Dansk Avis Avslører Den Største Studien Om Masker Som Er Blitt Avvist Av Tre Medisinske Tidsskrifter

HAFHAF24. Oktober 2020

av Daniel Horowitz

Hvorfor ikke bare utføre en randomisert kontrollert prøve for å teste om masker virker mot ?

Hvorfor anta at et slikt drakonisk og avhumaniserende mandat fungerer som om det er en trosartikkel og skape en slik splittelse når vi kan oppdage hvilken side som er riktig?

Dansk avis avslører den største studien om masker som er blitt avvist av tre medisinske tidsskrifter

Det følte en gruppe danske forskere, og det er grunnen til at de gjennom våren gjennomførte en slik studie.

Så hvorfor har ikke resultatene blitt publisert tre måneder senere? Ifølge en dansk avis er studien avvist av tre medisinske tidsskrifter fordi resultatene er for kontroversielle.

Berlingske, Danmarks eldste fungerende dagsavis, publiserte torsdag en artikkel med tittelen, “Professor: Stor dansk maskeundersøkelse avvist av tre toppjournaler” (oversettelse fra Google translate), som til slutt avslører mysteriet med den forsvinnende danske maskestudien.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1319002978146263040&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F10%2Fdanish-newspaper-reveals-largest-study-on-masks-has-been-rejected-by-three-medical-journals.html&theme=light&widgetsVersion=219d021%3A1598982042171&width=550px

“Forskerne bak en stor og unik dansk studie om effekten av å bruke maske har til og med store problemer med å få sine forskningsresultater publisert,” skrev Berlingske i underteksten.

“En av de deltagende professorene i studien innrømmer at det fremdeles hemmelige forskningsresultatet kan oppfattes som” kontroversielt “.”

Artikkelen avslører at studien hittil har blitt avvist av Lancet, New England Journal of Medicine og American Medical Associations tidsskrift JAMA, tre av publikasjonene som har lagt ut mye av forskningen på koronavirus.

CDC hadde tidligere sitert ti randomiserte kontrollerte studier som viste “ingen signifikant reduksjon i overføring av influensa ved bruk av ansiktsmasker.”

Nå vil CDC og andre eliteinstitusjoner få oss til å tro at coronavirus på en eller annen måte er annerledes.

Danskene var de første som faktisk studerte effekten av storskala universell maskebruk spesielt mot spredningen av COVID-19.

Resten av artikkelen ligger bak en lønnsvegg, men Dr. Andrew Bostom fra Brown University la ut en oversettelse av teksten han fikk.

Professoren som snakket med avisen avslørte ikke hvorfor publikasjonene syntes studien var “kontroversiell”, men forsvarte studien som et “fremragende utvalg”.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1319234243055259648&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F10%2Fdanish-newspaper-reveals-largest-study-on-masks-has-been-rejected-by-three-medical-journals.html&theme=light&widgetsVersion=219d021%3A1598982042171&width=550px

Den involverte forskeren fortalte Berlingske,

“Studien og dens størrelse er unik i verden, og formålet var en gang for alle å prøve å avklare i hvilken grad bruk av masker i det offentlige rom gir beskyttelse mot koronainfeksjon.”

Mens professoren ikke røpet resultatene av undersøkelsen, avslørte han at den inkluderte 6000 deltakere, hvor halvparten hadde masker og halvparten fungerte som kontrollgruppe.

Studien startet i slutten av april og ble opprinnelig planlagt for publisering i august.

Berlingske-artikkelen, forfattet av Lars Henrik Aagaard, nevner også e-postkorrespondansen mellom en annen av de involverte forskerne, Thomas Lars Benfield, og den tidligere New York Times-reporteren Alex Berenson.

Tidligere denne uken la Berenson ut en kopi av e-posten fra Benfield som svarte på Berensons forespørsel om publiseringsdatoen.

“Så snart en journal er modig nok til å godta papiret,” svarte Benfield.

Reporter Aagaard skriver at han nådde ut til Benfield, som bekreftet e-postutvekslingen med Berenson, men hevdet at sitatet ble tatt “litt ut av kontekst” og at studien, etter å ha blitt avvist av andre, for øyeblikket blir gjennomgått “av en respektert tidsskrift.”

Han utdypet imidlertid ikke hvorfor han følte at den var utenfor sammenheng, og bare bekreftet at forskere ikke har noen planer om å lekke noen av dataene til publikum før de blir publisert.

På den annen side intervjuet Aagaard Benfields medforfatter, Christian Torp-Pederson, som antydet at årsaken bak avvisningen sannsynligvis er det vi alle tenker.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1319234463008698370&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F10%2Fdanish-newspaper-reveals-largest-study-on-masks-has-been-rejected-by-three-medical-journals.html&theme=light&widgetsVersion=219d021%3A1598982042171&width=550px

Replying to @andrewbostom3/ “Outstanding study”… “study & its size are unique in the world, & purpose was once & for all to try to clarify the extent to which the use of masks in public space provides protection against corona infection”Andrew Bostom@andrewbostom4/ Likely Null? “Can one interpret a controversial research result in the sense that no significant effect of mask use is demonstrated in your study?—“that's a very relevant question you are asking.”1:09 PM · Oct 22, 2020

Etter at du hadde lest dette, hvis du var en innsatsmann, tror du denne studien viser noen grad av effektivitet når det gjelder bruk av masker mot spredningen av COVID-19?

Husk at dette er den eneste studien av sitt slag. Hvis det virkelig viste hva det medie-politisk-vitenskapelige komplekset ønsker at det skal vises, hvorfor ville det ikke bli publisert raskt?

Dette er det mest plagsomme spørsmålet i vår tid. Likevel virker ingen interessert i å ha en debatt eller finne ut sannheten.

Fobi blant de politiske elitene mot å underkaste seg maskemessige mandater for den vitenskapelige metoden er ikke overraskende.

I juli fortalte Dr. Fauci en gruppe Georgetown University-studenter at han ikke har til hensikt å gjennomføre en kontrollert studie i USA

Vel, hvis jeg var en spillmann, ville jeg si at muligheten virkelig spenner fra ingen effekt i det hele tatt til … å gjøre spredningen verre!

Tiden vil vise, men denne prøvelsen reiser et større spørsmål:

Hvor mange andre vitenskapelige og akademiske studier som dekker en rekke meget konsekvente politiske spørsmål som er forankret i vitenskapelig debatt, sensureres fordi de ikke passer til fortellingen om de politiske elitene? Hva blir det neste? Vil de forby kart som viser at verden ikke er flat?DNA-Resultater Viser At De Langstrakte Paracas-Hodeskallene Ikke Er IndianereForrige InnleggFolk Forhindret Fra Å Kjøpe Ikke-Essensielle Varer På Grunn Av LåsingNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Folk forhindret å kjøpe "ikke-essensielle" varer på grunn av låsing

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Folk Forhindret Fra Å Kjøpe Ikke-Essensielle Varer På Grunn Av Låsing

HAFHAF24. Oktober 2020

Fda lar Pfizer Test eksperimentell Covid 19 vaksine mot oss barn

KORONAVIRUSVAKSINER

FDA Lar Pfizer Test Eksperimentell COVID-19 Vaksine På Amerikanske Barn

HAFHAF23. Oktober 2020

Sverige Ingen masker, ingen lockdowns

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Sverige Nekter Å Innføre Nye Låsingstiltak: ‘Folk Har Lidd Nok'

HAFHAF23. Oktober 2020

Dr. Anthony Fauci motarbeider kontrollert undersøkelse av effektiviteten til masker

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Dr. Anthony Fauci Motarbeider Kontrollert Studie Om Effektiviteten Til Masker

HAFHAF23. Oktober 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.