Mark Of The Beast: ‘Tech Tattoos’ Vil Lagre Din Personlige Medisinske Og Økonomiske Informasjon På Et Mikrochip Innebygd I Huden Din

HAF19. September 2020

Gjennom historien har religiøse ledere og såkalte profeter advart om at dyrets merke er nært forestående, at en tid med stor strid og lidelse er nær, at verdens ende kommer.

av LJ Devo

Disse tidsbaserte profetene, som man tror inderlig på, kan bli selvoppfyllende profetier. Massene, med hjertet oppriktig tiltrukket av disse apokalyptiske troene, skaper forholdene i livet for at disse omstendighetene skal manifestere seg.

Mark Of The Beast Tech Tatoveringer

I dag manifesterer lidelse og død i stor skala seg gjennom det syntetiske, farmasøytiske, skråstrek, immunforsvaret medisinske systemet.

Hvis du ikke har sjekket ut Gary Nulls bok, Death by Medicine , se på den. Overgrepene er godt dokumentert. Eller sjekk ut Pharma Death Clock .

Etter hvert som legemiddelfirmaer tjener milliarder, dør folk i millioner, og misbruk av dette medisinske systemet kan nå arrogant stemples inn i mennesker som et merke – et mikrochip som sporer folks helse og økonomiske informasjon, og vinker troskap til et system som systematisk undertrykker menneskers evne til å helbrede fra den dagen de ble født.

I dag kan saken gjøres at teknologiske fremskritt innen mikrochips og datalagring fører til “dyrets merke”.

Faktisk kan nye “tekniske tatoveringer” nå legges inn i en persons hud, og lagre medisinsk og økonomisk informasjon på et mikrochip, og diktere når de skal gå til legen og hvor ofte de skal konsumere medisiner.

I hovedsak er disse nye tekniske tatoveringene et merke fra det “medisinske dyret.” Disse mikrochippene vil bli stemplet inn i mennesker hvis liv allerede er kontrollert av et medisinsk system som er inderlig løsrevet fra helbredelsens kunst og vitenskap.

Disse merkene på mennesker viser hvor kontrollerende det medisinske systemet har blitt. Folk som stiller opp for å bli flislagt med disse, vil se ut som kyr som blir merket, gjetet for slakt.

Disse sjetongene vil bokstavelig talt diktere hva folk anser for å være helsetjenester, og de vil blindt følge med.

For å gjøre saken verre, kan disse tekniske tatoveringene føre en persons økonomiske informasjon. Den individuelle menneskelige verdigheten vil bli ødelagt når folk ikke blir noe mer enn sifrene og tallene i mikrochippen.

Folk vil lett bli kontrollert når deres liv er avhengig av økonomien som er lagret i brikken. De vil gjøre det de er pålagt å gjøre, så lenge de mottar pengene de trenger på brikken.

Det er ikke en konspirasjon. Programvareselskapet Chaotic Moon har utviklet disse “tekniske tatoveringer” som blir innebygd i en persons arm for å spore medisinsk og økonomisk informasjon.

Når dollaren kollapser og når en verdensvaluta dukker opp i horisonten, kan disse sjetongene være det ultimate fartøyet for å starte en global, sporbar, elektronisk valuta.

“Vi har lommebøker rundt, og de er så sårbare. Med den tekniske tatoveringen kan du bære all informasjonen din på huden din, og når du vil ha kredittkortinformasjonen din eller ID-en din, kan du trekke den opp automatisk gjennom systemet, ”sa Eric Schneider, maskinvarekreativ teknolog.

Det er ingen tvil om at denne informasjonen kan bli hacket, stjålet, overvåket eller brukt i markedsføringsøyemed.

Schneider jobber for Chaotic Moon, og sa at tatoveringen kan overvåke menneskers vitale tegn og overvåke når kroppen blir stresset og er i ferd med å bli syk.

“I stedet for å gå til legen en gang i året for din fysiske, kan denne teknologiske tatoveringen være noe du legger på kroppen din en gang i året, og den overvåker alt de vil gjøre fysisk, og den sender det til legen din, og hvis det er et problem de kan ringe deg, ”sa Schneider.

“Så de tekniske tatoveringene kan virkelig knytte alt sammen til en pakke. Det kan se på tidlige tegn på feber, vitale tegn, hjertefrekvens, alt det trenger å se på for å varsle deg om at du blir syk eller at barnet ditt blir syk. ”

Tatoveringens “elektroledende blekk” inneholder forskjellige sensorer og mikrochips som varer opptil et år. Folk må tippes på nytt med blekk hvert år for å opprettholde datakontrollsystemet.

Den tekniske tatoveringen er mer enn bare et implantat. Mikrochipet kan overføre informasjon trådløst til en .

Dette betyr at statslisensierte leger kan hente informasjon om mennesker fra sine egne datamaskiner og deretter bestemme hva de skal foreskrive.

Det vil være en sikker måte å presse mer giftige piller i folks hals, oftere.

Vær trygg på at informasjon fra sjetongene blir gjort tilgjengelig for farmasøytiske selskaper, noe som vil hjelpe dem å markedsføre medisinene sine mer effektivt.Loven Før Kriminalitet Vil Gi Australske Myndigheter Makt Til Å Arrestere COVID ‘Konspirasjonsteoretikere'Forrige InnleggÅ Avsløre Krigsforbrytelser Bør Alltid Være Lovlig; Å Begå Og Skjule Dem Skal IkkeNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Melinda Gates sosiale medier sensur

BIG TECHBILL GATESSENSUR

Melinda Gates Advarer Sosiale Medieplattformer På Grunn Av En ‘Regning' For Ikke Å Sensurere Nok

HAF17. September 2020

I denne fotoillustrasjonen vises Twitter-logoen

BIG TECHSENSURSATANISTISKE PEDOFILER

Twitter Låser Konto For Aktivist For Å Si At Han Er Mot Pedofiler

HAF17. September 2020

Tech Titans og sensur - De samme personene som tjener på karantene, sensurerer kritikk av det

BIG TECH

Tech Titans Og Sensur – De Samme Personene Som Tjener På Karantene Sensurerer Kritikk Av Det

HAF13. September 2020

Facebook vil fjerne alle innlegg som hevder at Oregon-branner 'ble startet av visse grupper'

BIG TECHSENSUR

Sensur Beveger Seg Lenger Og Lenger: Facebook Vil FJERNE Alle Innlegg Som Hevder At Oregon-Branner Ble Startet Av Visse Grupper ‘

HAF13. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.