“Vi har mye bevis for at det er en falsk historie over hele verden” – tyske leger på COVID-19

KORT SAGT

  • Faktaene:Mer enn 500 tyske leger og forskere har meldt seg på som representanter for en organisasjon som heter “Corona Extra-Parlamentary Enquiry Committee” for å undersøke hva som skjer på planeten vår med hensyn til COVID-19.
  • Reflektere over:Hvorfor blir så mange fagpersoner og eksperter på området sensurert, latterliggjort og lagt ned av organisasjoner som WHO? Bør vi ikke ha rett til å undersøke informasjon åpent, fritt og gjennomsiktig?

Er denne artikkelen “falske nyheter?” Nei, fordi uttalelsen i tittelen som lyder “vi har mye bevis for at det er en falsk historie over hele verden” er et faktisk sitat  fra en representant for gruppen som er omtalt i artikkelen. Uttalelsen ble sagt. Hvorvidt sitatet sier er sant, derimot, er det opp til deg å bestemme eller i følge flere regjeringer, er det opp til Verdens helseorganisasjon (WHO)å bestemme. Er tittelen villedende eller unøyaktig? Nei, igjen, det er et direkte sitat og representerer mening fra flere helsepersonell. Innebærer dette helsepersonell at COVID-19 er et falskt virus? Nei, de antyder ganske enkelt at det ikke er så farlig som det blir gjort ut til å være., Og jeg oppsummerer noe av den informasjonen nedenfor som får dem til å komme til den konklusjonen.

Disse legene og forskerne sensureres kraftig på alle plattformer på sosiale medier, og de som skriver om dem opplever det samme. Mange av påstandene disse legene fremsetter, er blitt “debunked” av mainstream media, føderale helsetilsynsorganer og “faktasjekker” som patruljerer internett. All informasjon som ikke kommer fra (WHO), regnes ikke som pålitelig, sannferdig eller nøyaktig, og som vil omfatte informasjonen som presenteres i denne artikkelen og informasjonen som deles av disse ekspertene på dette området. Folk blir oppfordret til å besøke WHOs nettsted for å få ekte og nøyaktig informasjon om COVID-19 i stedet for å lytte til leger og forskere som er imot historien til disse helsemyndighetene.

-> Hjelp støtte kollektiv evolusjon: Bli medlem av CETV og få tilgang til eksklusive nyheter og kurs for å hjelpe deg til å bli en effektiv foranderer. Klikk her for å bli med.

Hva skjedde:  Mer enn 500 tyske leger og forskere har skrevet under på som representanter for en organisasjon kalt “Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss.”  Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss står for “ekstrautstyret i Corona og ble opprettet for å undersøke alle ting som angår det nye koronaviruset som virusets alvorlighetsgrad, og om handlingene som er tatt av regjeringer over hele verden eller ikke, og i dette hvis den tyske regjeringen er berettiget og ikke forårsaker mer skade enn godt.

Som Corona-ekstra-parlamentarisk undersøkelsesutvalg, vil vi undersøke hvorfor disse restriktive tiltakene ble pålagt oss i vårt land som en del av COVID-19, hvorfor folk lider nå og om det er proporsjonalitet av tiltakene mot denne sykdommen forårsaket av SARS-COV-2-virus. Vi er i tvil om at disse tiltakene er forholdsmessige. Dette må undersøkes, og siden parlamentene – verken opposisjonspartiene eller de regjerende partiene – ikke har innkalt et utvalg og det ikke en gang er planlagt, er det på høy tid at vi tar dette i egne hender. Vi vil invitere og høre eksperter her i Corona-talergruppen. Dette er eksperter fra alle livsområder: medisin, sosiale saker, jus, økonomi og mange flere. ( kilde )

Du kan få tilgang til de fullstendige engelske transkriptene på organisasjonens nettsted hvis du er interessert.

Denne gruppen har holdt flere konferanser i Tyskland, i en av de nyeste, Dr.  Heiko Schöning, en av organisasjonens ledere, uttalte at “Vi har mange bevis for at det (det nye coronavirus) er en falsk historie over alt verden.” For å sette det i sammenheng, refererte han ikke til at viruset var falsk, men ganske enkelt at det ikke er farligere enn sesonginfluensaen (eller like farlig), og at det ikke er noen begrunnelse for tiltakene som blir tatt for å bekjempe den. 

Jeg synes også det er viktig å nevne at en rapport publisert i British Medical Journal har antydet at karantenetiltak i Storbritannia som et resultat av det nye koronaviruset allerede kan ha drept flere britiske eldre enn koronaviruset har hatt under virusets topp.

Nedenfor er en pressekonferanse holdt av representanter for gruppen som fant sted forrige måned, du kan finne mer viktig informasjon under det.https://www.youtube.com/embed/E1wbgrhr2Bw?start=0&modestbranding=1&showinfo=0&theme=light

Hvorfor dette er viktig:  Det kan være forvirrende for mange mennesker å se så mange leger og mange av verdens mest anerkjente forskere og smitteeksperter er imot så mye informasjon som kommer fra WHO og globale regjeringer.

Mange forskere og leger i Nord-Amerika gir også uttrykk for de samme følelsene. For eksempel har The Physicians For Informed Consent (PIC) nylig publisert en rapport med tittelen “Physicians for Informed Consent (PIC) Sammenligner COVID-19 med tidligere sesong- og pandemiske influensaperioder.” I følge dem er infeksjonen / dødeligheten av COVID-19 0,26%. Du kan lese mer om det og få tilgang til ressursene deres og resonnementene  her .

John PA Ioannidis, professor i medisin og epidemiologi ved Stanford University, har sagt at dødeligheten i infeksjonen “er nær 0 prosent” for personer under 45 år. Du kan lese mer om det her. Han og flere andre akademikere fra Stanford School of Medicine antyder at COVID-19 har en lignende infeksjonsdødelighet som sesonginfluensa, og publiserte begrunnelsen deres i en studie forrige måned. Du kan finne den studien og lese mer om den historien  her .

Michael Levitt, en biofysiker og professor i strukturell biologi ved Stanford University, kritiserte WHO så vel som Facebook for å sensurere forskjellig informasjon og informerte perspektiver angående Coronavirus og har hevdet at, med tanke på avviklingstiltak, at “nivået av dumhet som foregår her er fantastisk. ” Du kan lese mer om dette her .

Dr. Sucharit Bhakdi, spesialist i mikrobiologi og en av de mest siterte forskere i tysk historie, er også en del av Corona ekstra-parlamentariske undersøkelsesutvalg som er nevnt ovenfor, og har også uttrykt det samme, flere ganger tidlig i pandemien hele veien frem til i dag.

Implementering av de nåværende drakoniske tiltak som er så ekstremt begrenser grunnleggende rettigheter, kan bare rettferdiggjøres hvis det er grunn til å frykte at et virkelig, eksepsjonelt farlig virus truer oss. Finnes det noen vitenskapelig forsvarlige data som støtter denne påstanden om COVID-19? Jeg hevder at svaret ganske enkelt er nei. – Bhakdi. Du kan lese mer om ham her .

Nedenfor er noen interessante statistikker fra Canada. ( kilde )

Takeaway

Vi må spørre oss selv, hvorfor blir så mange eksperter på området fullstendig sensurert. Hvorfor deles det så mye informasjon som fullstendig motsier fortellingen om våre føderale helsetilsynsorganer og organisasjoner som WHO? Hvorfor sensureres disse ekspertene kraftig, og hvorfor sensureres, straffes og demoniseres alternative medieplattformer for å dele slik informasjon? Er det en kamp for at vår oppfatning skjer akkurat nå? Behandles bevisstheten vår? Hvorfor er det så mye motstridende informasjon hvis alt er krystallklart? Hvorfor er alternative behandlinger som har vist enorme mengder suksess blir helt ignorert og latterliggjort? Hva skjer her, og hvor mye makt har regjeringer når de klarer å dempe så mange menneskers stemme? Bør vi ikke undersøke informasjon åpent, gjennomsiktig og sammen?

Bli en del av CEs indre sirkel

Collective Evolution er et av verdens raskest voksende bevisste medier og utdanningsselskaper som tilbyr nyheter og verktøy for å heve kollektiv bevissthet. Få innvendig tilgang til kollektiv evolusjon ved å bli medlem av CETV.

Strøm innhold 24/7 og nyt sinnsutviklende intervjuer, originale show, dokumentarer og guidede programmer.

Klikk her for å starte en GRATIS 7-dagers prøveperiode og hjelpe bevisste medier til å trives!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.