Geoengineering Watch Global Alert News, 17. oktober 2020, # 271

17. oktober 2020

Hvordan liker du været ditt, naturlig eller menneskeskapt?

Selv når regjeringer øker samfunnslåsing av CV-19, har en tjenestemann fra Verdens helseorganisasjon nettopp sendt ut “en appell til alle verdensledere: slutte å bruke låsing som din primære kontrollmetode”. Publikum blir fortalt at CV-19 er den viktigste årsaken til kommende matmangel, men denne fortellingen er bare en del av en mye større agenda og dekning. Hvilke andre mål er en del av bildet? 

Enda flere CV-19-vaksineprøver er stoppet på grunn av sikkerhetsproblemer, mens de internasjonale bankfolk utsteder CV-19 lettelser til regjeringer over hele verden. Hvilken kostnad vil befolkningen til slutt betale for disse lånene? Kan endeløs utskrift av penger redde oss fra den kaskade sammenbruddet av jordens gjenværende livsstøttesystemer? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

NASA-satellittbildet vist nedenfor ble tatt av Geoengineering Watch 15. oktober 2020. Dette bildet avslører den sjokkerende kraften som klimateknikerne har. Det konstante høytrykks ” varmekuppelen ” over USA-vest blokkerer all fuktighet fra å komme hvor som helst i nærheten av California kysten, enn si å bringe noen lettelse for uttørrede og brennende innlandsområder. De atmosfæriske høytrykkssonene blir manipulert og vedlikeholdt av massivt kraftige mikrobølgeoverføringsanlegg som HAARP. Disse installasjonene er kjent som “ ionosphere heaters ”. De enestående tørke- og skogbrannscenariene i USA-Vesten er ikke noe natur, de er et resultat av klimatekniske operasjoner.

Å avsløre og stoppe klimatekniske angrep er det viktigste essensielle spranget vi må ta i riktig retning. Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som kommer, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

For de som ennå ikke har sett innlegget vårt på “The Dimming” , er det en banebrytende dokumentar som for øyeblikket er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er en 4+ minutters trailer på den kommende filmen.

3 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 17. oktober 2020, # 271

 1.  V. Susan Ferguson sier:17. oktober 2020 kl 14:55Livet i matrisen er fremtiden vår
  Paul Craig Roberts
  Spørsmålet hver av oss trenger å stille oss selv, og hverandre, er hvorfor får vi så mye feilinformasjon om Covid fra folkehelsemyndigheter, politiske myndigheter og presseprostituerte? Vi får mye feilinformasjon fra helsepersonell, fordi de får den falske informasjonen fra helsemyndigheter og fra forskere tilknyttet Big Pharma. Men hvorfor lyver helsemyndighetene selv for oss?
  … Det er mulig at domstolene er like korrupte som media og demokratiske institusjoner, og at ingenting vil komme fra advokatenes innsats. Likevel trenger verken amerikanere eller andre folk å holde seg til deres godtroende og oppføre seg som sauer som er programmert av “myndigheter” som tjener alle interesser unntatt folkehelsen.
  Som jeg har rapportert i tidligere spalter, blir Covid brukt til å tjene mange interesser.   Blant dem blir Covid brukt til å fullføre den universelle politistaten ved å digitalisere penger. Når elektroniske penger tar plass til valuta, sjekker og mynter, vil ditt økonomiske privatliv og din kontroll over pengene og formuen forsvinne. Regjeringen vil vite hver betaling du betaler og mottar, og din tilgang til din egen inntekt og formue kan begrenses etter innfallet fra regjeringen og de som kontrollerer det digitaliserte pengesystemet. Det vil ikke være noen måte at du kan akkumulere kontantreserver som beskyttelse mot disponeringen din.
  Private kryptovalutaer vil bli ødelagt , og et svart marked drevet av gull og sølvmynter kan forhindres ved å ta gullog sølvbeholdninger. Den store liberale helten Franklin D. Roosevelt var i stand til å ta gull ut av amerikanernes hender med teknologien på 1930-tallet. I dag ville det være en kino.
  Myndighetene har mange amerikanere livredde for Covid-infeksjon. Folk som er redde uten tankene kan ikke vente på den unødvendige og utilstrekkelig testede vaksinen. HCQ / sink-kur fungerer, men fortsetter å bli demonisert av folkehelsemyndighetene for å holde markedet grunnlagt for en vaksine som inneholder elementer vi ikke vet hva.
  … Er amerikanere i stand til å lære?  Hvor mange løgner har de å bli fortalt før de begynner å lure? Det er ikke helt deres feil. Forklaringene er kontrollert og tilpasset deres medfødte skjevheter.
  De yngre generasjonene har aldri blitt lært hvordan de skal tenke. I stedet læres de hva de skal tenke. Du ser resultatet i flertallens hvite tilstedeværelse i Antifa og Black Lives Matter.  
  Gjennom den vestlige verden har fakta viket for følelser. Det begrepet uavhengig sannheten selv har gått tapt.  Sannheten er det som tjener dagsordenen. Du kan se dette i Assanges rettssak på gang i en britisk domstol. Dommeren og aktor har ingen interesse i noen bevis, bare i å levere det resultatet som kreves av dagsordenen.
  Vitenskapen i seg selv er utsatt for fare fordi det bare er rase og kjønnssannheter. Media serverer penger og ideologier. Universiteter og offentlige skoler er en stor fare for samfunnene som er vert for dem.
  Offentlig diskurs og debatt eksisterer ikke lenger. Blant amerikanerne øker volden som den foretrukne måten å løse uenigheter …
  Sannhetstellerne, som først ble utstøtt og skyvet til side, blir nå kriminalisert ved hjelp av media. De kjøpte og betalte vestlige media forventer ikke lenger å være gratis og vil ikke ta noen risiko på vegne av First Amendmant. Vestlige medier er med på å ødelegge den siste vestlige journalisten – Julian Assange.
  Uten medier er det ingen ansvarlig regjering og intet demokrati. Avstemming blir impotent som i det stalinistiske Russland.  Avstemming brukes for å gi legitimitet til hvilken regjering de som styrer har bestemt seg for. …https://www.paulcraigroberts.org/2020/10/13/life-within-the-matrix-is-our-future/Svare
 2.  V. Susan Ferguson sier:17. oktober 2020 klokken 14.50Amerikanske forskere bekymrer seg for flere sier at de vil nekte COVID-19-vaksine
  New York Post
  … hun har vært vitne til på førstehånd om de økonomiske insentivene for vaksiner.
  “Det skremmer meg at jeg fikk så mange gratis lunsjer og gratis middager fordi jeg presset influensavaksinen,” sier Granger. “Hva skal jeg få når jeg skyver en COVID-vaksine?”
  Granger ble syk av coronavirus tidligere i sommer og sa at hun gjorde «det motsatte av hva folk sa å gjøre. Jeg tok kosttilskuddene og vitaminene mine , og dro ikke til sykehuset for å bli satt i en ventilator og dø. Jeg var smart nok til å si: ‘ Immunforsvaret mitt kan bekjempe dette , jeg må bare finne den rette måten å gjøre det på.’ ”
  Hennes jobb vil kreve at hun anbefaler COVID-vaksinen når den er tilgjengelig, men Granger sa at hun ikke personlig vil få den.
  “Vaksinen er ikke noe vi trenger, selv om den er trygg,” sier hun. “Folk vil ha en enkel løsning, og de tror dette er det. Men det er det ikke. ”
  Hun er ikke den eneste som er bekymret. En Pew Research-undersøkelse fra slutten av september viste at omtrent halvparten av amerikanske voksne (51 prosent) ikke ville få en COVID-19-vaksine hvis den var tilgjengelig i dag – et stort fall fra de 72 prosentene som sa at de ville få en tilbake i mai .
  Kompliserende ting enda mer: I løpet av den siste uken stoppet to store legemiddelprodusenter sine vaksineprøver på grunn av sikkerhetsproblemer.https://nypost.com/2020/10/17/us-scientists-worry-as-more-say-theyll-refuse-covid-19-vaccine/Svare
 3.  V. Susan Ferguson sier:17. oktober 2020 klokken 14.49Gates Vaccine Spreads Polio Across Africa / Av F. William Engdahl / 28. september 2020Microsofts grunnlegger Bill Gates har gjort seg til den globale vaksinezaren da hans stiftelse bruker milliarder på å spre nye vaksiner globalt. Mens mye oppmerksomhet har blitt gitt til Gates rolle bak den korrupte WHO for å fremme radikale uprøvde koronavirusvaksiner, gir historien om at Gates Foundation presser en oral polio-vaksine over hele Afrika mer tankevekkende bevis på at alle Gates sier og gjør ikke er ekte menneskelig veldedighet. . FN har nylig innrømmet at nye tilfeller av infantil lammelse eller polio har resultert i Afrika fra en oral poliovaksine utviklet med sterk støtte fra Bill and Melinda Gates Foundation. Det speiler det som skjedde i USA på 1950-tallet. Dette er verdt en nærmere titt.Vaksiner som forårsaker polio
  Vaksineindustrien elsker å sitere utviklingen av vaksiner på 1950-tallet som eneansvarlig for å utrydde det som var en alvorlig lammelsessykdom som nådde en topp i USA etter andre verdenskrig og også i England, Tyskland og andre europeiske land . Nå, til tross for at ingen nye tilfeller av “vill polio” -virus har blitt oppdaget i hele Afrika siden 2016, kunngjorde Bill & Melinda Gates Foundation og deres allierte i WHO at Gates ‘ti milliarder dollar ti-årige afrikanske vaksinasjonskampanje ved bruk av en oral polio-vaksine hadde endelig eliminert den fryktede polioen. Det var i slutten av august.
  En uke senere 2. september ble WHO tvunget til å gå tilbake og innrømme at nye polioutbrudd i Sudan var knyttet til en pågående serie med nye poliotilfeller i Tsjad og Kamerun. I følge WHO har ytterligere poliosaker blitt registrert i mer enn et dusin afrikanske land, inkludert Angola, Kongo, Nigeria og Zambia. Men det sjokkerende er at alle utbruddene angivelig er forårsaket av Gates-støttet oral polio-vaksine.
  I en avslørende kommentar innrømmer en CDC-virolog som er involvert i WHO og Gates Foundation i Afrika-polio-vaksinasjonskampanjen, en del av noe som heter Global Polio Eradication Initiative, at vaksinen skaper betydelig flere tilfeller av polio-lammelse enn den villedende navnet “vill polio”. ”Sykdom.
  “Vi har nå skapt flere nye fremvekster av viruset enn vi har stoppet,” innrømmet virolog Mark Pallansch fra US Centers for Disease Control and Prevention. Global Polio Eradication Initiative (GPEI) er en kombinert innsats av WHO, UNICEF, US CDC, Bill & Melinda Gates Foundation og Rotary International.
  Bill Gates var angivelig ansvarlig for å drive kampanjen for å utvikle den flytende orale polio-vaksinen og massivt administrere den til befolkningene i Afrika og Asia til tross for det nærmeste fraværet av tilfeller av “vill polio”. Ifølge en av partnerne i Gates polio-initiativet, fra Rotary International, “ Gates drev personlig utviklingen av en ny polio-vaksinedet er nå i sluttfasen av testingen. Da ideen ble fremmet, omtrent da det siste tilfellet av polio skulle skje i India, trodde mange at vaksinen ikke ville spille noen viktig rolle i utryddelse, men Gates insisterte. ” Da noen spurte ham om hvorfor polio, som så godt som forsvant over hele verden, svarte Gates: “Polio er en forferdelig sykdom.”
  Svaret virker nysgjerrig, ettersom det er langt mer gjennomgripende dødelige sykdommer der ute, inkludert malaria eller kronisk diaré på grunn av usikkert vann, og dårlig sanitet over hele Afrika som forårsaker død ved dehydrering, dårlig opptak av næringsstoffer eller smittsomme komplikasjoner. Jeg vil hevde at begge disse også er “forferdelige”. I 2016 ble kronisk diaré oppført av WHO som den nest største dødsårsaken hos barn under fem år over hele verden. I Afrika var det årsaken til nesten 653 000 dødsfall, men Mr. Gates og venner ser ut til å være interessert i andre ting.
  Gates insistering på å presse massiv vaksinering av en ny oral polio-vaksine, som hans stiftelse støttet på en gang polio, selv i fattige land i Asia og Afrika, er praktisk talt fraværende, skulle ringe alarmklokker høyt. Hvis målet hans er å hjelpe flere afrikanske barn med å leve et sunt liv, vil enkle vannbehandlingsprosjekter redde langt flere liv. Eller er det noe i poliovaksinen vi ikke blir fortalt om? Er det aluminium som adjuvans som er dokumentert lammende i sentralnervesystemet ? Eller andre giftstoffer?
  Gates Foundation brukte nesten 4 milliarder dollar på å utvikle og administrere den orale polio-vaksinen i de fattigste landene i verden fra og med 2018. Dette til tross for at WHO uttalte at tilfellene av polio i Pakistan og Afghanistan gikk fra ca 350 000 per år til 33 i 2018. Det har ikke vært en sak i Amerika eller Vest-Europa siden før Gates polio-prosjektet ble lansert for mange år siden.
  ***
  Salk og Rockefeller
  Vaksineforskningen til Jonas Salk så vel som til hans rival, Albert Sabin, ble finansiert av National Foundation for Infantile Paralysis, senere kjent som March of Dimes. Salk overbeviste de amerikanske helsemyndighetene i 1954 om at poliovaksinen hans bare inneholdt inaktivt virus (IPV), og at den var helt trygg. Han var i stand til å overbevise tilsynsmyndighetene om at de “dyre og vanskelige prosedyrene som ble foreslått for påvisning av mulig gjenværende levende virus” i vaksinen hans, skulle utelates. Feltforsøk med Salk-vaksinen i 1954 ble avslørt av Journal of the American Statistical Association:
  Allerede i 1955 hadde det kommet frem alarmerende resultater fra Salk-vaksinen. Hans vaksine, produsert av Cutter Laboratories, ble administrert til over fire hundre tusen mennesker, for det meste skolebarn. I løpet av få dager begynte rapporter om lammelse å dukke opp. I løpet av en måned måtte massevaksinasjonsprogrammet mot polio stanses. I juni 1956 begynte poliotilfeller å øke kraftig i Chicago hos barn som hadde mottatt Salk-vaksinen. National Foundation sendte et presserende brev til medlemmene der de oppfordret dem til å, “gi forsikring om at den nåværende Salk-vaksinen er trygg og effektiv for pasienter, foreldre og andre i samfunnet ditt som fortsatt unødvendig tviler på det …”
  Salks vaksine hadde forårsaket sytti tusen tilfeller muskelsvakhet, hundre og seksti-fire tilfeller av alvorlig lammelse og ti dødsfall.Tre fjerdedeler av ofrene forble permanent lammet. Helse-, utdannings- og velferdssekretær trakk seg og direktøren for NIH trakk seg. Cutter-hendelsen ble raskt nedprioritert av regjeringen, og vaksinene ble gjenopptatt etter 21 dagers pause ved bruk av vaksiner fra Wyeth Labs. De ga også tilfeller av lammelse.
  Mellom 1923 og 1953, før Salk-vaksinen ble introdusert, hadde polio-dødsraten i USA falt alene med 47 prosent; England hadde observert et lignende mønster. Etter bruk av Salks vaksine mellom 1955 og 1963 økte tilfeller av polio i USA – med 50 prosent fra 1957 til 1958, og med 80 prosent mellom 1958 og 1959. Dette ble skjult av en endring fra den amerikanske regjeringen i definisjonen av polio, mye som WHO og CDC gjør i dag i Afrika. Sykdommer som tidligere hadde blitt gruppert sammen under paraplyen “polio” begynte å bli rapportert som separate sykdommer. En av disse var aseptisk eller viral meningitt, en smittsom sykdom som er vanskelig å skille fra poliovirus, eller tverrgående myelitt – en sjelden ryggmargsbetennelse eller Guillain-Barré-syndromet. Var alle disse et resultat av utbredte giftstoffer som ble brukt i vaksinen? Regjeringen og vaksineindustrien var ikke interessert i å vite eller fortelle.
  Til slutt i 1963 erstattet den amerikanske regjeringen Salks IPV-vaksine med en dempet oral polio-vaksine (OPV) utviklet av Albert Sabin. Som en levende virusvaksine var den også i stand til å gi mottakerne polio eller polio symptomer. Salk vitnet for et senatunderkomité i 1977 at Sabin oral polio-vaksine hadde forårsaket de fleste poliotilfellene i USA siden tidlig på 1960-tallet.
  Rockefeller eugenikk?
  National Foundation for Infantile Paralysis, som finansierte både Salk og hans rival Sabin i utviklingen av poliovaksiner på 1950-tallet, ble drevet av to leger fra Rockefeller Institute for Medical Research – Dr. Henry Kumm som hadde tilbrakt 23 år med Rockefeller Institute , og Dr. Thomas Rivers.
  Henry Kumm gikk over til National Foundation i 1951 på toppen av polioepidemien. I mai 1953 ble Kumm direktør for polioforskning ved NFIP. Spesielt hadde Kumm under andre verdenskrig tjent som sivil konsulent for kirurggeneralen til den amerikanske hæren i Italia, og ledet feltstudier for bruk av DDT mot mygg i malaria.
  Thomas Rivers var fra 1922 leder for avdelingen for smittsomme sykdommer ved Rockefeller Institute for Medical Research, og ble instituttets direktør i 1937. Som formann for komiteer for forskning og vaksineveiledning for National Foundation for Infantile Paralysis, hadde han tilsyn med de kliniske forsøkene med Jonas Salks vaksine av Dr Kumms gruppe. Det kan sies at National Foundation var en maske for et massivt Rockefeller polio-vaksineprosjekt.
  Polioforsker David Oshisky uttalte: «I sannhet var polio aldri den rasende epidemien som ble skildret i media, ikke engang på høyden på 1940- og 1950-tallet. Ti ganger så mange barn ville dø i ulykker i disse årene, og tre ganger så mange ville dø av kreft. Polios spesielle status skyldtes i stor grad innsatsen fra National Foundation for Infantile Paralysis, bedre kjent som March of Dimes , som benyttet de nyeste teknikkene innen reklame, innsamling av penger og motivasjonsforskning for å gjøre en forferdelig, men relativt uvanlig sykdom. inn i den mest fryktede lidelsen på sin tid.
  Geniet til National Polio Foundation lå i dens evne til å skille ut polio for spesiell oppmerksomhet, noe som får den til å virke mer illevarslende enn andre sykdommer. ” Den nasjonale stiftelsen ble drevet av Rockefeller-leger.
   Dette er veldig mye det Gates Foundation gjør med sin turboladede oral polio-vaksine i Afrika der polio nesten hadde forsvunnet før massevaksinekampanjen til WHO og Gates.
  Her synes båndet til dedikasjon til eugenikk og farlige vaksiner å forene både Rockefellers og Bill Gates , som på mange måter bare er arvingen og fortsettelsen av Rockefellers dødelige eugenikkarbeid. Alt dette burde gi en pause før betraktning av uttalelser fra Bill Gates om coronavirus og hans favoriserte vaksiner som den vitenskapelige gode sannhet.F. William Engdahl er strategisk risikokonsulent og foreleser, han har en grad i politikk fra Princeton University og er en bestselgende forfatter om olje og geopolitikk, eksklusivt for nettmagasinet “New Eastern Outlook”http://www.williamengdahl.com/englishNEO28Sep2020.php

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.