5G Fra Verdensrommet Kommer – Hva Det Betyr For Helsen Din

HAF15. September 2020

5G, neste generasjon mobilnett, er rett rundt hjørnet. Mobil-, tech- og kommunikasjons giganter lover at 2020 er året 5G virkelig begynner å rulle ut ( 1 ).

Selv den verdenskjente gründeren Elon Musk har store planer for å gjøre 5G til en global virkelighet. Hans selskap SpaceX har mottatt godkjenning for å lansere 12.000 satellitter med lav bane for å implementere verdensomspennende 5G ( 2 ).

Denne neste generasjonen trådløs vil bety mye raskere nedlastinger og bedre tilkobling, i større byer der 5G først ble introdusert og til slutt over hele verden. Det er enhver teknologels drøm.

5g fra verdensrommet kommer - hva det betyr for helsen din

Imidlertid advarer mange eksperter om den omfattende introduksjonen av 5G er en ulv i fåreklær. Dr. Trevor Marshall, direktør for Autoimmunity Research Foundation i California advarer,

“ Den nye trådløse 5G-teknologien innebærer millimeterbølger (ekstremt høye frekvenser) som produserer fotoner med mye større energi enn til og med 4G og Wi-Fi. Å tillate at denne teknologien brukes uten å bevise at den er sikker, er uforsiktig i ekstremhet, da det er kjent at millimeterbølgene har en dyp effekt på alle deler av menneskekroppen ”( 3 ).

Men hva er egentlig 5G, og hva slags dype effekter kan det ha på kroppen din? Og bør du være bekymret for 5G, eller er det hele blåst ut av proporsjoner?

Hva Er Egentlig 5G Uansett?

5G står for femte generasjons trådløs . 5G bruker millimeterbølger ved frekvenser som er mellom 10 og 100 ganger høyere enn radiobølgene som brukes til 4G ( 4 ). Dette er de samme bølgene som brukes til å generere bilder med høy oppløsning i kroppsskannere på flyplassen ( 5 ).

For ikke å forveksle med ioniserende stråling (som i røntgenstråler) genererer millimeterbølger stråling som ikke er ioniserende, noe som ikke er like ødeleggende. Ikke-ioniserende stråling kan likevel varme opp molekyler ( 6 ). Disse bølgene er en klasse av frekvenser som kalles elektromagnetiske frekvenser eller EMF.

Sammenlignet med forgjengerne (2G, 3G og 4G) avgir 5G et betydelig høyere energisignal. Disse høyenergifrekvensene gir raskere nedlastingshastigheter for trådløse enheter.

Men denne økningen i hastighet har et fall: rekkevidden til 5G er mye kortere enn de eldre slektningene. På grunn av kortere rekkevidde krever oppsett av en 5G-infrastruktur et enormt antall små sendere spredt over befolkede områder.

Så, i stedet for et mindre antall høye mobiltelefontårn, krever 5G et mye større antall små tårn, med celleplasser plassert så nær som 100 meter fra hverandre. Når 5G-infrastruktur er etablert, vil folk i dette området være oversvømmet i disse elektromagnetiske frekvensene.

Så hvorfor er dette et problem?

De Potensielle Farene Ved 5G

Tilbake i 2015 studerte mer enn 230 forskere de biologiske effektene av EMF som Wi-Fi og trådløs teknologi som ligner 5G ( 7 ). Sjokkerende oppdaget de bevis for at EMF som 5G kan …

  • Årsak til oksidativ skade : dette kan føre til mange problemer, inkludert kronisk betennelse, kronisk sykdom og for tidlig aldring ( 8 ).
  • Skade-DNA: dette er en bekymring fordi DNA-en din fungerer som instruksjon for alt som er laget i kroppen din – så når dette blir skadet, kan helseproblemer lett utvikles.
  • Årsak til reproduktiv skade: det er bevis for at EMF fra smarttelefoner og millimeterbølger som 5G kan skade sædceller og derfor redusere mannlig fruktbarhet ( 9 , 10 ).
  • Produser lærings- og hukommelsesunderskudd: EMF som 5G kan indusere hjernetåke og kompromittere din evne til å tenke klart.
  • Undertrykk immunforsvaret: forskere fant at bare en dag med eksponering for EMF som 5G reduserte aktiviteten til visse immunceller hos mus med 50% ( 11 ).
  • Muligens øke risikoen for kreft: Forskere ved National Toxicology Program fant en sammenheng mellom mobiltelefonstråling og hjernekreft hos hannrotter ( 12 ).

Husk at de fleste av de mulige bivirkningene av EMF som 5G ikke er øyeblikkelige, og noen mennesker er mer følsomme for denne typen stråling enn andre. Disse symptomene kan ta år å manifestere. Men hvordan kan EMF som 5G forårsake så mye skade?

Kroppen Din Kjører På Strøm

Enten du skjønner det eller ikke, er kroppen din sterkt avhengig av forskjellige spenninger og spesifikke frekvenser for å utføre en rekke grunnleggende biologiske funksjoner ( 13 ). Mange av disse funksjonene er avgjørende for et sunt sinn og kropp.

Dette er hvor EMF som 5G spiller inn. EMF kan forstyrre kroppens naturlige bioelektriske frekvenser.

For eksempel har forskere funnet ut at EMF kan aktivere spenningsstyrte kalsiumkanaler som ligger på overflaten av cellene dine ( 14 ). Dette betyr at 5G kan forårsake skade ved å påvirke den elektriske ladningen til celler. Ved å gjøre dette kan det resultere i et bredt spekter av problemer som betennelse, cellulær skade og utmattelse (fra skadede mitokondrier).

Siden det er et begrenset antall studier om dette emnet, er dette bare toppen av isfjellet når det gjelder hvordan 5G virkelig påvirker menneskets biologi.

Beskytte Deg Mot Effekten Av 5G

Det er umulig å helt unngå eksponering for EMF som 5G – spesielt ettersom telekommunikasjonsselskaper utvikler sin 5G-infrastruktur, og flere 5G-aktiverte telefoner kommer på markedet. Men den gode nyheten er at du kan ta flere skritt for å minimere risikoen for 5G-eksponering.

Først og fremst må du sørge for at du ikke sover med telefonen hvor som helst i nærheten av sengen din. Ideelt sett bør telefonen lade natten over i et annet rom. På den måten blir kroppen din ikke utsatt for så mye 5G (eller EMF for den saks ) som kroppen din regenererer gjennom natten. Dette er når det er mest utsatt for effekten av 5G.

Det kan også være lurt å unngå å holde telefonen i lommen eller i nærheten av kroppen din så mye som mulig. Som en generell tommelfingerregel, jo mindre telefonen berører deg eller i nærheten av deg, jo bedre.

Å øke forbruket av antioksidanter og sulforafan fra cruciferous grønnsaker som brokkoli, kan bidra til å kontrollere betennelsen og beskytte kroppen din mot oksidativt stress forårsaket av 5G. For å få de beste resultatene, bør du vurdere å konsumere økologiske bær på daglig basis, eller konsumere et organisk grønt juice pulver som er rikt på antioksidanter.

Trening er en annen teoretisert måte å beskytte deg mot effekten av 5G og EMF. Studier har funnet at trening kan gjenopprette nivåene av glutation, som er en utrolig kraftig antioksidant som kroppen din naturlig lager ( 15 ). Dette kan igjen bidra til å redusere mengden oksidativt stress forårsaket av 5G og andre miljøfaktorer.

I tillegg til å få nok antioksidanter og regelmessig trening, må du sørge for at du får nok magnesium i kostholdet ditt. Husk at EMF som 5G aktiverer kalsiumkanaler når de ikke burde være, og magnesium er en naturlig kalsiumblokker ( 16 ). Og siden de fleste mangler magnesium , er det et smart trekk å spise mer magnesiumrik mat.

Bunnlinjen

5G kommer og vil snart være utbredt, sammen med 5G-telefoner. Selv om denne nye teknologien gir raskere hastigheter og tilkobling, kommer den med potensielle helserisiko som ikke er fullstendig forstått. Inntil videre forskning blir utført, er det fornuftig å ta forholdsregler for å beskytte deg mot overdreven eksponering for millimeterbølge-EMF.

Kilde: HumansAreFree.TheGoodInside.comHovedsak Anlagt Mot Guvernør Og Delstaten Ohio For Å Begrense Frihet Uten Legitim BegrunnelseForrige InnleggHitlers Flukt Til Argentina (Full Dokumentar)Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Studier streaming av video med 5 g bruker mye mer energi enn streaming med fiberoptikk

5G FARER

Studie: Streaming Av Video Med 5G Bruker MYE Mer Energi Enn Streaming Med Fiberoptikk

HAF13. September 2020

Coronavirus-policyen har skadet, ikke hjulpet, eldre og mindre sunne mennesker

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Coronavirus-Policyen Har Skadet, Ikke Hjulpet, Eldre Og Mindre Sunne Mennesker

HAF11. September 2020

Dr. Andrew Saul

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Høydose Vitamin C Sparer Kritisk Syk COVID-19 Pasient

HAF28. August 2020

Er Gmos skadelig for helse og reproduksjon

GMOHELSEVESEN

Er GMO Skadelig For Helse Og Reproduksjon?

HAF15. August 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.