George Soros Ser På COVID-19-Plandemien Som Et ‘Revolusjonerende Øyeblikk’ Der ‘Alt Er Opp For Grep’ Sier Radikal Endring Nødvendig

George Soros refererte til coronavirus-prøvingen som “livets krise” og ga sine radikale synspunkter for endring og fremgang i kjølvannet av pandemien.

” Allerede før pandemien traff, skjønte jeg at vi befant oss i et revolusjonerende øyeblikk der det som ville være umulig eller til og med utenkelig i normale tider hadde blitt ikke bare mulig, men sannsynligvis helt nødvendig .”

Han la til, “ Og så kom , som totalt har forstyrret folks liv og krevd veldig annen oppførsel. Det er en enestående hendelse som sannsynligvis aldri har skjedd i denne kombinasjonen. Og det bringer virkelig sivilisasjonens overlevelse i fare . ”

George Soros ser på Covid 19 Plandemic som et 'revolusjonerende øyeblikk' der 'alt er opp for grep' sier radikal endring nødvendig

Tidligere denne måneden diskuterte den beryktede venstremilliardæren George Soros hvordan coronavirus vil forme verden i et intervju med Project Syndicate's Gregor Peter Schmitz.

George Soros er svimmel og spent i disse dager, hvorfor? Fordi han ser COVID-19 “plandemien” gjøre fantastiske ting for å ødelegge økonomien, for å ødelegge kapitalismen, og svekke USA til bristepunktet, slik at hans hær av lite informasjon liberale håndlangere kan sveipe inn og gjøre den om.

Du kan se PLANDEMIC-dokumentaren nedenfor:

https://www.bitchute.com/embed/IB3ijQuLkkUr/

Du vil alltid høre liberaler si ting som “transformere Amerika”, “endre Amerika”, men du vil aldri høre dem snakke om USAs storhet fordi de ikke tror det er.

Soros har vært stille i 2020, men bankkontiene hans har ikke gjort det, han fortsetter å gi over 1 milliard dollar per år for å radikale og anarkistiske venstreorienterte grupper og saker.

Svarte Liv betyr noe? Det er Soros . ANTIFA? Jepp, Soros. Oppløpene fra noen år tilbake? Jepp, det er også Soros.

George Soros finansierte til og med Antichrist-in-training Emmanuel Macron da han stilte til president i 2017.

Visste du? Amerika er under angrep av 187 grupper finansiert av George Soros

Du kan se etter ham for å skaffe alle de millionene som er nødvendige for at demokratene skal ha valget med ‘post-in-stemmeseddel' i november, og selv om folk går til valglokalet, stemmer de med en Soros-finansiert maskin.

Dette er glade og glade dager for globalisten Schwartz György, ikke siden han som ungdomsår var med på for å frarøve sine medjødiske naboer og hjelpe dem med å sende dem til konsentrasjonsleirer har han vært så lykkelig.

Se videoen nedenfor, og hør når George Soros forteller hvordan den tiden i livet hans var noen av hans lykkeligste øyeblikk. Inntil det vil si COVID-19 Plannedemic.

George Soros beskriver COVID-19-pandemien som et “ revolusjonerende øyeblikk ” der “ Alt er opp for grep ”

FRA AKTIV MOMME: I 11. mai-intervjuet omtalte Soros coronavirus-prøvingen som “krisen i mitt liv” og ga sine radikale synspunkter for endring og fremgang i kjølvannet av pandemien.

“Allerede før pandemien traff, skjønte jeg at vi befant oss i et revolusjonerende øyeblikk der det som ville være umulig eller til og med utenkelig i normale tider, ikke bare hadde blitt mulig, men sannsynligvis helt nødvendig,” sa han under intervjuet og la til:

“Og så kom COVID-19, som totalt har forstyrret menneskers liv og krevd veldig annen oppførsel. Det er en enestående hendelse som sannsynligvis aldri har skjedd i denne kombinasjonen. Og det bringer virkelig sivilisasjonens overlevelse i fare. ”

Han sa videre:

“Vi kommer ikke tilbake til hvor vi var da pandemien startet. Det er ganske sikkert. Men det er det eneste som er sikkert. Alt annet er oppe. Jeg tror ikke noen vet hvordan kapitalismen vil utvikle seg. ”

Soros diskuterte også “truslene” som EU nå står overfor. Soros er en kjent tilhenger av den globalistiske organisasjonen. Han hevdet at “ står overfor flere eksistensielle farer” og at han er “spesielt bekymret for EUs overlevelse fordi det er en ufullstendig union.”

I følge den ungarsksfødte milliardæren var EU “i ferd med å bli skapt”, men den prosessen “ble aldri fullført.”

Soros hevdet at EU er “eksepsjonelt sårbart – mer sårbart enn USA, ikke bare fordi det er en ufullstendig union, men også fordi det er basert på rettsstaten.”

Under intervjuet diskuterte den progressive filantropen også en nylig konflikt mellom Tyskland og EU som involverte en kjennelse fra Tysklands høyeste domstol 5. mai om at en av EUs domstolsavgjørelser angående politikk fra Den europeiske sentralbanken (ECB) ikke var lovlig bindende.

Dette resulterte i at EU-domstolen hevdet at den alene hadde jurisdiksjon over ECB.

Les også: Gates, Zuckerberg, Soros, Bezos ødelegger Den amerikanske republikken (I forberedelse til den nye verdensorden)

George Soros Liberal Democrat Nazi Open Borders Society

George Soros, en globalist, gikk på EU-siden under intervjuet. “Da Tyskland ble med i EU, forpliktet det seg til å overholde europeisk lov,” argumenterte han.

Han uttrykte for at denne kjennelsen “utgjør en trussel som kan ødelegge EU som en institusjon basert på rettsstaten”, da den kan føre til at andre land som Polen eller Ungarn prøver å bli mer uavhengige av EU siden “tyskeren domstolen kan stille spørsmål ved avgjørelsene fra EU-domstolen. ”

Soros spurte: ”Kan Ungarn og Polen avgjøre om de følger europeisk lov eller sine egne domstoler – hvis legitimitet EU har stilt spørsmålstegn ved? Det spørsmålet går inn i hjertet av EU, som er bygget på loven. Polen har straks kommet til anledning og hevdet overherredømmet til sine regjeringskontrollerte domstoler over europeisk lov. I Ungarn har Viktor Orbán allerede brukt COVID-19-nødsituasjonen og et fanget parlament for å utnevne seg selv til diktator, ”hevdet Soros.

Soros hevder at Orbán har posisjonert seg som en diktator, men en ny meningsmåling viser at flertallet av ungarere (54 prosent) godkjenner Orbán-administrasjonens tiltak og vil stemme på ham i det kommende valget som er planlagt til i år. Orbán er ikke den eneste verdensledende Soros stemplet som en diktator.

I intervjuet snakket han kort om president Donald Trump, beskyldte ham for å ville “være en diktator”, men fortsatte med å si at “han kan ikke være en fordi det er en grunnlov i USA som folk fortsatt respekterer.”

George Soros forble vag når han diskuterte de “tingene” president Trump angivelig vil gjøre, men sa at “vil forhindre ham i å gjøre visse ting”, men at det ikke hindrer Trump i å prøve “fordi han bokstavelig talt kjemper for livet sitt.”

Han fortsatte med å legge til,

“Jeg vil også si at jeg har stolt på Trump for å ødelegge seg selv, og han har overgått mine villeste forventninger.”

Det er trygt å anta at Soros har stemplet Trump som en ambisiøs diktator bare fordi POTUS presenterer motstand for den progressive, globalistiske agendaen som Soros sterkt finansierer og aktivt taler for.

Han har kun 5,1 millioner dollar investert i en super PAC som er dedikert til finansieringsgrupper som jobber mot gjenvalget av president Trump.

George Soros finansierer også notorisk venstreorienterte årsaker over hele USA og rundt en milliard dollar hvert år inkludert abort , dødshjelp, befolkningskontroll, transgenderisme og “ekteskap” av samme kjønn.

Hvis det noen gang var en erke-nemesis for konservative, ville Soros absolutt være det. ( Les mer )

Kilde: Nowtheendbegins.comWHO Innrømmer Utilsiktet At Vaksiner Ikke Fungerer Mot CoronavirusForrige InnleggBill Gates Tilbød Angivelig En Bestikkelse På 10 Millioner Dollar For Å Bruke Nigerianske Barn I Coronavirus-VaksineeksperimenterNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Mike Yeadon

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Breaking: Ex-Pfizer Exec Sier ‘Pandemic Is Over', Og Såkalte ‘Second Wave' Basert På Bedragersk Testing

HAFHAF1. Oktober 2020

Australsk politi kan kidnappe folk av medisinske grunner og fjerne alt 'inkludert undertøy' for å administrere vaksiner med kraft

BIG PHARMAKORONAVIRUSPOLITISTATVAKSINER

Australsk Politi Kan Kidnappe Mennesker Av Medisinske Grunner Og Fjerne Alt ‘Inkludert Undertøy' For Å Administrere Vaksiner Med Makt

HAFHAF30. September 2020

David Ickes utrolig profetiske snakk - han kalte det tilbake i 1995

STYREDOKUMENTARERINSPIRASJONVIDEOER

David Ickes Utrolig Profetiske Snakk – Han Kalte Det Tilbake I 1995

HAFHAF30. September 2020

Guvernør Ron Desantis åpner Florida på grunn av nye CD-tall som viser svært lave dødelige priser

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Guvernør Åpner Florida På Grunn Av Nye CDC-Tall Som Viser Svært Lave COVID-Dødsfall

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.