Khazarian Mafia sirkler rundt vognene rundt det amerikanske valget og deres manchuriske kandidat

hazarian-mafiaen trekker alle stopp for å ødelegge den konstitusjonelle republikken USA ettersom vold og brannstiftelse fører til ytterligere nedstigning i kaos, er NSA, MI6 og Pentagon-kilder enige. Scenarioet som utspiller seg er et valg som er en åpenbar farse, selv til de dypeste hjernevasker av den kulehjelpsdrikkende fåren.

Vi er nå i plyndringen og det brennende hjemmet, så forvent ikke massearrestasjoner av demokratiske som Joe Biden, Nancy Pelosi og selskap. Presidentimmunitet mot tiltale er Bidens viktigste motivasjon for å bli kandidat i utgangspunktet. Det er også den beste sjansen for venstre og høyre hus- og senatkabinhærere og internt byrå dype statsaktører involvert i Uranium One og midler til DNC for å unngå påtale. Så sumprottene er alle desperate etter å stjele valget på alle mulige måter.

De sannsynlige utfallene, sier ulike kilder, er at valget vil bli kansellert på grunn av Antifa- og BLM-angrep på valglokalene der Trump-støttespillere vil møte i antall for en historisk skredseier. Den patriotiske støtten er tydelig i store demonstrasjoner og parader rundt om i landet, mens søvnig Joe ber om at hans teleprompter-svar skal være mer synlige foran en håndfull MSM-innskiftere.

Det mer sannsynlige scenariet er søksmål og kaos angående innsendingsstemmer som kan vare i uker eller måneder. Begge scenariene vil etterlate Trump “ved makten.”

Den beviselig kriminelle Biden og Sons involvering i Ukraina og -avtaler gjør valget hans til et langskudd, da enhver debatt vil avsløre at han er håpløst senil og uegnet til å verv. En kilde mener til og med at han blir satt opp til å være en slik taper at man ikke kan unngå å mistenke at de samme menneskene som støtter Trump bevisst har plassert en ikke-valgbar Biden som motstander.

Vi innser at mange mennesker, inkludert mange av abonnentene våre, tror at USAs president Donald Trump kommer til å redde dagen og “Gjør Amerika stort igjen.” Noen kilder sier imidlertid at avfolking av satanister har andre beredskapsplaner:

“Hvis du tror Trump ‘redder Amerika', hvorfor har han gjentatte ganger bedt om at alle amerikanere skal vaksineres innen november? For eksempel Tweetet han nylig: “Den 3. november vil Michigan bestemme om vi raskt kommer tilbake til velstand, eller om vi lar Sleepy Joe Biden… FORSINKE VAKSINEN.” “

Andre kilder hevder at Trump er mellom stein og hardt sted, noe som tvang ham til å forlate sin “pandemiske ” -varsel og gå med anbefalingene om nedleggelse for å være foran svindelplanen som var utformet for å drepe hans gjenvalgssjanser ved å klandre ham for den produserte dødstallet. Så han ble tvunget til å holde de medisinske skurkene som Fauci og Brix i frontlinjen og gi dem nok tau til å henge seg på plata.

Selv CDC i USA blir nå tvunget til å innrømme at pandemien er over, som vist på dette kartet de produserte.

Likevel, hvordan kan vi forene Trumps svigersønn Jared Kushner, som medlem av “drep 90% av menneskeheten til slaveri for resten”, Chabad-dødskult. Husk at Kushner eide 666 Fifth aveny-bygningen der det ble utviklet injiserbare mikrochips.

NSA, det franske , britisk etterretningstjeneste og andre bekrefter at vaksinene er ment å inneholde mikrochips og noen blant dem sier:

“Det ser ut til at amerikanerne blir presentert for et falskt valg av senilkriminell Biden og hans lystige band av opprørske Antifa-anarkister og BLM-kommunister, eller israelsk kjærlig Trump som ikke har klart å inneholde den dødelige viruspandemien og hans pistolgale konstitusjonelle patrioter. Uansett innen utgangen av året vil kjølehjelpsdrikkerne stille opp for en , kombinert med en digital lommebok og ‘velstand'.

Trump byggherren kommenterte rett etter 9.11 at bomber må ha blitt brukt for å få ned tårnene slik at han kjenner poengsummen, men klarte ikke å nevne Israels involvering i 9.11 eller, faktisk, noen sannhet om 9.11 overhodet, så vi må spørre oss selv … Hvorfor?”

Noen kilder fra NSA, CIA og Pentagon sier at Trump bare er skuespill og at han virkelig vil vende seg mot den kazariske mafiaen til slutt. De sier en dag snart at Trump vil samle opp sionistene og henrette satanister, inkludert Kushner. Vi håper de har rett, og grunnen til at han ikke allerede har gjort det i de fire årene han har vært ved makten er at dype statsaktører har omringet ham i Muller-etterforskningen og anklagemyndighetene. Bare tiden vil vise i løpet av en andre periode om AG Barr (aka Robert “kokainkjøkken” Johnson) blir erstattet.

Slik ting ser ut, har bedriftsmediene begynt propagandaforberedelser for et hengt valg. Her er hva Facebooks Mark Zuckerberg (Rockefeller) hadde å si forrige uke:

“Det vi og andre medier trenger å begynne å gjøre er å forberede det amerikanske folket … At det ikke er noe ulovlig ved at dette valget tar flere dager eller til og med uker for å sikre at alle stemmene blir talt.” https://www.blacklistednews.com/article/77976/zuckerberg-election-may-take-weeks-and-cause-civil-unrest-until-media-creates-consensus-on-next.html

Dette er en påminnelse om hva vi virkelig kjemper for bedre forvaltning av planeten. I løpet av de siste 50 årene har vi utslettet mange dyreliv, og likevel har Trump og hans støttespillere ikke klart å tilby en grunnleggende løsning eller tilnærming til dette problemet. https://www.bbc.com/news/science-environment-54091048

OK, nå for noen gode nyheter. Vi hørte fra kilder på høyt nivå i MI6, NSA, Asian Secret Societies og P3 frimurere at …

Fortsettelse følger…

Du kan faktisk delta i lammende den organiserte kriminelle kabalen i , mens du samtidig nyter helsevesenets frihet, ved å boikotte Big Pharma for godt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.