Time For Bed’ Sier Corona: Regler Strammes I Storbritannia, Med Talk Of Curfews Og National Lockdown

AvatarHAF27. September 2020

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGPOLITISTAT

‘Time For Bed' Sier Corona: Regler Strammes I Storbritannia, Med Talk Of Curfews Og National Lockdown

AvatarHAF27. September 2020

Antall positive tester – fremover å være kjent som 'tilfeller' tilsynelatende – har nylig eksplodert, tilfeldigvis etter at mange tester er gjort.

Er det tatt hensyn til den falske positive frekvensen av testene? Hvem vet egentlig, men vi mistenker ikke.

Og igjen og igjen sitter vi og venter på at Euromomo skal oppdateres en gang i uken … hjerte i munnen, på en måte ingen befolkning noen gang har gjort før.

'time for Bed' sier Corona-regler strammes opp i Storbritannia, med snakk om portforbud og nasjonal nedlåsing

Likevel er det her oppmerksomheten vår har blitt rettet på en ukjent måte for andre gang, og hvis den føltes anstrengt første gang, føles denne gangen som om døden varmet over (hvis du unnskylder ordspillet).

I mellomtiden, som de fleste vil være kjent, offentliggjorde Boris Johnson tirsdag 22. september noen nye regler for å “løse” denne situasjonen.

For å være ærlig, virker de mer som en tilfeldig liste over justerte parametere i et stykke modelleringsprogramvare enn noen form for praktisk eller logisk metode for å bekjempe en epidemi.

De nye retningslinjene innebærer å redusere antall mennesker som kan delta på bryllup til 15, innføre en lukketid for 22:00 for alle steder som serverer mat og drikke, samt å oppmuntre folk til å jobbe hjemmefra.

Masker må nå brukes i drosjer, ansatte i ‘nærkontakttjenester' er nå lovlig pålagt å maskere seg, antagelig inkluderer dette detaljhandel og gjestfrihet etc.

Bedrifter må vise NHS QR-koden, og vil møte strengere regler for å gjøre lokalene deres ‘COVID Secure', inkludert bøter på opptil £ 10.000 for “gjentatte brudd”.

Straffeboten for ikke å ha på seg en maske eller overholde ‘seksregelen' har gått opp til £ 200 for en første lovbrudd.

Du må også bruke en maske med mindre du sitter ved et bord på puber og restauranter.

Du kan nå bare motta bordservering på puber og restauranter, selv om dette senere ble avklart for å bety “lisensierte” lokaler, så vær ikke redd, dette gjelder ikke McDonalds !

Når jeg sitter ved et restaurantbord, er jeg nysgjerrig på hvordan man skal følge riktig prosedyre for å fjerne ansiktsbelegg på en sikker måte, når man først er begrenset til bordområdet og ikke må forlate bordet uten maske …

Jeg antar at man sannsynligvis burde ta med flere masker, flere hansker, en beholder som er egnet for farlig materiale, og kanskje vil de rulle håndrenseren med krydder?

Det er heldig at dette er en lek-late som en slags apokalypse / furloughed ferie, hvor vi egentlig ikke trenger å føle oss i fare, og reglene ikke egentlig trenger å gi mening.

Åh, og tilsynelatende forventer den britiske regjeringen at disse tiltakene vil være på plass i 6 måneder, midt i hint om potensielle portforbud og nasjonale lockdowns å følge.

Ingen omtale av eldre mennesker disse tiltakene beskytter visstnok, jeg antar at de holder seg låst til jul, hvis de klarer å holde seg på høyre side av NICE-scoringssystemet til da.

James Donald, spill oss.https://www.youtube.com/embed/KU7_G2grxJE?feature=oembed

Kilde: Off-Guardian.orgTysk Professor Arrestert Etter Å Ha Snakket På ‘We Do Not Consent' -Møtet I LondonForrige InnleggFå Gratis Tale Tilbake Til Sosiale Medier … Nå!Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Covid 19 Coronavirus New World Order

KORONAVIRUSAVFOLKNINGFALSKE FLAGGNWO

Ultimate Proof: Covid-19 Ble Planlagt Til Å Innlede Den Nye Verdensorden

AvatarHAF28. September 2020

Biologiske våpenekspert Covid 19 er bioterrorisme

KORONAVIRUSAVFOLKNINGFALSKE FLAGG

Biologiske Våpenekspert: COVID-19 Er Bioterrorisme

AvatarHAF28. September 2020

Matmangel er allerede her. Forsyningskjeden er ødelagt

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Matmangel Er Allerede HER: Forsyningskjeden Er Ødelagt

AvatarHAF28. September 2020

Tysk professor arrestert etter å ha snakket om 'vi samtykker ikke' i London

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGPOLITISTAT

Tysk Professor Arrestert Etter Å Ha Snakket På ‘We Do Not Consent' -Møtet I London

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.