NHS Sykepleier Fratrer Og Frigjør Offentlig Det Virkelige Antallet COVID-Pasienter På Sykehuset Hennes: ‘Jeg Kan Ikke Lyve Lenger’

HAFHAF6. November 2020

En NHS-sykepleier i Storbritannia trakk seg offentlig mens hun hadde på seg uniformen før hun løslatt det reelle antallet COVID-pasienter på sykehuset sitt og fordømte regjeringens katastrofale lockdown-policy.

Hele England gikk offisielt inn i lockdown 2.0 i dag til tross for at mange eksperter advarte om at lockdown til slutt vil drepe flere mennesker enn selve coronavirus.

En video ut av Cornwall viser at en sykepleier i uniform holder en tale som forklarer hvorfor hun bestemte seg for å trekke seg fra jobben.

NHS sykepleier trekker seg offentlig og frigjør det virkelige antall kovide pasienter på sykehuset hennes 'jeg kan ikke lyve lenger'

“Jeg trenger ikke uniformen for å bevise at jeg jobber for dem, men i dag slutter jeg offentlig,” uttalte hun.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1324353090238222341&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F11%2Fnhs-nurse-publicly-resigns-real-number-of-covid-patients.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Sykepleieren avslørte deretter hvordan hun mottok en e-post fra sjefene sine og krevde en forklaring på hvorfor hun var kritisk til den offisielle COVID-politikken, og at folk “rapporterte” henne.

” Dessverre kan jeg ikke lyve lenger ,” sa sykepleieren og forklarte hvordan hun tok et skjermbilde av interne sykehusdata som viste at det bare var tre personer over tre sykehus i regionen smittet med COVID.

De totale dødsfallene fra disse tre sykehusene i løpet av de siste 7 månedene er bare 76 personer, omtrent 10 i måneden , ifølge sykepleieren, som spurte hvorfor det var nødvendig for regionen hennes å gå i lockdown gitt slike sparsomme tall.

“Jeg har bestemt at det ikke er noe poeng. Jeg har gått imot reglene i NHS, jeg har delt konfidensiell informasjon som folk trenger å se,” sa sykepleieren og la til at andre leger og sykepleiere prøvde å si fra.

Som vi fremhevet tidligere , vil håndhevelsen av en ny låsing sannsynligvis føre til mer drakoniske tiltak for håndheving.

En kvinne i Skipton ble truet med politibesøk for ikke å laste ned NHS COVID ‘track and trace' -appen, mens en annen kvinne i Wales ble avhørt av politiet om kjøp av vanilje regnes som et “viktig kjøp”.

Referanse: Summit.newsErkebiskop Viganò: Amerika Er Midt I ‘Kolossalt Valgsvindel'Forrige InnleggDemokratiske Avstemningsvakter Påstår Korrupsjon Ved Philly Vote Counting Center: ‘Jeg Kan Ikke Tro Det Jeg Ser – Dette Er Et Kupp'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Offentlige nettsteder avslører omfattende 'covid Cases' svindel

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Offentlige Nettsteder Avslører Omfattende ‘COVID-Saker' Svindel

HAFHAF4. November 2020

Cdc avslører sykehus som teller hjerteinfarkt som Covid 19 dødsfall

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

CDC Innrømmer At Få Dødsfall Faktisk Er Forårsaket Av COVID – Influensa, Lungebetennelse, Hypertensjon Og Til Og Med Hjerteinfarkt Tilskrevet COVID I Statistikk

HAFHAF4. November 2020

CDC slutter å telle influensa influensa

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

I Enestående Move Stopper CDC Sporing Av Influensa For Influensasesongen 2020-21 (UK Gjorde Det Samme)

HAFHAF4. November 2020

Covid Tracing

KONTAKT SPORINGKORONAVIRUS

Bedrifter I Michigan Møter 6 Måneder I Fengsel Hvis De Ikke Sporer ALLE Kunder For Kontaktsporing

HAFHAF4. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.