Fortsatt Ikke Noe Bevis På Viruset: ‘Ingen Trenger Å Isolere Det Nye Viruset, Vi Har Dens Genetiske Sekvens’ – Virkelig?

HAF26. August 2020

“Isolere” betyr: “Det er det, vi ser DIREKTE bevis på det, det er ikke knyttet til noe annet, det er muligens ikke skjult i en glob av cellulært materiale, det er ikke bare et stykke av noe forfallende gammelt , det er ikke et tilfeldig del av DNA eller RNA, det er ikke en kanskje flyter i en suppe av celler i en tallerken, det er ikke en antagelse basert på hva vi er disponert for å finne … ”

av Jon RappoportCovid 19 Hoax Fake News

Den dag i dag er det ikke ett bilde av viruset som angivelig forårsaker , fordi det ikke har blitt isolert. Dette påståtte nye viruset har også sviktet Kochs postulater, så det kan ikke bevises vitenskapelig. Så hva skjer egentlig?

Overskriften til denne artikkelen er et typisk forsvar som tilbys for å “bevise” forskere faktisk oppdaget et nytt pandemivirus, SARS-CoV-2 .

Det er latterlig.

De har den genetiske sekvensen til viruset? Vel, hvor fikk de det? Fra mannen i månen? En gammel 10 000 dollar-regning i lommeboken til ?

Du trenger en ren prøve av viruset til å begynne med, hvis du vil være sikker på at du utarbeider den genetiske sekvensen.

Et stykke RNA, som en startprøve, fungerer ikke. Det er et sted mellom et tilfeldig skudd i mørket og en forutinntatt oppfatning.

La oss si, i stedet for et renset og isolert virus, atskilt fra alt omkringliggende materiale, snakker vi om en pistol som brukes i en forbrytelse. Under rettssaken vitner en laboratorietekniker fra det hyllede FBI-laboratoriet.

Forsvarsadvokat: Så du er sikker på at pistolen ble hentet fra min klients bil?

FBI tech: Absolutt.

Forsvarsadvokat: Vennligst forklar hvordan du fant pistolen.

FBI-: Det var i søppelhagen.

Forsvarsadvokat: Unnskyld meg?

FBI-teknologi: Vel, du skjønner, den tiltalte bilen var i en bil søppelplass, sammen med rundt tusen andre biler. Bilen hans var faktisk ikke i ett stykke. Det hadde blitt tatt fra hverandre. Og så var det hunden.

Forsvarsadvokat: Hunden?

FBI tech: Vakthunden. Han streifer over hele søppelhagen. Han tar opp gjenstander i munnen og løper rundt med dem. Vi fant spyttet hans på pistolen.

Forsvarsadvokat: Pistolen som ble brukt i forbrytelsen.

FBI tech: Så vidt vi vet. Våpenet var ganske slått opp. Tilsynelatende hadde det vært i en bil som ble knust i en av disse maskinene.

Forsvarsadvokat: Jeg skjønner. Oppdaget du faktisk DNA fra klienten min på pistolen?

FBI-teknologi: Ja. Vel, jeg mener, vi fant menneskelig DNA på pistolen. Prøven ble blandet med annet DNA fra en ukjent kilde. Det var vanskelig å skille de to prøvene fra hverandre.

Forsvarsadvokat: Hvor vanskelig?

FBI-teknologi: Isolering var ikke mulig. Vi kunne ikke lage en positiv ID. Men vi fant et lite stykke rød tråd på pistolen. Vi bestemte at det kom fra en skjorte.

Forsvarsadvokat: Min klient eier ikke en rød skjorte.

FBI tech: Han kan ha kastet en rød skjorte. Og han eier skjorter. Generelt sett.

På dette tidspunktet lener dommeren seg over og sier til FBI lab tech: “Er du full?”

FBI-teknologi: Absolutt ikke, æren av det. Jeg har kanskje fått noen drinker til lunsj. Det gjør jeg noen ganger.

Så mye for isolasjon av pistolen.

Eller viruset.

Intelligente forskere, der de eksisterer, snakker om isolering og rensing av et nytt virus fra omgivende materiale. Og hvis de forstår hva disse to begrepene betyr, vet de hvor viktig denne prosessen er.

Det er forskjellen mellom å si VI HAR DIREKTE BEVIS TIL VIRUSEN, OG VI HAR NOE MIDLER SOM KAN INNEHOLDE ET VIRUS HVIS VI ER LYKKE.

I tidligere artikler har jeg detaljert hvor store sammenhengende studier som skal utføres (men ikke er det) ved hjelp av elektronmikroskopi for å avgjøre a) hvorvidt et nytt virus har blitt oppdaget eller ikke, og b) hvor sannsynlig det er at viruset , hvis den eksisterer, skader noen mennesker (hvis immunforsvar allerede er kompromittert).

Ingenting kjører på alt dette bortsett fra menneskehetens umiddelbare fremtid – siden politiske ledere har bestemt seg for å ødelegge utallige jobber, virksomheter og liv, alt basert på en historie om et nytt pandemivirus.

Snakk om en selgerjobb. De trenger ikke å isolere viruset fordi de har funnet dets genetiske sekvens. Det kalles å sette vognen før hesten.

Basert på dette resonnementet, tror jeg at jeg kan si at jeg har oppdaget tusen virus i kjelleren min. Jeg har “deres genetiske sekvenser.” Betydning: Jeg har funnet sekvenser fra hvem-vet-hva som er oppført i gamle offentlige rapporter.

I elementær logikk læres studentene at slutninger strømmer fra tidligere premisser og proposisjoner og enkle regler. Hvis du sletter disse premissene og forslagene og reglene, har du ingenting. Du har konklusjoner hvis grunnlag mangler.

Uttalelsen “Vi har den genetiske sekvensen” er ment å hypnotisere de uinformerte, som har fått opplæring i å hilse på ethvert krav som refererer til gener, som om de er magiske.

For eksempel var det en periode der forskere prøvde å forkaste ideen, “en sykdom, ett gen er årsaken.” Til slutt ble de tvunget til å innrømme at denne oppfatningen ikke flyr. Det var en fantasiens fantasi. Deretter trakk de seg tilbake og brakte en annen hypotese: en hvilken som helst gitt sykdom var forårsaket av en samling gener som handlet sammen.

Denne suppige påstanden hadde fordelen av uklarhet; det ble hypet som et bevegelig mål. Hvis en samling av gener ikke virket (og det uunngåelig ikke gjorde det), kunne forskere med et rett ansikt si at årsaken må være en annen samling.

Junkyard science .

“Vi har kanskje funnet noe som lignet en pistol i nærheten av en del av det som en gang var noens bil, på et sted fylt med titusenvis av biler. Og det var en hund. ”

Strålende presisjon.

“Vi har begrenset søket etter drapsmannen, Chief. Det er en tolv prosent sjanse for at han var i New York sist torsdag. ”

“Hvor mange mennesker var i New York sist torsdag?”

“Omtrent syv millioner.”

“Fortsett. Du kommer et sted. ”

Og så er det dette: COVID-19 mislykkes Kochs postulater, og det kan derfor ikke bevises vitenskapeligRep. Paul Gosar I Arizona: Barnehandel Og Dypstaten Er EkteForrige InnleggFacebook Implementerer Nytt Verktøy For Å Stoppe Populært Innhold Fra Å Bli ViralNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Coronavirus Myter Fakta Fb

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLL

Den Gjennomsnittlige Amerikaneren Tror 30 Millioner Mennesker Døde Av Coronavirus I USA

HAF27. August 2020

Frykt er viruset

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Jon Rappoport: Frykt Er Det Eneste Viruset

HAF25. August 2020

Som Covid 1984 akselererer, klandrer Bill Gates 'frihet' for spredning av viruset

BILL GATESSTYREKORONAVIRUS

Som COVID-1984 Akselererer, Klandrer Bill Gates ‘Frihet' For Spredning Av Viruset

HAF25. August 2020

Sverige No Lockdown Summer

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGINSPIRASJONNYHETER

Ingen Låsing, Ingen Masker, Ingen Hysteri … INGEN PROBLEM: Sverige Lever I Strålende Normalitet

HAF24. August 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.