Ansatte I France’s Biggest Phone Company Undermine Country’s 5G Push

HAF25. September 2020

v Dafna Tachover, direktør, CHDs 5G og Wireless Harms Project

Ansatte i Orange, Frankrikes største telefonselskap og den tiende største mobilnettoperatøren i verden, ber ledelsen om å stoppe utrullingen av 5G bare dager før bransjen planlegger å forplikte milliarder til distribusjonen i landet.

Om lag 1000 ansatte i Orange, som kalte seg ”Je Suis Si Vert” (jeg er så grønn), sirkulerte to notater. Det siste notatet – Uten 5G: Orange i fremtiden – fra mai 2020, hevder at 5G vil være dårlig for miljøet og ulønnsomt.

Ansatte i Frankrikes største telefonselskap Undermine Country's 5g Push

Den enorme antenneinfrastrukturen som kreves for 5G, de milliarder flere trådløse enhetene som vil være sammenkoblet og MIMO-teknologien forventes å eksponentielt øke det trådløse energiforbruket , noe som betydelig bidrar til karbonavtrykket til trådløs teknologi.

Å stoppe 5G har også blitt en topp agenda på det franske Green Party Europe Écologie Les Verts (EELV). Under det lokale valget i juni ble partiet sterkere, med kandidater som vant i større byer, inkludert Paris, Lyon, Marseille, Montpellier, Bordeaux og Strasbourg.

Nylig fikk et av Green Party-medlemmene, borgermesteren i Frankrikes “Silicon Valley”, der selskaper som Apple og Huawei har utviklingssentre, store overskrifter med sine samtaler om å stoppe 5G på grunn av miljøpåvirkninger, inkludert e-avfall. E-avfall er verdens raskest voksende produsent av husholdningsavfall .

Motstanden mot 5G vokser over hele Europa. Ifølge Bloomberg er den franske uenigheten “den mest konsekvente av flere grasrotkampanjer mot teknologien i Europa.”

I Europa, som i USA, har teleselskaper utnyttet den økonomiske ødeleggelsen som ble skapt av politiske valg med hensyn til COVID-19 for å presentere 5G som den økonomiske savoiren og de som motsetter seg 5G som en trussel mot den økonomiske utvinningen .

En fersk rapport fra EU-rådet uttrykte viktigheten av å “bekjempe” påstandene om 5G helseeffekter, mens domstolene i disse landene konsekvent har truffet dom for saksøkere som har blitt syke av trådløs, både for de som har utviklet mikrobølgesykdom og kreft .

Hundrevis av forskere anket en klage til EU og ba om et moratorium for 5G med sitering av potensielle ødeleggende effekter på mennesker og miljø.

Hva blir det neste? I følge Bloomberg har den franske regjeringen motstått anrop om å utsette auksjonen av 5G-frekvenser som er satt til 29. september som vil begynne den nasjonale utrullingen. De fire store telefonselskapene i Frankrike sier imidlertid at de vil by på auksjonen. Denne prosessen vil forplikte dem til å installere 5G-utstyr på 10 500 nettsteder innen 2025.James Corbett: The Pandemic Is A Test RunForrige InnleggMariah Careys Søster Hevder At Hun Deltok I Satanistiske Ritualer Der Barn Ble Voldtatt Og Til Og Med Knivstukket I HjelNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Tim Cook Ny Ipad Air

5G FARERBIG TECHHELSEVESEN

Apples Store Overraskelse – Ingen Nye Produkter Inkluderer 5G-Kompatibilitet

HAF20. September 2020

5g fra verdensrommet kommer - hva det betyr for helsen din

5G FARERHELSEVESEN

5G Fra Verdensrommet Kommer – Hva Det Betyr For Helsen Din

HAF15. September 2020

Studier streaming av video med 5 g bruker mye mer energi enn streaming med fiberoptikk

5G FARER

Studie: Streaming Av Video Med 5G Bruker MYE Mer Energi Enn Streaming Med Fiberoptikk

HAF13. September 2020

Coronavirus-policyen har skadet, ikke hjulpet, eldre og mindre sunne mennesker

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Coronavirus-Policyen Har Skadet, Ikke Hjulpet, Eldre Og Mindre Sunne Mennesker

HAF11. September 2020

2. april 2019

Fransk domstol anerkjente elektromagnetisk følsomhet som en yrkessykdom

Skrevet av: Martine Vriens , direktør for internasjonale juridiske saker for We Are The Evidence

17. januar 2019 bestemte den franske domstolen i Cergy-Pontoise for første gang at elektromagnetisk hyperfølsomhet (EHS) er en yrkessykdom som også kan utvikles fra eksponering for nivåer av stråling som regjeringen anser som trygge ( hvis de kan være skadelige slik domstolen bestemte, er de tydeligvis usikre).

Viktigheten av avgjørelsen er ikke bare at det er en annen beslutning som anerkjenner EHS / mikrobølgeovnssykdom som en tilstand forårsaket av eksponering for trådløs stråling, men ved å erkjenne at hvis eksponeringen for elektromagnetisk stråling var for arbeidsformål, utviklet EHS seg fra eksponeringen kan betraktes som en yrkessykdom. Denne avgjørelsen bør gjøre arbeidsgivere bekymret, da det kan føre til et stort ansvar. 

Denne avgjørelsen sluttet seg til andre avgjørelser fra domstoler i Frankrike som anerkjenner EHS (også kjent som Microwave Sickness, som er det eldre, mer nøyaktige navnet). Den andre nylige avgjørelsen fra Frankrike, fra september 2018 , anerkjente at en ansatt ble skadet i en arbeidsulykke som følge av eksponering for trådløs stråling på grunn av arbeidsgivers manglende mulighet til å imøtekomme hans mikrobølgesykdom og tilordne ham til en annen stilling mindre eksponering.

Saken

Arbeidstakeren i denne saken var ansatt som forskningstekniker i et kjemisk laboratorium siden 2006. På jobben ble han utsatt for atypisk og betydelig EMR av forskjellige typer, inkludert et massespektrometer i 4-8 timer om dagen. Strålingsmålingene viste at eksponeringsgrensene ikke ble overskredet, men etter to år begynte han å utvikle forskjellige symptomer, inkludert tinnitus, fordøyelsesproblemer, søvnløshet, konsentrasjonsproblemer og hodepine.

Mellom 2008 og 2011 besøkte han selskapets lege flere ganger, og i 2011 diagnostiserte professor Dominique Belpomme ham med EHS og anbefalte at den ansatte skulle unngå elektromagnetisk stråling (EMR), inkludert de som anses som lav intensitet, ellers kan han utvikle alvorlig skade inkludert hjernen skader. Diagnosen ble bekreftet av to andre leger.

15. mars 2016 konkluderte Commission de Reforme, et organ som gir råd om arbeidsulykker og yrkessykdommer, at den ansattes intoleranse overfor EMR skyldes hans arbeid.

Domstolens funn og avgjørelse

Domstolen slo fast at de spesifikke omstendighetene i denne saken, og særlig kommisjonens positive mening, gjør det tilstrekkelig sannsynlig at arbeidstakeren har fått EHS gjennom sitt arbeid. Dette til tross for mangel på medisinsk enighet om en årsakssammenheng mellom langsiktige helseeffekter og EMF-eksponering. Trykk her for rettens avgjørelse på fransk. 

Domstolen fant videre at arbeidstakeren ble utsatt for langsiktig og betydelig flerfrekvent EMF på sin arbeidsplass, hvorav noen er atypiske. Eksponeringen for EMR har ført til reelle og medisinsk invalidiserende forhold hos arbeidstakeren, som har utviklet seg to år etter at ansettelsen startet. Det er også tilstrekkelig sannsynlig at den ansattes EHS er relatert til sitt arbeid på grunn av fravær av en tidligere lidelse eller andre eksterne faktorer som ikke er relatert til hans arbeid.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.