DYRETS MERKE ER IKKE DET DU SYNES: TRUMP, QANON, SAINT GERMAIN, NESARA OG COVID-19

Revidert 4. mai 2020https://www.youtube.com/embed/8TxzT8OyVYk?feature=oembed

Akkurat nå snakkes det mye om dyrets merke og hva det kan være. Og med god grunn; med alle de drastiske endringene som pågår rundt oss siden -redselen begynte, har verden blitt nesten ugjenkjennelig på de fleste måter.

De fleste kirker har vært uhyggelige tause om dagsorden som for øyeblikket spiller rett foran øynene våre; en agenda for totalitær kontroll drevet av frykten for et som kanskje eller ikke har drept titusenvis av mennesker i USA

Men er endringene vi ser i myndighetskontroll og hardhendt “ledelse” som driver oss mot en ny verdensorden?

I så fall er Antikrist og dyrets merke det neste trinnet på denne veien?

Hva er egentlig dyrets merke?

Er det en RFID-brikke eller obligatorisk vaksinasjon? Eller er det en mye større, virkelighetsendrende struktur som nå faller på plass?

La oss ta en titt.

Åpenbaring 13 og 14

For å forstå dyrets merke og Antikrist-systemet må vi først gjennomgå Bibelen.

Åpenbaringen 13: 16-18 (KJV) sier:

“16. Og han lot alle, både små og store, rike og fattige, frie og bånd, motta et merke i sin høyre hånd eller i pannen. 17. Og at ingen kunne kjøpe eller selge, uten den som hadde merket, eller dyrets navn eller nummeret på navnet hans. 18. Her er visdom. La den som har forståelse, telle dyrets antall; for det er antallet av mennesker; og hans antall er seks hundre og seks og seks. ”

Husk at i Bibelen representerer din høyre hånd dine gjerninger og gjerninger, og pannen din representerer dine tanker og vilje.

Så, i Åpenbaringen 14: 9-11 (NKJV), sier Bibelen:

“9. Så fulgte en tredje engel dem og sa med høy røst: ‘Hvis noen tilber dyret og hans bilde, og får sitt merke på pannen eller på hånden, 10. Han skal også drikke av vinen fra Guds vrede , som helles ut full styrke i begeret for hans indignasjon. Han skal plages med ild og svovel i nærvær av de hellige englene og i nærheten av Lammet. 11. Og røyken fra deres pine stiger opp for alltid og alltid; og de har ingen hvile dag og natt, som tilber dyret og hans bilde, og den som får merket for sitt navn. ”

Så hvordan skal vi vite hva dyrets merke er når vi blir tvunget til å akseptere det eller avvise det? Hvordan kan du advare dine kjære når du ikke en gang er sikker på hva du skal se etter deg selv?

The Beast Systems

Mange Hollywood-filmer har vist oss en antikristfigur som tvang hele befolkningen i verden til å motta et 666-symbol, en RFID-brikke eller en strekkode på hodet eller høyre hånd av villige.

Dette er en fiktiv, altfor forenklet skildring og er ment å lure deg.

Husk at Hollywood drives av en svært lusifersk agenda. Selv mange såkalte “kristne” filmer bruker akkurat nok Skrift til å høres ut som budskapet deres er fra Gud; når det i virkeligheten er mørke som maskerer seg som lys og er ment å lure kristne troende med halve sannheter.

Når vi ser på Åpenbaringen 13, ser vi at det er to forskjellige Luciferian-krefter som arbeider i sluttiden.

Det er to forskjellige dyr.

Det første dyret er havets dyr.

Se denne dokumentaren for å forstå hvordan havdyret har styrt verden.

Dette dyret kan vi knytte til Antikrist-systemet; systemet som verden har levd under i hundrevis av år. Det representerer et system med slaveri til regjeringen, gjeld, , sykdom og undertrykkelse.

Legg merke til at i Åpenbaringen 13 er ikke det første dyret det som gir dyrets merke. Det er det andre dyret som får hele verden til å ta en beslutning om dyrets merke.

Det andre dyret kalles dyret på jorden. Det er et falskt profettsystem av mørke som maskerer seg som lys. Det representerer makt til folket, rikdom, velstand og håp.

Rundt tilbake til Åpenbaringen 13:11 står det:

“11. Og jeg så et annet dyr komme ut av jorden; og han hadde to horn som et lam, og han talte som en drage. 12. Og han utøver all kraften fra det første dyret foran seg. ”

Dette er dyret som skal levere merket. Dette dyret, jordens dyr, gjør ikke sitt nærvær kjent for verden før i slutten av dagene.

Hvem representerer de to dyrene?

Åpenbaringen 13 viser oss at de to forskjellige dyrene, selv om de er separate og forskjellige, er begge avledet fra helvetes groper.

Men de har forskjellige agendaer.

Agendaene deres kan beskrives i New Age-trossystemet som mørkt mot lys. Selv om “lys” kan høres ut som noe positivt vi vil tro på, husk at det ikke er sannheten og lyset som kommer fra Kristus.

Det er et veldig falskt lys som er ment å lure oss til å tro på en annen gud enn vår himmelske Skaper.

Det er et lys som gjennom et falskt profetesystem lover velstand og håp, men ikke peker oss på den ene sanne Gud og evig frelse gjennom Kristi offer.

Selv om folk flest tror at dyrets merke vil komme fra en mørk, ond, tydelig Luciferian-leder som vil oppstå i endetiden, er sannheten faktisk veldig annerledes.

Dyrets merke vil komme fra en leder innen det andre dyresystemet som lover fred på jorden og velstand for alle.

Det vil være et bedrag som vil bli satt opp for å lure selv de mest utvalgte i Kristus.

Overgangen mellom det første dyret og det andre dyret skjer akkurat nå, under Covid-19-agendaen. Derfor må vi forstå hva det er før vi blir en del av det store bedraget som nå ser ut til å være på vei.

Økonomisk kollaps

Når du ser deg rundt i verden, er det vanskelig å ikke legge merke til at hele det økonomiske systemet til det første dyret har begynt å smuldre foran øynene våre.

Den amerikanske dollaren, standard verdensvalutaen, er blitt vannet ned til et punkt uten retur, med en økonomisk “stimulus” -pakke på $ 6,2 billioner som nesten helt går i hendene på eliten .


HVORFOR OPPBEVARER DE ADVARSEL OM EN “ANDRE Bølgen” AV COVID-19?


Utover det har de fleste små bedrifter blitt lagt ned med makt og vil aldri komme seg, mens nesten 40 millioner amerikanere nå er uten arbeid siden Covid-19-skremmen begynte.

Hvor skal disse menneskene finne jobber når og hvis lockdown noen gang blir løftet?

Sannheten er at disse tingene gjøres med vilje av to grunner:

  1. Å ødelegge det nåværende økonomiske systemet mens vi forbereder oss på det nye systemet (som ennå ikke er kunngjort).
  2. For å få befolkningen til å stole helt på det nye systemet når det er kunngjort.

Med andre ord, uten å akseptere dyrets merke, vil det være nesten umulig å leve noe av et normalt liv i “den nye normalen.”

Sannheten er at vi ikke kommer tilbake til det normale vi visste. Årsaken er at vi overgår mellom det første dyresystemet (havets dyr) til det andre dyresystemet (jordens dyr).

Og det er en solid plan som snart vil bli kunngjort som vil føre verden inn i dyrets merke.

NESARA og GESARA

Du har kanskje hørt om NESARA .

Det står for National Economic Security and Reformation Act og ble introdusert i USA av en mann ved navn Dr. Harvey Francis Barnard, en kandidat fra Louisiana i systemfilosofi, og en ingeniørkonsulent og lærer.

Dr. Barnard opprettet NESARA-forslaget på slutten av 1980-tallet og begynnelsen av 1990-tallet.

Han trykte 1000 eksemplarer av forslaget sitt, med tittelen Draining the Swamp: Monetary and Fiscal Policy Reform (1996) , og sendte kopier til alle medlemmer av kongressen, og trodde at det ville gå fort videre.

Ja, “tømme myren.” Høres kjent ut?

Selv om den vanlige fortellingen sier at forslaget før det noen gang fikk grep, er sannheten faktisk en helt annen.

NESARA ble hemmelig vedtatt av Kongressen 9. mars 2000. Faktisk skal Bill Clinton ha undertegnet det i lov under tung militær tvang.

Bill Clinton er en del av den mørke kabalen; det første dyresystemet. Men det amerikanske (som sterkt støtter Qanon-bevegelsen; en del av det andre dyresystemet, eller Alliansen) presset NESARA-agendaen frem truet.

NESARA er det nye økonomiske systemet som vil bli introdusert i USA etter at dollaren har kollapset helt.

GESARA ble undertegnet i lov i 2015 som en del av Paris-avtalen. Det er en utvidelse av NESARA og vil drive den nye økonomiske tilbakestillingen for resten av verden.

Hvis du husker det, fjernet Trump USA fra Paris-avtalen i 2019. Dette skyldtes ikke . Enkelt sagt, USA trenger ikke GESARA fordi det har NESARA allerede på plass.

Med litt forskning på NESARA vil du se at det er håpet for den nye verden som New Age-bevegelsen leter etter.

Selv mange i Qanon-samfunnet har lært om NESARA og venter tålmodig på kunngjøringen.

New Age sier at NESARA er:

“Et åndelig rettet økonomisk program som kan tilskrives Saint Germain. Det ble designet for å gi et nytt økonomisk system for verden i løpet av overgangstiden. ”

Hvor kommer pengene til å støtte NESARA, det nye økonomiske systemet, fra?

Ideen bak NESARA og en økonomisk tilbakestilling fra mørk til lys begynte med Saint Germain i 1729. Det var da han startet en verdenstillit som alle elitefølgere av “lyset” har bidratt til i hundrevis av år nå.

Mengden rikdom som Saint Germain World Trust har samlet er uforståelig. Faktisk er tallet så stort at det like godt kan være uendelig.

Saint Germains plan var at pengene fra World Trust skulle deles ut under kristenhetens andre årtusen , eller år 2000. Dette var da han hadde til hensikt at verden skulle gå over fra mørkt til lys; fra Piscean Age til Age of Aquarius; fra det første dyret i Åpenbaringen til det andre dyret.

Men da vi kom nærmere Y2K, var den mørke kabalen ennå ikke klar til å overgi kontrollen over verden. I tillegg var det mange profetier som ennå ikke hadde skjedd, og verdens befolkning var ennå ikke forberedt på en så storstilt overgang.


5. juni 2020: MARKET FOR DYRET KOMMER: “NÅ ER TIDEN FOR EN” STOR RESET ”


Den neste planen var å bringe NESARA frem 11. september 2001. Kabalen var imidlertid fortsatt ikke forberedt på overgangen. Og du husker hva som skjedde den dagen for å stoppe overgangen fra å skje.

Det antas at gullet for å den økonomiske overgangen til Saint Germain World Trust ble lagret i World Trade Center og ble stjålet av kabalen på tidspunktet for de påståtte 11. september-angrepene.

Alliansen har imidlertid siden tatt tilbake rikdommen. Det antas at det nå kan lagres i Global Seed Vault på Svalbard.

Overgangen skjer nå

Vi er nå i 2020 og opplever en enestående tid i verdenshistorien der det store flertallet av verden har blitt offisielt stengt.

Overgangen i kraft fra det første dyret til det andre dyret skjer akkurat nå.

Som Q rutinemessig legger ut, beveger vi oss fra mørkt til lys.

Som Trump kjent sa, var vi i “roen før stormen.”

Velkommen til stormen; velkommen til overgangen.

Men husk at lyset som kommer frem er et falskt lys som later som om det er den virkelige tingen. Det er ikke av vår himmelske Fader, men snarere Lucifer, lysets engel.

Det kommende løftet om NESARA og en verdensomspennende økonomisk tilbakestilling av velstand for alle er et falskt lys som vil være dyrets merke.

Eden

Når det nye økonomiske systemet kunngjøres, vil alle som velger å bli en del av det, bli tvunget til å avlegge en ed til menneskeheten som evig vil skille dem fra Gud, for å bli en del av det nye systemet med jordisk “velstand og fred ”Tilbudt av Lucifer; en falsk velstand og fred.

Men hvorfor skulle det være en dårlig ting å avlegge en ed til menneskeheten?

I Bibelen forteller Jakob 5:12 (KJV) oss:

“Men fremfor alt , min brødre, sverger ikke, verken ved himmelen eller ved jorden eller ved noen annen ed; men la dere være ja; og din nei, nei; så dere ikke blir fordømt. ”

I tillegg sier Matteus 5: 34-35 (KJV):

“34. Men jeg sier deg: Ikke sverg ed i det hele tatt: heller ikke ved himmelen, for det er Guds trone; 35. eller ved jorden, for det er hans fotskammel. ”

Matteus 6:24 (KJV) sier:

“Dere kan ikke tjene både Gud og penger.”

Matteus 6: 19-21 (KJV) sier:

“19. Ikke legg for deg skatter på jorden, der møll og rust ødelegger, og hvor tyver bryter igjennom og stjeler: 20. Men legg opp for deg skatter i himmelen, hvor verken møll eller rust ødelegger, og hvor tyver ikke bryter inn og stjele: 21. For hvor din skatt er, der vil også ditt hjerte være. ”

Dyrets merke er det nye økonomiske velstandssystemet som ble lagt ut av Saint Germain og hans World Trust for så mange år siden. Det er det falske løftet om en Utopia på jorden uten behov for himmelens Gud.

Ja, et fysisk implantat eller merke som gjør at du kan kjøpe og selge vil være et krav for å bli medlem av dyresystemets merke. Men det er bare et symptom på hva det sanne merket er:

En beslutning om å velge jordisk rikdom fremfor evig rikdom.

Dyrets merke er at du bestemmer deg for å delta i den nye rikdommen i verden og det lette Luciferian-systemet som støtter det, snarere enn den evige skatten til den ene sanne Gud og himmelen på jorden som han lover oss når Kristus kommer tilbake.

Hvorfor NESARA vil være så vanskelig å si nei til

Den store oppvåkning lovet av Trump og Q vil være det største bedraget mennesket har gjort noensinne.

Her er hva det vil love gjennom NESARA:

  • Tilgi all pantelån, bankgjeld og kredittkortgjeld på grunn av kabalens ulovlige bank- og statlige virksomhet
  • Fjern Federal Reserve-systemet
  • Opphev inntektsskatt
  • Opphev skattemyndighetene
  • Lag faste, ikke-essensielle «bare varer» merverdiavgift for å finansiere den nye regjeringen
  • Øk fordelene for eldre drastisk
  • Returner ekte grunnlov til alle borgere og domstoler
  • Etablere nytt president- og kongressvalg innen 120 dager etter NESARAs kunngjøring
  • Lag ny amerikansk statsvaluta, “regnbuevalutaen” – en støttet av gull, sølv, platina og andre edle metaller
  • Avslutte USAs initiert av Franklin D. Roosevelt i 1933
  • Stopp alle interessegrupper
  • Følg nøye med på gyldigheten av valg
  • Etablere verdensomspennende fred – Amerikanske tropper vil bli hentet hjem fra hele verden når fred er erklært; i samsvar med vil det ikke være noen stående hærer, og det vil bli observert permanent
  • Slipp enorme summer med penger til humanitære formål
  • Gjør det mulig å frigjøre tusenvis av undertrykte teknologier som for øyeblikket holdes tilbake fra offentligheten under dekke av nasjonal sikkerhet – dette inkluderer gratis energienheter, antigravitasjonsenheter og soniske helbredelsesmaskiner (6000 teknologier vil først bli utgitt, etterfulgt av frigjøring av mer enn 60.000 teknologier)
  • Start den første fasen av verdensomspennende velstandsfordeling av enorm rikdom som har samlet seg i hundrevis av år. NESARA og GESARA vil skape et helt nytt system av verdensomspennende valuta som er helt gjennomsiktig, støttet av gull, ikke styrt av bankfolk og kjører på blockchain, en uhackelig, hovedbokdrevet regnskap for alle transaksjoner som noensinne er gjort. Dette gir full gjennomsiktighet og og er 100% sporbar.

Kan du se hvordan dette vil høres ut som en veldig god ting, og hvorfor New Age- og Q-tilhengerne er så ivrige etter denne store oppvåkning?

Vil du kjøpe inn i dyrets merke?

Hvem stoler du på? Stoler du på frykten for at verden presser halsen din akkurat nå? Vil du stole på NESARA-løsningen når den presenteres for å løse alle verdens problemer?

Markus 10:24 (KJV) sier:

“Hvor vanskelig er det for dem som stoler på rikdom å komme inn i Guds rike!”

Gud er ikke denne materielle verdens gud.


TROEN DIN BLI SNART TESTET PÅ DEN MEST EKSTREME MÅTE


Dyrets merke er det som evig vil skille deg fra Gud, fordi Gud ikke lover deg jordisk rikdom og materiell rikdom. Faktisk er han i direkte motstand mot det.

Det er ditt hjerte som viser Gud hvor din troskap er.

Er du fokusert på ham, eller er du forelsket i tingene i denne verden? Når du blir tvunget til å ta beslutningen om å ta merket for dyret som skal forsegle din evige skjebne, hvilken beslutning vil du ta?

Jesus sto overfor den samme avgjørelsen; nå er det din tur.

Når du tar din beslutning, må du huske at Lucifer tilbød ham alle verdens riker hvis han ville love ham.

Matteus 4: 9 (KJV) sier:

“9. Alt dette vil jeg gi deg hvis du vil falle ned og tilbe meg. ”

Men i neste vers svarte Jesus:

“10. Gå derfra, Satan! For det er skrevet: Du skal tilbe Herren din Gud, og bare han skal tjene. ”

Vi vil alle bli presentert med nøyaktig samme proposisjon.

Det kommer snart.

Akkurat nå er verden perfekt satt opp for dette store bedraget.

Når tiden er inne, vil du svare som naboen din gjør? Eller vil du svare som Jesus gjorde?

2.Timoteus 1: 7 (KJV):

“For Gud har ikke gitt oss fryktens ånd; men av kraft og kjærlighet og et sunt sinn. “

Din evige skjebne avhenger av svaret ditt.


https://youtube.com/watch?v=nBlp1aQ249U%3Ffeature%3Doembed

Bli med på den gratis Beast System Revealed sensurfri sosiale nettverksplattformen! Ta en titt på feeden her , og registrer deg og hopp inn i samtalen!


13. juni 2020: KUNNE FORSKRIFTEN PORTE VAKSINAGENDA VÆRE EN DISTRAKSJON?


VIL JESUS ​​TA EN REGJERINGSMANDERT VAKSIN?


HVORFOR OPPBEVARER DE ADVARSEL OM EN “ANDRE Bølgen” AV COVID-19?


HVORFOR DU BRUKER EN MASKE; DEN HEIDESKE TRANSFORMASJONSRITUALEN


Covid-19Donald TrumpSluttiderEndetiderSaint Germain

Legg inn navigasjon

NESTE INNLEGGDen siste store oppvåkning har kommet; Kristi hærer venter

1547 TANKER OM “ DYRETS MERKE ER IKKE DET DU SYNES: TRUMP, QANON, SAINT GERMAIN, NESARA OG COVID-19 ”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.