Pave Frans Krever At Overnasjonale Organer Som FN Skal Få Større Myndighet Til Å Kontrollere Verden

HAFHAF5. Oktober 2020

av Geoffrey Grider

Pave Frans gjør sitt beste argument for multilateralisme i et nytt læringsbrev, og ber om mer autoritet for overnasjonale organisasjoner som De forente nasjoner.

Jeg vil gi pave Frans æren for én ting, og det er at han hele tiden fortsetter å bevise at jeg har rett når jeg lager forbindelsen mellom Vatikanet og Åpenbaringen 17 og 18.

Pave Frans krever at overnasjonale organer som FN skal få større myndighet til å kontrollere verden

Hva Ser Vi Når Vi Leser Delene Av King James Bibles?

Vi ser et flerhodet dyr som en kvinne rir, den ‘hellige morskirken', og det er både et religiøst kontrollsystem så vel som et politisk kontrollsystem.

Og vi ser en mann som har ansvaret for begge. Jorge Bergoglio hersker som pave Frans over den romersk-katolske kirken, og han er kongen over Holy See, den lovlig anerkjente regjeringen i Vatikanet.

“Og jordens konger, som har begått utukt og levd deilig med henne, skal sørge over henne og sørge over henne når de ser røyken fra hennes brennende, stå langt borte av for hennes pine og si: Akk akk, den store byen Babylon, den mektige byen! for på en time kommer din dom. ” Åpenbaringen 18: 9,10 (KJB)

Pave Frans hater frie og åpne som driver gratis og rettferdig utveksling av varer og tjenester skapt av privat sektor, det vi kaller kapitalisme.

AP rapporterer at “Pave Frans sier at coronaviruspandemien har bevist at de ” magiske teoriene “til markedskapitalisme har mislyktes, og at verden trenger en ny type politikk som fremmer dialog og solidaritet og avviser krig for enhver pris.”

Ja, og erstatt den med hva? Sosialisme? Kommunisme? Hvilket system foretrekker jesuittsosialisten fra Argentina ? Hmm… (…)

Pave Frans Oppfordrer Til Å Gi FNs Organisasjon ‘Virkelige Tenner' For Å Kontrollere Hele Verden

FRA BREITBART NYHETER: “Det tjueførste århundre er vitne til en svekkelse av nasjonalstatenes makt, hovedsakelig fordi den økonomiske og finansielle sektoren, som er transnasjonal, har en tendens til å seire over den politiske,” skriver paven i det encykliske brevet Fratelli Tutti ( Brothers All), utgitt på søndag.

“Gitt denne situasjonen er det viktig å utarbeide sterkere og mer effektivt organiserte internasjonale institusjoner, med funksjonærer som er utnevnt rettferdig etter avtale mellom nasjonale regjeringer, og som er bemyndiget til å innføre sanksjoner,” råder paven i teksten på 43 000 ord.

“Når vi snakker om muligheten for en eller annen form for verdensmyndighet regulert av lov, trenger vi ikke nødvendigvis tenke på en personlig autoritet,” hevder paven.

“Likevel bør en slik autoritet i det minste fremme mer effektive verdensorganisasjoner, utstyrt med makten til å sørge for det globale fellesgodset, eliminering av sult og fattigdom og et sikkert forsvar for grunnleggende menneskerettigheter.”

Blant de mulige kandidatene til en slik rolle vender paven oppmerksomheten mot FNs organisasjon, som han har nære bånd med .

“I denne forbindelse vil jeg også oppmerksom på behovet for en reform av FN organisasjonen, og likeledes av økonomiske institusjoner og internasjonal finans, slik at begrepet familien av nasjoner kan få ekte tenner,” Francis sier, som siterer en tekst fra sin forgjenger, pave Benedikt XVI.

“Det er unødvendig å si at dette krever klare juridiske grenser for å unngå at makten kun blir valgt av noen få land og for å forhindre kulturelle pålegg eller en begrensning av de grunnleggende frihetene til svakere nasjoner på bakgrunn av ideologiske forskjeller,” skriver han.

FNs arbeid, insisterer paven, “kan sees på som utvikling og markedsføring av rettsstaten, basert på erkjennelsen av at rettferdighet er en viktig forutsetning for å oppnå idealet om universell broderskap.”

“Det er behov for å forhindre at denne organisasjonen blir delegitimert, siden dens problemer og mangler kan løses og løses i fellesskap,” legger han til.

“De syttifem årene siden opprettelsen av De forente nasjoner og erfaringene fra de første tjue årene av dette årtusenet har vist at full anvendelse av internasjonale normer viser seg å være effektiv, og at manglende overholdelse av dem er skadelig,” uttaler Francis .

FNs pakt er “et obligatorisk referansepunkt for rettferdighet og en kanal for fred,” erklærer han, og dermed “det kan ikke være rom for å skjule falske intensjoner eller plassere partisaninteressene til et land eller en gruppe over det globale felles god.”

Blant de normative instrumentene for en fredelig løsning av kontroverser, ”bør det gis preferanse til multilaterale avtaler mellom stater, fordi de mer enn bilaterale avtaler garanterer fremme av et virkelig universelt felles beste og beskyttelse av svakere stater,” erklærer han.

Samtidig bemerker pave Frans visse “mangler” i det internasjonale samfunnet, inkludert “dets manglende koordinering i komplekse situasjoner, manglende oppmerksomhet mot grunnleggende menneskerettigheter og til visse gruppers kritiske behov.” ( Kilde )Våpenet Som Utfordret Tiden: Sverdet Til Goujian Er 2000Å / O Og Like Skarpt Som Dagen Det Ble LagetForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Darpa Microchip

STYREKORONAVIRUSIMPLANTAT MED MIKROCHIP

Age Of The Microchip Er HER: DARPA Biochip For Å ‘Redde Oss Fra COVID Kan Kontrollere Menneskelig DNA

HAFHAF2. Oktober 2020

Tidligere Facebook-topp på toppnivå hevder '150 menn styrer verden' og alle andre er en 'dukke'

SENSURSTYRE

Tidligere Toppledelse På Facebook: ‘150 Menn Styrer Verden' Og Alle Andre Er En ‘Dukke'

HAFHAF2. Oktober 2020

Begynnelsen av religion Dette er det evolusjonære treet til alle religioner på jorden

FORBUDT HISTORIERELIGION

Begynnelsen Av Religion: Dette Er Det Evolusjonære Treet For Alle Religioner På Jorden

HAFHAF1. Oktober 2020

Vi blir podfolket

AGENDA 2030STYRENWO

Vi Blir Podfolket

HAFHAF1. Oktober 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.