Vitenskapen Om Frykt: Hvordan Eliten Bruker Den Til Å Kontrollere Oss Og Hvordan Vi Kan Komme Fri

HAF14. September 2020

Frykt er et av de kraftigste verktøyene eliten har til rådighet. Ved hjelp av vanlige medier kan politikere og andre som ønsker verdensherredømme, skyte inn frykten i publikum med en hatt, noe som gjør dem enkle å manipulere og kontrollere.

Aristoteles sa en gang: “Den som har overvunnet sin frykt, vil virkelig være fri.” Frykt er et kraftig våpen, og det har blitt brukt globalt de siste månedene.

Folk har vist at i det øyeblikket media forteller dem om å leve et liv redd i hjemmene sine, vil de overholde for å “være trygge.”

Vitenskapen om frykt hvordan eliten bruker den til å kontrollere oss og hvordan man kan bryte seg fri

Om viruset er ekte eller ikke, er ikke poenget. Elitistene må holde publikum i en konstant tilstand av panikk for å kontrollere dem.

Uredde og medfølende mennesker er umulige å kontrollere.

Dessverre og ikke overraskende ble propagandaen injisert i skolene for å eliminere kritisk tenkning .

På skolen ble vi lært å tenke på bestemte måter. De lærte oss hva vi skulle tenke, men ikke hvordan vi skulle utvikle vår tenkning . Og alle ble lært det samme. Hvis vi tenkte på andre måter enn klassekameratene våre, ville lærerne fortelle oss at vi er dårlige studenter.

De ville gi oss dårlige karakterer og til og med utvise oss fra skolen. Derfor lærte vi som studenter å kompromittere tankene våre for å komme unna med problemer. – Den avgrensede ånden

Den andre harde sannheten de fleste ikke vil like å høre, er at hvis du fremdeles sitter fast i venstre mot høyre paradigme, har du fortsatt ikke funnet ut noe av det ennå. Venstre mot høyre eksisterer bare for å gi oss en illusjon om å velge.

Det er på tide å stille spørsmål ved hva vi er programmert til å tenke, og det skal begynne der. Frykten for ikke å velge riktig kandidat driver folk til valglokaler for å stemme på ondskap hvert år. (Det minste av to onder er fremdeles ondt.)

Politikere blir valgt ved å overtale massene ved å bruke frykt mens journalister påvirker opinionen ved å terrorisere folks sinn.

Frykt er det beste våpenet til alle store manipulatorer. Det kan få folk til å gjøre hva som helst, uansett hvor tull det er. Ta for eksempel COVID-19-svindelen .

Folk er fortsatt livredde for et virus som selv regjeringen har innrømmet at det ikke er noe verre enn influensa. Hvorfor? Fordi media, regjeringens fanghund, forteller dem at de fortsatt trenger å være redde.

Elitene har lært å manipulere publikums følelser til deres fordel. Med globale mediebedrifter på plass, kontrollert og drevet av eliten, kan de forsterke den frykten ganske enkelt.

Slå på nyhetene, åpne en avis så ser du dette.

Vi har blitt opplært til å være mistillit mot tankene og tankene våre. Dette har blitt designet og har blitt opprettholdt gjennom samfunnet av eliten i denne verden som forstår tankens kraft og sinnets natur.

Faktisk har de fleste av oss vært gjennom en lang periode med tankeprogrammering siden vi ble født for å skille sinnet vårt fra seg selv slik at det ikke kjenner eller opplever denne sannheten. – Med ett åndedrag

Lyde. Det er navnet på kontrollspillet. Og kontrollert er du hvis du ikke kjenner igjen hvor medfødt kraftig, kreativ og trygg du egentlig er. Dette livet er ikke alt du er, men det er alt du har blitt lært å tro.

Følelsene våre er energi, og de har alle en frekvens. Jo nærmere bunnen du er, desto lettere blir det å manipulere deg til å adlyde og overholde tyranni.

Alpha Point Omega
https://youtube.com/watch?v=Qn0GCPmQf_k%3Ffeature%3Doembed

Som David Icke sa i en nå utestengt YouTube-video:

” Jeg er kraftigere enn dem, og de VET DET .” Og i løpet av få minutter etter at intervjuet var slutt, beviste de at jeg hadde rett.

“Her er de, denne kulten som jeg vil forklare, som styrer de vanlige mediene, min Gud, har det vært noe mer opplagt enn de siste ukene?” – SHTFPlan (videoen i denne artikkelen er slettet og denne artikkelen er skyggeforbudt.)

Icke diskuterte den enkle måten å slå “kulten” som han kaller det, elitistene, regjeringen, etableringen, de som vil kontrollere deg og slave deg.

Han sier at det å leve livet i medfølelse og kjærlighet og å gjøre det rette og moralske vil være den herskende klassens fall.

Befri deg selv ved å leve et liv uten frykt. Ta kritisk tenkning. Spørsmål hva du har blitt fortalt.

Tro at du er mektig fordi du er det. Slutt å se til andre etter svar og se på deg selv. Finn det som resonerer med deg og si sannheten din.

Av Mac Slavo , gjesteskribentTopp Hollywood-Skuespillerinne Eksponerer Den Voksende Satanistiske Trenden Med Å Voldta Og Torturere Nyfødte SpedbarnForrige InnleggBrannstiftere Setter Mange Av Skogbrannene I De Vestlige Statene – Hvorfor?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Million Mile Battery Tesla

NYHETERVITENSKAP

Tesla Er I Ferd Med Å Avdekke Et ‘Million Mile Battery’ Eller Over 70 Års Kjøring

HAF5. September 2020

Døden er ikke slutten Reinkarnasjon

REINKARNASJONÅNDELIGHET

Døden Er Ikke Slutten På Vår Energi

HAF9. August 2020

Symptomer på kollektiv oppvåkning

INSPIRASJONÅNDELIGHET

11 Nye Symptomer På Kollektiv Oppvåkning

HAF8. August 2020

Alien Grays Demons Archons

ARCHONSET UFOERÅNDELIGHET

Mørke Hersker Prøver Å Undertrykke Vår Oppstigning

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.