Kina, George Soros Og Bill Gates Planlegger Å Diktere Verdensomspennende Narkotikadistribusjon Og Utnytte Amerikanske Sykehus

HAFHAF10. November 2020

av Lance D Johnson

Folkehelsemyndigheter under en Trump-administrasjon eller under en potensiell Biden-administrasjon vil aldri tilby en vitenskapelig strategi for å styrke menneskelig immunitet.

Dette er fordi fryktede, svake og lydige befolkninger er enkle å kontrollere og tjene på, og farmasøytiske selskaper eier mediefortellingen og enhver politikers omdømme og økonomiske tall.

Kina, George Soros og Bill Gates planlegger å diktere verdensomspennende narkotikadistribusjon og utnytte oss av sykehus

Beviset er åpenbart.

Den føderale regjeringen dumpet over 10 milliarder dollar i farmasøytiske selskaper i 2020, og plyndret offentlige midler for å utvikle bare medisiner og vaksiner – hvilke populasjoner blir psykologisk trent til å forutse og være avhengige av .

Et av selskapene som likte gratis skattebetalere, var Gilead . Forsvarsdepartementet betalte Gilead $ 34,5 millioner dollar for å utvikle remdesivir , en potensiell behandling for Ebola-virus.

The National Institutes of Health tildelte Gilead $ 6 millioner skattyter dollar for å øke hastigheten på utviklingen og senket ytterligere $ 30 millioner av skattyter dollar i kliniske studier for å observere Remdesivirs effekt på covid-19 pasienter.

Gilead Plyndrer Amerikanske Skattebetalere Og Flytter Virksomhet Til Kina

Den amerikanske FDA ga nylig Remdesivir byråets ettertraktede “foreldreløse medikamentstatus”, slik at stoffet raskt kunne spores gjennom FDAs legemiddelgjennomgangsprosess – til tross for dårlige data om dets sikkerhet og effektivitet .

Så snart Gilead fikk det de ønsket, tok selskapet remdesivir ut av USA og inngikk samarbeid med Kina for å utnytte verdens befolkninger gjennom et sofistikert pyramidespill.

Mer spesifikt samarbeidet Gilead med et legemiddelanlegg i Kina eid av George Soros.

Etter den raske flyttingen til Kina økte Gileads aksjekurs med 20 prosent i Shanghai. BrightGene Bio-Medical Technology, et Suzhou-basert selskap, bruker ny teknologi for å syntetisere og distribuere Remdesivir til verden.

Kinesiske forskere fra Wuhan Institute of Virology sendte inn en søknad om patent på Remdesivir.

Kina vil nå ha kontroll over verdens malplan covid-19-behandlingsplan, til slutt for å rive av amerikanere for et medikament som amerikanske skattebetalere først og fremst finansierte.

Gilead har allerede inngått et samarbeid med kinesiske helsemyndigheter for å gjennomføre nye kliniske studier for Remdesivir. Hvorfor jobber et amerikansk selskap med Kina for å dominere narkotikamarkedet?

George Soros er med på avtalen. Gilead er et samarbeid med Wuxi Pharmaceuticals, et molekylært legemiddeloppdagelses- og forskningsanlegg som eies av George Soros.

Denne forbløffende forbindelsen ble avslørt i George Soros egen finansielle portefølje, som lister opp partnerskapsanlegget på 666 Gaoxin Road, East Lake High Tech Development Zone, Wuhan, Kina.

Dette er den samme kinesiske byen der utbruddet begynte. Wuhan Institute of Virology var laboratoriet finansiert av US National Institutes of Health for å studere Coronavirus-funksjoner.

Kina har ikke bare evnen til å produsere biovåpen og forstå hvordan de smitter mennesker, men de har også patent på behandlingen som de nå kan bruke til å kontrollere resten av verden.

Gilead, Bill Gates Og George Soros Vil Dra Nytte Av Amerikanerne Ved Å Bruke En Narkotikainnkjøpsring Kalt UNITAID

Gilead er et godt forbundet selskap, involvert i en narkotikainnkjøpsring som heter UNITAID. Denne verdensomspennende legemiddelforhandleren fører tilsyn med en “patentpol” som gjør det mulig for farmasøytiske selskaper å dele sine legemiddelpatenter med andre selskaper.

Den opprinnelige patentinnehaveren mottar royalty når de tillater andre selskaper å produsere generiske legemidler avledet fra deres patenterte medikament.

Dette gjør det mulig for den opprinnelige patentinnehaveren å distribuere stoffet sitt til både rike og fattige nasjoner, samtidig som de utnytter begge.

Det originale stoffet, Remdesivir, selges til en høy pris til USA, og leveres billig til afrikanske land, alt mens den opprinnelige kinesiske patentinnehaveren tjener enormt.

Kina er nå inkludert i UNITAIDs “narkotikabasseng”, noe som gir det kommunistiske landet de billigste prisene på det nye stoffet.

Amerika er ikke inkludert, og amerikanske pasienter vil betale over $ 3000 for denne standardiserte behandlingen .

Dette UNITAID-legemiddeldistribusjonsnettverket ble hentet fra United Nations Global compact.

UNITAID støttes økonomisk av WHO ( Bill og Melinda Gates ), UNAIDS, Global Fund, Roll Back Malaria Partnership, og Mr. George Soros selv.

Soros har ikke bare opprettet et anlegg for å tjene på Remdesivir , men han bruker disse fortjenestene til å sette opp systemet som gjør det mulig for ham å dra nytte av USA i en sofistikert prisutjevningsordning, mens han fremdeles tjener på stoffets distribusjon rundt om i verden gjennom UNITAIDs legemiddelbasseng.

Alt dette ble oppfylt først og fremst etter at Gilead hevdet et monopol på vitenskap om koronavirusbehandling mens han brukte skattebetalersmidler og den amerikanske FDA for rask godkjenning for å skyve deres tvilsomme legemiddel fremover.

Dette er grunnen til at mennesker over hele verden blir lært å leve i frykt for viruset i stedet for å ta personlig handling for å styrke immunforsvaret .

George Soros, Bill Gates og legemiddel- og vaksineselskapene strategiserer for å tjene på og dominere verdens befolkning i mange år fremover, mens de spesielt retter seg mot amerikanske sykehussystemer og amerikanere.Vaksinemandat! Vant Bill Gates Valget?Forrige InnleggDr. Pascal Sacré: Hvordan Låse Ned Menneskeheten Ved Hjelp Av En Villedende ‘Test’ (Opptil 90% Av Menneskene Som Testet Positive, Hadde Ikke Virus)Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Vaksinemandat Bill Gates

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Vaksinemandat! Vant Bill Gates Valget?

HAFHAF10. November 2020

Birish Johnson eies av Bill Gates

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

500 Britiske Medisinere Og Akademikere: COVID-Data Er ‘Overdrevet’ Og Second Wave Talk Er ‘Villedende’

HAFHAF9. November 2020

Fukushima lagertanker

FUKUSHIMANYHETERATOMFARE

Fukushima: Den Uendelige Kjernepandemien Sprer Seg

HAFHAF9. November 2020

Tyske leger skriver brev til kansler Merkel setter slutt på Covid 'fryktmaskin'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGINSPIRASJONNYHETER

Tyske Leger Skriver Brev Til Kansler Merkel: Sett En Stopper For COVID ‘Fear Machine’

HAFHAF9. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.