Den katolske kirken blir undersøkt – Del 2 – Koronakrisen fører til slavesamfunnet “Agenda 2030”

Av Ekstern forfatter -15. november 2020

https://www.facebook.com/v2.3/plugins/video.php?allowfullscreen=true&app_id=249643311490&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df32678e3abf0fe4%26domain%3Dnewsvoice.se%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fnewsvoice.se%252Ff3107fd62e5e6b8%26relation%3Dparent.parent&container_width=696&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwatch%2F%3Fv%3D10154159674886479&locale=sv_SE&sdk=joey

FREMTIDIGE SPEKULASJONER. “Du vil ikke eie noe, og du vil være lykkelig” er en av åtte spådommer for verden i 2030 i en PR-video som er online på World Economic Forum nettstedet (WEF), som er en av flere meget kraftige organisasjoner som opererer å implementere FNs Agenda 2030. Det triste er at det i PR-videoen blir presentert som noe positivt å være uten eiendom.

Tekst: Hans Dahl | Dette er en gjennomgang og fri meningstekst | Les også: Den katolske kirken blir undersøkt – Del 1 – Makt og rikdom 

En gjennomgang av koronadagendaen og Agenda 2030

Hvor mange mennesker er klar over at utbruddet av den såkalte koronapandemien i Wuhan, Kina, ble innledet av en omfattende pandemiøvelse i New York høsten 2019 som nesten nøyaktig viser scenariet som ble rullet ut over hele verden i 2020? Den eneste store forskjellen var at episentret for pandemieutbruddet var Latin-Amerika i øvelsen, men Kina i den faktiske realiseringen av denne “pandemien”.

Arrangement 201

Øvelsen i New York ble kalt Event 201 og fant sted på Johns Hopkins Center for Health Security (2). Det er nesten litt komisk at det er Johns Hopkins Coronavirus Resource Center som nå – under den virkelige koronapandemien – er institusjonen som leverer statistikk til WHO , til alle nasjoners myndigheter og til alle nyhetsmediene om spredningen av denne påståtte pandemien. (3)

Nedenfor er en veldig avslørende video som dokumenterer og kommenterer denne pandemien: “Forutsi Bill Gates & World Economic Forum Coronavirus-utbruddet? Et innvendig utseende kan sjokkere deg ”.

https://youtube.com/watch?v=mx8xKcQMTRs%3Fstart%3D4%26feature%3Doembed

Corona-øvelsen Event 201 ble gjennomført av The Johns Hopkins Center for Health Security i samarbeid med World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation .

Les mer i Global Politics: Event 201. Bill og Melinda Gates forberedte seg på en pandemi i fjor høst

Bill Gates er multimilliardæren som har gjort seg kjent for sin store interesse for klima og vaksiner. Her er et videoopptak på i underkant av tre minutter fra en offentlig tale av Bill Gates som skulle få den oppmerksomme lytteren til å tenke.

https://youtube.com/watch?v=wfstBe1buaA%3Ffeature%3Doembed

Bill Gates sier:

“Nå har verden i dag 6,8 milliarder mennesker som går mot rundt 9 milliarder mennesker. Nå, hvis vi gjør en virkelig god jobb med nye vaksiner, helsevesen, reproduktive helsetjenester, kan vi senke det med kanskje ti til femten prosent. “

Slik forklarer Gates denne uttalelsen:

Gates hevder at hvis spedbarnsdødeligheten reduseres gjennom massevaksinasjoner, vil foreldre i tredje verden velge å få færre barn. Snopes innrømmer at argumentasjonen er gjenstand for debatt, så vel som uenigheter i forskningssirkler. ” – “Bill Gates kommenterer koronakrisen og spekulasjoner om ham” , NewsVoice

Ligningen han setter opp inneholder fire faktorer. En av disse faktorene vil være null, sier Bill Gates. Gjett hvilken av disse faktorene han sannsynligvis refererer til. For bedre å forstå Bill Gates glede over muligheten for å bruke vaksinasjoner og helsevesen for å kutte ned på befolkningen, kan vi kanskje anta at han lærte mye av faren, Bill Gates senior, som var en veldig ivrig talsmann for eugenikk under dekke av Planned Parenthood. .

Wall Street Journal hadde i 2009 en artikkel med tittelen “Billionaires ‘Try to Shrink World’s Population, Report Says” , som forteller om et møte som hadde funnet sted uken før mellom milliardærer Bill Gates, Warren Buffett, David Rockefeller, Eli Broad, George Soros, Opera, Michael Bloomberg og andre. Hensikten med møtet er oppgitt å ha vært å radikalt redusere jordens mennesker. (4)

Forresten, det ville være veldig interessant å vite om Bill Gates ‘ navn, den ganske skruppelløse baptistpresten Frederick Taylor Gates , som var rådgiver og formuesjef for John D. Rockefeller Sr. , var en annen slektning …

Den svenske legen Mikael Nordfors , som er en av tusenvis av leger som kom sammen for å avsløre koronaagendaen, understreker i et enormt viktig og engasjerende intervju (5) at vaksinasjon mot Covid-19 er helt unødvendig, for det første er ikke en pandemi – men bare en influensalignende sykdom, oppblåst til gigantiske proporsjoner for å kontrollere mennesker og fjerne friheten – og for det andre at det er veldig effektive, enkle og billige behandlinger, men at de aktivt og intensivt motarbeidet av etableringen.

Mikael Nordfors understreker også (etter 25 minutter i videoen, som er tilgjengelig nedenfor under Referanser, punkt 5) at enhver fremtidig vaksinasjon mot Covid-19 kan være veldig farlig. Han sier at dyreforsøk med koronavaksine har vist at antistoffer har blitt dannet hos dyrene og at de har følt seg bra, men når de siden har blitt utsatt for en ny variant av korona, har halvparten av dyrene død.

Mikael Nordfors, som nå gjennom samarbeidet med andre leger over hele verden som reagerer på koronadagendaen, har mottatt mange kontakter, inkludert Judy Mikovits og andre internasjonale ledende eksperter innen vaksinasjonsforskning, konkluderer i intervjuet at det er veldig sannsynlig at hvis menneskeheten skulle vaksineres med makt og deretter utsettes for en ny variant av korona, ville halvparten av menneskeheten snart dø.

Her er en ekstremt interessant artikkel “Spansk influensa fra 1918 var virkelig et bioterrorangrep på menneskeheten” om spansk influensa på grunn av Mikael Nordfors ‘advarsel om obligatoriske vaksiner. Artikkelen sier:

“Nyanalyserte dokumenter avslører at den” spanske influensa “kan ha vært et militært vaksineeksperiment som gikk galt.”

I de verst berørte delene av Italia ble 40 000 mennesker massevaksinert gratis kort tid før Covid-19 brøt ut. Dette skrev Anna Böhlmark , sjefredaktør i AlmaNova, på Lars Bern blogg i mars i år:

Er det bare en tilfeldighet at rett før koronainfeksjonen brøt ut i Bergamo-provinsen (den mest berørte med 781 dødsfall), gjennomførte helsetjenesten en gratis massevaksinasjon på 40 000 innbyggere? Eller er det en sammenheng mellom vaksiner og et svekket immunforsvar? Hvordan er det at Lombardia, som har Italias aller beste helsetjenester, har de klart mest infiserte tilfellene? ”

Les hele artikkelen: Hva du bør vite om Corona-viruset

Hvorfor blir så mange mennesker villedet og villedet når det gjelder korona og gjennom det korrupte helsevesenet? Hvem er lederne i disse onde anstrengelsene?

Lars Bern skrev i en spalte på bloggen sin i vår:

“De i skolemedisin som har lånt seg ut til denne skammelige og falske propagandaen, inkluderer professorene Björn Olsen og Agnes Wold.” (6)

Lege og medisinprofessor David Healy har skrevet boken Pharmageddon , som handler om det korrupte helsevesenet. Han forklarer blant annet hvordan en korrupt professor i medisin er oppspinnet. Farmasøytiske selskaper tilbyr mange fordeler for leger som fungerer som “selgere” av produktene sine. Legene som utmerker seg i denne forbindelse støttes på alle måter. De kan lage en karriere – selv om de er middelmådige eller ikke-gjevede. Utdanningsbyråer håndterer avhandlinger og publikasjoner for dem. Så, når de har vunnet store titler og omdømme i akademia, blir de veldig nyttige i løgnens tjeneste.

Professor i medisin Peter C Gøtzsche gir omtrent den samme beskrivelsen i sin bok “Deadly medisiner og organisert kriminalitet: hvordan legemiddelindustrien har ødelagt helsevesenet” og han skriver på bloggen.

“Coronavirus-massepanikken er ikke berettiget.”

Peter C Gøtzsche har også skrevet boken “Vaksiner: sannhet, løgner og kontrovers” , som jeg vil anbefale alle å lese.

Og her forteller den tidligere sjefen for markedsavdelingen ved legemiddelgiganten Pfizer, lege Peter Rost , i del tre om hvordan leger og medisinske professorer rekrutteres til løgntjeneste.

Agenda 2030

FNs Agenda 2030 ble signert av Sverige og de fleste andre medlemsland høsten 2015. For de som ikke har muligheten til å “lese mellom linjene”, kan det virke som en omsorgsfull og fredelig plan for fremtiden, men da er det godt å få litt hjelp. .

I del 2 av denne artikkelserien undersøkte vi migrasjonsagendaen og klimagendaen, som begge er viktige deler av Agenda 2030. Vi kunne konstatere at disse agendaene er nøye laget planer som ble fullført lenge før problemene med flyktningestrømmer og fartingskyr ble akutte. få virkelig god hjelp på rømmen til grundig gjennomgang av dette styrende dokumentet fra FN, jeg anbefaler å lese Pia Hellertzs utmerkede analytiske gjennomgang (i to deler) av Agenda 2030 ( “17 mål for å fullstendig endre vår verden – Agenda 2030” ).

Etter en så grundig titt på dette overfladisk godmodig FN-dokumentet, forstår vi bedre spådommen for 2030 av World Economic Forum – som jeg refererte til i innledningen til denne artikkelen: “du skal eie ingenting”.

Agenda 2030 er en plan utarbeidet og laget av svært ondsinnede krefter til, med hjelp fra FN , World Economic Forum og mange andre organisasjoner, for eksempel Concord (7), som er en udemokratisk utnevnt paraplyorganisasjon med veldig stor makt i Sverige og andre land, et strengt hierarkisk samfunn – med all makt på toppen – og der alle andre mennesker er fullstendig kontrollert og uten frihet – et slavesamfunn.

Nedleggelsen av verden, som et resultat av koronahysteriet som ble pisket opp, var mest sannsynlig veldig godt forberedt i lederskapet til nasjoner over hele verden. Den avslører et tysk parlamentarisk dokument som har blitt gjort kjent for publikum. Jeg gjengir her en veldig viktig kommentar av Ulf Claréus fra en artikkel her på NewsVoice i vår: “Coronavirus, Noahide Laws, End Time – What’s Up” med Walter Veith og Martin Smith, fra 22. mars 2020.

En times diskusjon om en tysk 80-siders rapport fra 2012, som på en fascinerende måte foregriper hva kloden nå står overfor. Det som venter på oss blir sendt i minste detalj. Det vil bli forlenget i tid, tre år, for å være nøyaktig. I tilfellet Tyskland vil det være 7,5 millioner “Tote und Vermisste”, der den siste gruppen, de som dermed blir beskrevet som savnet, vil være rundt 40 prosent, dvs. at tre millioner antas å bare forsvinne.

På slutten av diskusjonen blir det ekstra interessant når religiøse aspekter tas opp. De avgjørende og lenge planlagte såkalte Noahide-lovene som eksisterer innenfor kabala-tankegangen og i Talmud, er det vi må takle.

Veith og Smith er begge kristne, antar jeg protestanter, men det reduserer ikke budskapet deres i det minste. Og det sier en gammel hedning, som meg selv. Lytte!”

Les mer: Torsten Sandström: Et samfunn smittet med risikohysteri

En verdensideologi om at vi ikke skal ha lov til å eie noe

Francis, født Jorge Mario Bergoglio 17. desember 1936 i Buenos Aires, Argentina, er den 266. paven til den katolske kirken, biskop av Roma og statsoverhode i Vatikanstaten. Han ble valgt til etterfølger for pave Benedikt XVI i 2013 og var tidligere erkebiskop i Buenos Aires. Francis er den første paven fra Latin-Amerika, og den første som tilhører jesuittenes orden. ” – Wikipedia

I løpet av sin tid som pave hadde jesuitten Francis utstedt tre leksikaer, som er rundskriv til hele den katolske kirken (tidligere ble de kalt boller). Vi vil se nærmere på de to nyeste leksikonene – Laudato si ‘(8), som ble utgitt samme år som Sverige skrev under Agenda 2030, 2015, og Fratelli tutti (9), som ble utgitt i år. Begge disse leksikonene er viet den hellige Frans av Assisi , som grunnla den franciskanske ordenen.

Den franciskanske ordenen er en katolsk ordre som ble grunnlagt rundt 1210 av Assisi. Munkene av den franciskanske ordenen kalles minoriteter , de “små brødrene”, barfotbrødrene eller de grå brødrene, de grå munkene, ved sine grå klær som symboliserer løftene om fattigdom, kyskhet og lydighet.

Frans av Assissi og hans visjon om seraf og stigma. Maleri av Ludovico Cigoli. Lisens: Public Domain, Wikimedia
Bilde: Frans av Assissi og hans visjon om seraf og stigma. Maleri av Ludovico Cigoli. Lisens: Public Domain, Wikimedia

Paven er en stor beundrer av denne katolske helgenen og har også tatt det pavelige navnet Francis til ære for ham. Hva er det da paven synes er så hyggelig med denne historiske figuren, som forkynte kyskhet, fattigdom og lydighet?

En ting han understreker ved å kalle sin tredje leksikon Fratelli tutti er at alle – eller kanskje nesten alle – mennesker skal være brødre, det er hva dette italienske uttrykket betyr.

Det blir fortalt om den kanoniserte Assisi at han – i sin iver for å jobbe for oss mennesker for å dele det vi eier – på et tidspunkt solgte farens eiendeler og ga pengene til noen han trodde trengte det bedre. 

Denne handlingen førte til at han måtte gjemme seg i en hule i over en måned for å prøve å unnslippe farens sinne, og da han endelig ble dratt hjem av den rasende faren, ble han banket, bundet og låst inne i et lager (10), men tilsynelatende tok han det med likevekt fordi han fortsatte på denne måten å jobbe for at de som eier noe, skulle bli overbevist om å overlevere eiendelene sine til noen andre og jobbe for å få til lidelse og avskjed – for andre og seg selv som en renselse – gjennom å leve i fattigdom og frafalle seg selv og i tillegg til å fetme kroppen sin og ved å forkynne fattigdom, frafalle og fetme til sine medmennesker.

Frans av Assisi mottok mange disipler og tilhengere, som alle prøvde å leve i lydighet, kyskhet, spøkelse og fattigdom, og den katolske kirken var alltid der som en stor støtte og reddende engel i disse anstrengelsene mot fattigdom – som disse proselyttene til den hellige Frans så. oppriktig ettertraktet – ved å ta vare på all eiendommen de trengte å avhende.

Fratelli tutti §119 sier:

Dette førte dem til å innse at hvis en person mangler det som er nødvendig for å leve med verdighet, er det fordi en annen person holder på det. Saint John Chrysostom oppsummerer det på denne måten: «Å ikke dele vår rikdom med de fattige er å plyndre dem og ta bort levebrødet deres. Rikdommen vi besitter er ikke vår egen, men også deres. ”[92] Med ordene fra Saint Gregory the Great, “Når vi forsyner de trengende med deres grunnleggende behov, gir vi dem det som tilhører dem, ikke oss.”

Så ikke å dele det vi eier med andre, gjør oss til røvere, ifølge paven.

Hele dette leksikonet er fullpakket med instruksjoner om at alt skal deles med andre, at det ikke skal være noen grenser, at alt skal være for det offentlige beste, at alle fremmede skal ønskes velkommen og få alt de trenger, at ingen skal streve for den enkelte.

Det er mange vakre ord om kjærlighet og søstre og brødre, men den oppmerksomme leseren bør spørre seg selv om det faktisk ikke er et program som tar til orde for ubegrenset innvandring, for at den vanlige mannen skal være eiendomsløs og at den vanlige mannen skal kalles til å være spesielt kjærlig lydig, søsterlig og broderlig selvoppofrende når det gjelder å følge instruksjoner om koronaen. Leksikonet Laudato si ‘ er i mine øyne et like vakkert propagandastykke for Climate Agenda.

Tekst: Hans Dahl

Referanser

 1. https://sv.technocracy.news/mercola-den-globala
 2. https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
 3. https://coronavirus.jhu.edu/map.html
 4. https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322
 5. https://www.youtube.com/watch?v=y1YJ4PRBYc4
 6. https://anthropocene.live/2020/03/22/den-korrumperade…
 7. https://concord.se/vara-fragor/agenda-2030-och-samstammighet
 8. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
 9. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_of_Assisi

Legg igjen en kommentar