I Følge Media Er Det Influenssesong Igjen. Alzheimers Noen?

LINKEN MELLOM INFLYTTSSKOTT OG ALZHEIMERS SJUKDOM

Bilde
Hvor mange mennesker kjenner du til å vente i kø for et influensaskudd hvert år? Hvor mange mennesker kjenner du personlig med Alzheimers? Kast utgaven av nevrologisk basert glutenfølsomhet, og ting begynner å bli gal. – Dr. Russell Schierling 

Kvikksølv er giftig. Ikke bare litt giftig, men utrolig giftig. Faktisk er kvikksølv allment ansett for å være det mest giftige ikke-radioaktive elementet på planeten ( HER ). Og selv om det ikke betraktes som et “tungt” metall, er ALUMINIUM – adjuvansen som brukes i praktisk talt hver eneste vaksinasjon av noe slag – nesten like ille.

Siden adventen av moderne, masseproduserte ; de inneholder nesten universelt en kvikksølvbasert forbindelse kalt “Thimerosal”. Thimerosal er og har blitt brukt som en soppdrepende / antibakteriell ” stabilisator ” i vaksiner i over 100 år. Som du kan forestille deg, er det utrolig mye debatt om sikkerheten til dette stoffet i vaksinasjonspreparater, med REGERINGEN , STOR PHARMA og det medisinske samfunnet på den ene siden; og foreldre bekymret for SKYROCKETING AUTISM PRISER og lærings- / utviklingshemming, “ Rogue Researchers“, Og mennesker med nevrodegenerative sykdommer på den andre. Selv om daværende guvernør Matt Blunt vedtok lovgivning om fjerning av kvikksølv fra barnevaksiner for flere år siden i Missouri, er det fremdeles til stede i de fleste voksne vaksiner – populære vaksiner som THE FLU SHOT .

Dr Hugh Fudenberg (ovenfor) var uten tvil en av de mest strålende forskerne i vår tid. Fudenberg (MD / Ph.D), en immungenetiker av handel, publiserte nesten 900 vitenskapelige artikler i fagfellevurderte vitenskapelige tidsskrifter, og anses allment å være en av de 10 eller 15 mest publiserte forskerne i amerikansk historie. Fudenberg, ofte misbrukt av sine jevnaldrende for å være en frittalende ” KREASJONIST “, hadde en karriere som leser som en vitenskapelig Who's Who fra forskningsakademi.

Selv om han var en nådeløs forsker siden han ble uteksaminert fra Medical School i 1953, var han en av de tidligere nevnte “ rouges ” som endte opp i en forskningsarena som ikke ville gi ham mange venner i det vitenskapelige samfunnet – kvikksølv i vaksiner . I 1971, mens han jobbet som professor i bakteriologi og immunologi ved University of California, Berkeley, startet Fudenberg et tiår langt forskningsprosjekt om forholdet mellom vaksiner og kvikksølv – spesielt influensavaksinen. Senere publiserte han to artikler om sine funn i International Journal of Clinical Investigation . Lytt til ham sammenfatte disse funnene i en tale holdt til NVIC i 1997:

“Jeg har sjanse for å utvikle Alzheimers sykdom 10 ganger større enn hvis de hadde ett, to eller ingen skudd.”  På spørsmål om hvorfor dette er, uttalte Dr. Fudenberg at , “Det skyldes kvikksølv og aluminiumsoppbygging som er i hvert influensaskudd. Den gradvise oppbyggingen av kvikksølv og aluminium i hjernen forårsaker kognitiv dysfunksjon. ” 

Selv om det er et velkjent og etablert medisinsk faktum at både kvikksølv og aluminium er sterkt knyttet til ALZHEIMERS(så vel som alle slags andre nevrologisk baserte helserelaterte problemer), tro meg når jeg forteller deg at det å ikke publisere funn som dette og koble prikkene mellom vaksiner, kvikksølv og Alzheimers, ikke får en person helgen, riddere, eller gitt en høyning. Faktisk ble Fudenberg i sine senere år (han i 2014 i en alder av 85 år) utryddet som en blitrende gammel kvakksalver – en mann som pleide å vite hva han snakket om, men som nylig gikk så langt utenfor reservasjonen at vi ikke kunne muligens ikke tro noe han noen gang sa. Faktisk har forskningen hans blitt svartelistet i Amerika. Imidlertid vil jeg be deg ta deg et øyeblikk og sjekke ut hans latterlig upåklagelige legitimasjon. Selv om han fremdeles forsker, blir papirene hans kun publisert i International Medical / Scientific Journals (for det meste i ). Hvorfor? Amerikanske tidsskrifter nekter å publisere verkene hans. 

Hvor mange mennesker kjenner du til å vente i kø for et influensaskudd hvert år? Hvor mange mennesker kjenner du personlig med Alzheimers? Kast utgaven av NEUROLOGISK-BASERT GLUTENFØLSOMHET, og ting begynner virkelig å bli sprøtt. Hva forventet du av dem? Åh; Jeg glemte; mer Bevisbasert medisin . Et råd; ignorere denne informasjonen på egen risiko! For mer informasjon, besøk disse innleggene 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.