Facebooks Siste “Hate Speech” -Oppdatering Viser Seg At Ingen Sensur Noensinne Vil Være Nok For Politiet I Sosiale Medier

HAF22. August 2020

Facebook har utvidet sin allerede overveldende liste over utestengt innhold til å omfatte fornærmelser, blackface og forestillingen om at jøder kontrollerer store næringer. Men selv disse nye reglene er ikke nok – og ingenting blir det noensinne.

Den sosiale medieformen har bøyd kneet på en spektakulær og underlig måte etter en sensurskampanje som er forkledd som en annonsørprotest mot Facebooks antatte mildhet mot ” hatefulle ytringer .”

Les også: Hvordan ‘Free Speech' blir ‘Hate Speech' Hvis du tør å stille spørsmål ved den offisielle fortellingen

Facebooks siste 'hate Speech' -oppdatering viser seg at ingen sensur noensinne vil være nok for sosiale medier

I et blogginnlegg tirsdag kunngjorde plattformen en dramatisk utvidelse av Hate Speech-politikken sammen med dannelsen av et “Diversity Advisory Council” og en håndfull “inkludering” -grupper.

Facebook har til og med meldt seg frivillig til å underkaste seg en “uavhengig tredjepartsrevisjon i 2021”, og har sendt ut en oppfordring om forslag til ville bli revisorer for å “klassifisere leksene sine” – dvs. bekrefte at den ikke manipulerer statistikk for å gjøre seg ser tøffere ut på “hat tale ”enn det egentlig er.

I sum har Facebook helt droppet pretensjonen om trass og frifunnet seg for kravene fra Stop Hate for Profit, boikottkampanjen ledet av beryktede sensurforkjemperne Anti-Defamation League.

Akkurat som ADL opprettholder sin dominans ved å hypere opp hatforbrytelser for å gi inntrykk av at nazister og KKK-medlemmer lurer rundt hvert hjørne, og utløser bekymrede liberale til å kaste penger på dem for å få de dårlige menneskene til å forsvinne, Stop Hate for Profit overbeviste store selskaper at det å kjøpe annonser på Facebook liknet med å det lokale kapittelet i Hitlerungdommen – eller Trumps gjenvalgskampanje.

Selskaper som allerede gikk på eggeskall midt i den rasemessige regningen som ble utløst av politiets drap på George Floyd i Minneapolis, var ikke i noen posisjon til å motsette seg ADL, spesielt når det hadde deputerte kraftverk for sosial rettferdighet som NAACP og Color of Change for å gi sin sak en patina av ekthet.

Aldri spesielt godt definert, begrepet “hatefulle ytringer” på Facebook inkluderte allerede ikke bare “generaliseringer som oppgir underlegenhet” (av den hygieniske, mentale eller moralske variasjonen), “uttrykk for forakt” og “uttrykk for avsky”. men til og med “uttrykk for oppsigelse.”

Ja, det å si at man ikke bryr seg om [beskyttet gruppe], regner som hatefulle ytringer på verdens største plattform for sosiale medier.

“Spott for konseptet, hendelser eller ofre for hatforbrytelser” er også forbudt, en interessant politikk-rynke gitt ADLs kjente tilbøyeligheter til flat-out oppfinne sin egen hatkriminalitetsstatistikk.

Til tøyvaskelisten med merkelig spesifikke nei-nr. (Som inkluderer både sammenligninger mellom “svarte mennesker og aper eller abelignende skapninger” og “svarte mennesker og gårdsutstyr”), la tirsdagens oppdatering til Blackface og kommentarer om “jødiske folk som driver den verden eller kontrollere store institusjoner som medienettverk, økonomi eller myndigheter. “

Det siste er et berørt tema, gitt at den jødiske Facebook-administrerende direktøren Mark Zuckerberg og den jødiske Facebook-COO Sheryl Sandberg en gang har betalt for propagandabilder som skildrer den jødiske valutaspekulanten og den beryktede liberale megadonoren George Soros som en blekksprut med tentaklene som oppsluker jorden.

Antagelig forhindrer den nye politikken brukere fra å kommentere at jødisk nonprofit ADL har skrevet under på kampanjen for å sensurere slik snakk i utgangspunktet, eller at Soros offentlig har forsøkt å usete Zuckerberg fra konsernsjefens leder i flere måneder.

Ville det ikke være ironisk hvis Zuckerberg, når han hadde nappet seg til ADL, gikk rett i en felle som ville sikre sin egen avgang fra selskapet? Men det ville være en antisemittisk konspirasjonsteori som ikke holder på å tenke på. Forgå tanken!

Selv blackface-forbudet virker designet for overreaksjon.

Facebook erkjente at tiltaket ville utelukke å framstille Black Pete, en tradisjonell karakter som ble sett på julefeiringen i Nederland som sport blackface, eller morrisdansere som tilfeldigvis har malt ansiktene svart, men kan tillate kritisk diskusjon av – for eksempel – en politiker oppdaget å ha slitt blackface på et tidspunkt.

Mengden “sikkerhetsskader” som er gjort på organiske menneskelige samtaler på Facebook ved å fjerne algoritmer for innhold hvis reelle mening de ikke klarer å bestemme – gitt manglende evne til å gjenkjenne sarkasme, nyanse eller faktisk noe mindre subtilt enn et slag i hodet – er massiv.

Ved å fortsette å utvide kategorien “hatytringer” lenge forbi hva noen vil anse som “hat”, har Zuckerbergs plattform lagt en fatwa på skitne humor.

Og hvis deres “blackface-håndhevelse” er noe som deres “hate-speech” -håndhevelse, vil sannsynligvis spray-tan brukere finne innleggene deres merket som støtende.

I sin kvartalsvise fellesskapsreglene Enforcement Rapporter , Facebook hyped en massiv økning i hatytringer håndheving for siste kvartal, og bemerker det hadde slettet 22,5 millioner “elementer” i motsetning til 9,6 millioner i løpet av forrige periode.

Mens Zuckerberg avslørte under forrige måneds Big Tech antitrusthøringer at Facebook sensurerer nesten 90 prosent av den såkalte “hatytringen” før den i det hele tatt blir sett av noen, proklamerte kvartalsrapporten at prosentandelen faktisk hadde steget til 95 prosent – noe som reiste spørsmålet om hvem , hvis noen, klager over mye av dette materialet, og som ble fornærmet nok til å presse på for en annonsørboikott i utgangspunktet.

Mainstream mediedekning av de nye reglene inkluderer nesten alltid noen få malcontents som mener at Facebook enten ikke har gått langt nok, ikke opptrådte snart nok, eller ikke virkelig er oppriktig i sitt ønske om å skjerme noen som har “beskyttede egenskaper” fra middel kommentarer (seriøst, “banneordelige uttrykk eller uttrykk med hensikt å fornærme” blir også klassifisert som hatefulle ytringer).

Zuckerberg vet helt sikkert at han kommer til å be om unnskyldning resten av livet – eller resten av tiden som administrerende direktør, i det minste – og legge til flere og flere typer slem samtale til Facebooks “hatytring” -kompendium.

Hvor snart vil det være før de bestemmer seg for at det er fornuftig å bare gi ut en liste over godkjente meninger og la brukerne velge mellom disse familiesikre, forhåndsoppspalte ideene?

Av Helen Buyniski, RT.comSykepleier Snakker Ut, Tomme Senger Og Ingen Tilfeller Av Coronovirus I Devon Sykehus I StorbritanniaForrige InnleggPlandemic 2: Indoctornation (Documentary)Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Saken for lockdowns, masker, skolestenginger, 'distancing' har akkurat falt sammen

SENSURKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Saken For Lockdowns, Masker, Skolestenginger, ‘Distancing' Har Akkurat Falt Sammen

HAF22. August 2020

Amerikanere kan være fast med Soros for alltid

STYREGEORGE SOROSSJW

Amerikanere Kan Være Fast Med Soros For Alltid

HAF21. August 2020

Identity Politics 'plot To Change America'

SJW

Identity Politics ‘Plot To Change America'

HAF21. August 2020

Robert F. Kennedy, Jr. Saksøker Facebook og kalte så "faktasjekker" for regjeringssponsert sensur

BIG TECHSENSURINSPIRERENDE OFFENTLIGE FIGURERPROPAGANDA

Robert F. Kennedy, Jr. Saksøker Facebook Og Såkalte “Fact-Checkers” For Regjeringssponsert Sensur

HAF19. August 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.