Er Bill Gates en psykopat?

Se for deg å kunne kunngjøre din intensjon om å drepe 900 millioner mennesker.Se for deg å utforme en så utspekulert plan at folk stiller opp for å være medskyldige i sine egne drap.Se for deg å ha ressurser til å sette den planen i verk og kraften til å dele din intensjon offentlig uten for .Dette er ren psykopati.Psykopati er definert som ” en personlighetsforstyrrelse preget av et gjennomgripende mønster av ignorering av andres rettigheter og samfunnets regler. Psykopater har total mangel på empati og anger, og har veldig grunne følelser. De blir generelt sett på som kald, egoistisk, uærlig, arrogant, aggressiv, impulsiv, uansvarlig og hedonist. ”

, den megarike grunnleggeren av Microsoft, kan defineres som en klassisk psykopat.

Følgende i de jackbooterte trinnene til sin far, William Gates Sr., har Bill Gates vært en lang tid talsmann for befolkningskontroll. Gates sr har langvarige bånd til den frittalende eugenikisten David Rockefeller, samt Planned Parenthood (som ble grunnlagt av et medlem av American Eugenics Society).

I 2010 snakket Bill Gates på et TED-stevne, der han uttalte, Mens reproduktiv helsehjelp og prevensjon åpenbart kan styre befolkningen nedover, hvordan ville helsevesenet og vaksinene DREKK befolkningen med mindre det er designet?

“Verden i dag har 6,8 milliarder mennesker … det er på vei opp til rundt 9 milliarder. Hvis vi nå gjør en virkelig god jobb med nye , helsehjelp, reproduktiv helsetjenester, kan vi senke det med kanskje 10 eller 15 prosent.”

Dette var en tydelig offentlig kunngjøring av Gates ‘plan for å drepe hundrevis av millioner mennesker.Og likevel har denne kunngjøringen om massemord ikke resultert i noen straff.   Det har ikke skjedd noen fengselstid, ingen straffskyld er anlagt, og ingen saksøker buksene fra Gates-familien.Gates har utropt dette som “The Century of the Vaccination”, og utrullet planer om at 90% av verden skal vaksineres. Stiftelsen Bill and Melinda Gates har “filantropisk” utsatt hundretusenvis av barn i India for en polio- som ble forbudt i USA fordi den forårsaket selve sykdommen det ble påstått å forhindre.   Over 47 500 indiske barn som fikk denne vaksinen har siden utviklet en poliolignende lammelse.Hvis Gates ikke kan forgifte deg direkte via vaksiner, har han utviklet en sekundær plan, og denne har den ekstra bonusen å fôre de allerede utstoppede lommene.   Under den velvillige kappen til å fremme landbruksfremmelse har Gates gitt bønder i den tredje verden Monsanto frø.Gates har nylig investert mye i Monsanto, GMO-giganten. Monsanto er ansvarlig for de genmanipulerte frøene med plantevernmidler innebygd rett i.   Frøene kan bare brukes én gang, og maten som er resultatet av frøene er ernæringsmessig dårligere enn umodifiserte frø.   Til tross for (eller kanskje på grunn av) den manglende ernæringsmessige verdien og manglende evne til å redde frø fra det ene året til det andre, gir Gates disse giftige “terminator” -frøene via Bill og Melinda Gates Foundation. Ved å gi disse frøene er Gates og Monsanto faktisk som narkotikahandlerne som gir noen den første hiten gratis.   Hvis brukeren vil fortsette å komme høyt, må de kjøpe medisinene etter den første freebie.   Det faktum at disse GMO-frøene avslutter selv, gjør dette til gaven som fortsetter å gi, for når gårdene fra tredje verden konverterer til disse selvoppsigende frøene, vil bøndene ikke ha noe annet valg enn å fortsette å bruke Monsanto-frøene – nye frø må være kjøpt hvert år, noe som setter Monsanto godt på vei til å skape et globalt landbruksmonopol. I Gates ‘ “årlige brev” skisserer han planene sine under en humanitær skikkelse.   Han nevner jordbruksteknologi, vaksiner til alle barn og planene hans for å få andre til å gi “gaver” til den tredje verden.Befolkningen om avfolking av Bill Gates er kjølig når de blir presentert for verden som “filantropi”, men det er enda mer urovekkende at Gates uttaler seg om befolkningsreduksjon. Han har tydelig kunngjort planene sine … de er lumske. Det er meget irriterende å høre folk si: “Å, han mente det ikke slik at ”   Han mente tydeligvis det “sånn” fordi hvert trekk han gjør er et nytt skritt mot sitt uttalte mål om avfolking.En del av spillet for en psykopat er manipulasjon.   Utfordringen med å overbevise folk om å være medskyldig i sine egne og slaveri er en del av underholdningen.   Psykopaten manipulerer og bedrar bare for å se om han kan slippe unna med det.   Han er hensynsløs og fullstendig uten samvittighet.Den eneste måten å bekjempe mennesker som dette er med informasjon.   Utsett planen ved å dele denne informasjonen.   La verden få vite om denne onde NWO- agendaen for avfolking og kontroll. Bunnlinjen?   Stiftelsen Bill og Melinda Gates fremmer massemord, ufrivillig sterilitet og landbruksmonopol som til slutt vil føre til kontroll over verdens matforsyning.   Å kunngjøre intensjonene sine gjør bare spillet mer interessant for dem.
kilder:

Uprøvde vaksiner som forårsaker ny bølge av poliolignende lammelse over hele India

Bill Gates og Monsanto slår seg sammen for å bekjempe verdenssult

Årsbrev fra 2012 fra Bill Gates

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.