Fauci sine E-poster

Første Fauci emailene som kommer ut, men de har et problem fordi noen forsinker prosessen, men i de mailene som er gitt ut, bekrefter det historien vi alltid har hatt om Fauci..Fauci-e-poster viser sin godkjenning av Kinas første svar på CoronavirusI siste nytt mottok vi nettopp 300 sider med Fauci-e-poster, inkludert hans godkjenning av en pressemelding som støtter Kinas svar på 2019-romanen coronavirus. Han er direktør for Nasjonalt institutt for allergi og smittsomme sykdommer. E-postene ble utgitt av U.S. Department of Health and Human Service.Den 27 januar 2020 samlet Verdens helseorganisasjon / Verdensbanken Global Beredskapsovervåking Board (GPMB). Dagen etter skriver GPMB-sekretariatet en e-post med emnefeltet ′′ TIME SENSITIVE Melding fra GPMB Co-Chairs: gjennomgang av utkast til GPMB-uttalelse om 2019-roman coronavirus :”Det var konsensus for GPMB om å komme med en uttalelse støttende til lands (spesielt ) og WHOs responsats, og å be om akutt handlinger for ytterligere å styrke global beredskap og respons på dette utbruddet.Vennligst finn vedlagt en utkast til GPMB-uttalelse.29 januar svarer Fauci:Ser fint ut. Vennligst se kommentarene mine i vedlagt dokument.Takk skal du ha.TonyE-postene ble produsert som svar på en rettsvesen Freedom of Information Act (FOIA) søksmål som ble sendt inn 4 mai 2020, på vegne av DCNF i U.S. Tingrett for bydelen Columbia (Daily Caller News Foundation v. U.S. Institutt for helse-og humanetjenester (nr. 1:20-CV-01149)). Søksmålet ble sendt etter at HHS mislyktes i å svare på en 1 april 2020, FOIA-forespørsel fra DCNF ber om:Kommunikasjon mellom dr. Fauci og nestleder Lane og Verdens helseorganisasjons tjenestemenn om romanen coronavirus.Kommunikasjon av Dr. Dr. Fauci og nestleder Lane om WHO, WHOs offisielle Bruce Aylward, WHOs generaldirektør Tedros Anhanom og Kina.Tidsrommet for innspurten er 1 januar 2020 til 1 april 2020.Mange av e-postene består av missiver til store grupper av mottakere, inkludert Fauci, fra Global Preparedness Monitoring Board, som beskriver seg selv som ′′ en uavhengig overvåking og ansvarsfull kropp for å sikre beredskap for globale helsekriser ′′ samlet av Verdens helseorganisasjon og verden Bank og bank· Den 28 januar 2020, i et forsøk på å organisere en felles uttalelse blant internasjonale organisasjoner om ′′ deling av forskningsdata og funn som er relevant for romanen coronavirus (nCoV),” GPMBs Jeremy Farrar e-poster med tre dusin, Mest redigerte mottakere, inkludert direktøren for National Institutes of Health (NIH), Francis Collins, og cc ‘ ing Fauci, sender dem alle en foreslått felles uttalelse, som er fullstendig redigert i dokumentene fra HHS, for deres gjennomgang og godkjenning .. n Kort tid etterpå svarer Collins: ′′ NIH støtter gjerne fellesuttalelsen.” Samme dag sender professor Stewart Cole, president i Institut Pasteur Farrar: ′′ Takk for initiativet. Pasteur er ombord og fullt støttende.” En påfølgende uttalelse, som ble publisert to dager senere den 30 januar, sier:Det globale beredskapsovervåkingstyret (GPMB) innkalte 27 januar 2020 for å diskutere det nåværende utbruddet av 2019-nCoV som først ble oppdaget i Wuhan, Kina og sprer seg nå raskt internasjonalt. Styret berømmer hastigheten på responsen så langt fra land og Verdens helseorganisasjon (WHO), åpenheten av Kina i deling av informasjon og genomsekvensen av viruset, og det sterke samarbeidet mellom Kina og berørte land og WHO.· Den 1 februar 2020 sendte sjefsforskeren ved WHO en e-post til Fauci for å la ham få vite at WHO arrangerte et globalt forskningspartnerforum den 11 februar og å be ham om å delta, foreslår også at han tenker seg om finansiering og / eller foretak forskning på dette ′′ nye virale utbruddet :”Som leder for et byrå som spiller en viktig rolle for å adressere dette nye virale utbruddet, enten ved foretak eller finansieringsforskning, eller begge deler, har jeg stor glede av å invitere deg til dette møtet.· Den 4 februar svarte Hilary Marston fra NIH på WHOs invitasjon til et coronavirus-forum, og tryglet på vegne av Fauci: ′′ Først, til din snille invitasjon til å få ham til å bli med på møtet, dessverre er tiden hans helt fortært som sentral medlem av den amerikanske regjeringens responsteam og han vil ikke kunne reise.” Hun anbefalte flere individer Fauci ønsket å delta på møtet i hans sted.• Den 13 februar 2020 ser det ut til at Nasjonalt institutt for allergi og smittsomme sykdommer (NIAID) nestleder for klinisk forskning og spesialprosjekter Dr. Cliff Lane var på vei til Japan for å ′′ bistå med rask implementering av en studie av narkotikaremdesiviren som et terapeutisk inngrep for , i sammenheng med de aktuelle sakene i det landet.” Det ser ut til at WHOs direktør – General Dr. Dr. Tedros inviterte ham i stedet for å komme til Kina for å delta i WHO-oppdraget der. Faucis førsteamanuens direktør for International Research Affairs, Gray Handley, svarte en redigert mottaker hos WHO at Lane ikke klarte å akseptere WHOs invitasjon til å komme til Kina: ′′ Grunnet viktigheten av denne studien, Dr. Lane er kanskje ikke tilgjengelig for å delta i WHO-oppdraget som skal gjennomføres i Kina neste uke.”Det ser ut til at da Fauci oppdaget hva Handley hadde gjort, motarbeidet han beslutningen sin ved å ha HHS-direktør for Office of Global Affairs Garrett Grigbsy send en e-post som informerer to individer, tilsynelatende WHO, om at Lane skulle komme til Kina:Jeg snakket nettopp med Dr. Fauci og det må ha vært noe kommunikasjonsblanding om Cliff.Cliff Lane skal absolutt til Kina som en del av WHO-laget (hvis det er invitert). [Hovedvekt i original]· Ilona Kickbusch fra GPMB sendte en e-post til Victor Dzau den 3 mars 2020 og cc ‘ ed Anthony Fauci sammen med mer enn to dusin andre, mest redigerte mottakere under emnefeltet: ′′ Re: GPMG: COVID-19 FUNNET MERK,” sier KickbuschI forkant av GPMB-styremøtet onsdag, er jeg glad for å legge ved et notat (på vegne av Jeremy Farrar, Victor Dzau og en liten arbeidsgruppe) som setter ut det akutt behovet for ny finansiering for globale responsen for den globale COVID-19Du vil ha sett den sterke kunngjøringen i dag fra Verdensbanken på opptil 12 USD for å landrespons, som vi ønsker hjertelig velkommen. Vi ber om tilbakemeldinger på oppfordringen og hensynet til GPMB om å lansere et ′′ spør ′′ denne uken om behov som sannsynligvis ikke vil bli dekket av kunngjøringen av Verdensbanken – dette vil målrette mot lederne og politikkerne til andre finansieringsinstitusjoner og and / / G20 nations… Målet med notatet er å oppmuntre til umiddelbar og full respons på verdens behov, anerkjenner at mange land ikke er godt forberedt og kan bli forlatt.· 4 mars holdt GPMB-gruppen en konferansesamtale med styret i forberedelse til ytterligere 8 milliarder dollar til en gruppe internasjonale finansinstitusjoner. 5 mars, Alex Harris, leder for global politikk og støtte hos Wellcome – en global veldedig stiftelse, finansiert av en investeringsportefølje på 26.8 milliarder dollar som gir finansiering, støttekampanjer og partnerskap for å samle inn penger til utvalgte klienter (grunnlagt av farmasøytisk entreprenør, Sir Henry Wellcome) – Send e-post til GPMB styremedlemmer, inkludert Dr. Fauci og inkluderte en lang liste over ′′ G7-ledere og sherpaer ′′ og ′′ Internasjonale finansinstitusjoner :”Takk for innspillene til samtalen i går om finansiering av COVID-19 om at GPMB skal gjøre multilaterale finansieringsinstitusjoner og and / G20-nasjoner.I så henseende legger jeg ved:Et oppdatert bakgrunnsbilde som reviderer forespørselen om $ 8 bn som følge av å fjerne removing redigerte redacted vi tidligere hadde inkludert for styrking av landssikkerhet, gitt Verdensbanken kunngjøring′′ Regjeringen er nå så langsomt i samsvar med loven og lar det amerikanske folk vite hvordan de gjorde forretninger med WHO og Kina i utgangen av denne pandemien,” sier Daily Caller News Foundation President Neil Patel. ′′ Vi er takknemlige for rettsvesen for å hjelpe oss med å tvinge regjeringen til å gjøre jobben sin.”′′ Disse fauci-e-postene viser hvordan å prise Kina var den merkelige prioriteringen av WHO i møte med en roman og farlig coronavirus,” sier rettsvesen Tom Fitton. ′′ At NIH prøvde å bremse utgivelsen av disse e-postene og fortsatt sitter på tusener mer er en skandale.”Den 22 september, dommer i USAs tingrett Dabney L. Friedrich beordret HHS til å begynne å behandle 300 sider med e-poster per måned fra oktober 21. I september 21 sa HHS at byrået kunne begynne å produsere 300 sider med responsive rekorder til Daily Caller News Foundation som starter 30 november, åtte måneder etter å ha mottatt Daily Callers anmodning i henhold til informasjonsloven (FOIA). Totalt antall responsive rekorder er omtrent 4,200, noe som ville ha skjøvet hele utgivelsen av rekorder frem til minst 2022. HHS også hevdet at Fauci personlig må gjennomgå hver enkelt av e-postene sine før de slippes løs.  · Se opprinnelig tekst  · Vurder denne oversettelsenJUDICIALWATCH.ORGJW. v. Montgomery County Police Dep't complaint V482964 – Judicial Watch

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.