjemisk velger i cockpit
Plaster som er sydd i undertøy av Chemtrail Pilots for å gjøre deres hemmelige identifikasjon med hverandre lettere.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.