240 Belgiere Sue Bill Gates, Neil Ferguson Og Den Belgiske Staten Over Begrensninger På Coronavirus

HAF21. August 2020

, Belgia og en britisk epidemiolog blir ført for retten av hundrevis av belgiere som er imot alle coronavirus-forskrifter og ønsker å få dem avskaffet.

av Gabriela Galindo

Rundt 240 belgiere har sluttet seg til en gruppe som heter Viruswaanzin, som kan oversettes til ‘viral galskap' på nederlandsk og ble lansert av medlemmer av restaurant- og gjestfrihetsbransjen, ifølge advokaten Michael Verstraeten.

Belgiere saksøker Bill Gates og Belgia over begrensninger på Coronavirus

Verstraeten fortalte The Brussels Times at deres mål var å få den belgiske regjeringen til å tilbakekalle alle coronavirus-forskrifter, som de sier trampe på frihetene sine og har gjort mer skade enn godt i den nåværende helsekrisen.

“Uten å ha fått noen innestengning, ville det ha vært færre ,” sa Verstraeten. “Du har ingen anelse om hvor mange som dør på grunn av sperring.”

På hjemmesiden deres publiserer gruppen jevnlig innlegg som utfordrer forskning og estimater som har drevet koronavirus-tiltak i Belgia og i utlandet.

“Vi tror at andre tiltak er nødvendig, tiltak som ikke begrenser økonomien og menneskers rettigheter og friheter,” sa advokaten.

Et sentralt argument for gruppen er at data om virkningen av lockdowns på dødeligheten fortsatt er uklare og at lockdowns til slutt vil føre til flere dødsfall på grunn av utsettelse av ikke-presserende medisinske prosedyrer for å styrke -responsen.

Gjennom sin sivile sak vil Viruswaanzin hevde at feil prediksjonsmodeller ble brukt av regjeringer for å ta helsepolitiske beslutninger “i panikk” og vil søke å få en straff på 10.000 € per saksøker for hver dag tiltakene forblir på plass.

“Hvis du tar tiltak ut av panikk, kan du gjøre feil og ende med flere dødsfall enn om du ikke hadde tatt noen tiltak,” sa advokaten.

240 Belgiere Mot Bill Gates, Neil Ferguson Og Den Belgiske Staten

En annen kriminell klage er også i verkene og vil rettet seg ikke bare mot den belgiske staten, men også belgiske virologer, og Microsofts administrerende direktør Bill Gates og den britiske epidemiologen, Neil Ferguson.

Gruppen angriper Gates i retten på grunn av sin status som en topp bidragsyter til Verdens helseorganisasjon (WHO) og over hans ulike finansieringsprosjekter til koronavirusbehandlinger og , mens de går etter Ferguson – en topp rådgiver for WHO og, inntil nylig, til den britiske regjeringen – for å produsere dødelighets- og smittetall estimater som de sier er “helt gale.”

Dr. Ferguson, som trakk seg fra sin rolle som regjeringsrådgiver i mai etter at han ble rapportert å ha brutt nedbrytningsreglene, svarte ikke på en skriftlig anmodning om kommentar.

Siden lanseringen sa Verstraeten at hundrevis av andre mennesker fra hele Belgia hadde hastet for å bli saksøkere i drakten, til tross for at deres første forsøk på å få saken til domstolene ble avvist på grunnlag av forskning utført av Dr. Ferguson.

Plagede Saksøkere

For sine opptredener i retten har saksøkerne tatt på seg iøynefallende doktormasker, som Verstraeten sa som mål å sende beskjeden om at myndighetene “plager” befolkningen med forskrifter basert på informasjon som for dem i beste fall er usikker, og i verste fall flat ut falsk.

“Flere og flere mennesker føler seg dårlige med disse tiltakene, de føler at de er i et helt annet – de føler seg ikke hjemme lenger,” sa han og la til at noen til og med tenkte å flytte, men ikke visste hvor.

“Det er mange konflikter, folk er redd og mobbet fordi de har en annen idé, en annen mening. Forskere får ikke publisert artiklene sine hvis de ikke samsvarer med WHOs synspunkter. ”

Verstraeten, som hevdet at han hadde pådratt seg Covid-19 selv, sammenlignet gjentatte ganger coronavirus med influensa, og børstet av den høye dødsraten for den pågående pandemien som sammenlignbar med de av en “alvorlig influensa” og sa at det var “fullstendig tull” å si at det nye var “killer .”

På spørsmål om hva slags tiltak som vil bli sett på som passende av Viruswaanzin, sa Verstraeten at en sentral etterspørsel var av regjeringen om å “informere befolkningsgrupper som var i fare”, slik at de selv kunne bestemme hvilke tiltak de skal følge.

“Det vi ønsker er at de skal helsevesenet, sykehusene og helsepersonellet i frontlinjene, og å beskytte og informere befolkning med risiko, på en god måte, i stedet for å ta generelle tiltak som gjelder alle,” sa han.

Etter en åpningsforhandling på lagmannsretten i Brussel tirsdag, vil innkallingen til saken debutere 14. oktober.

Argumentene fremmet av Viruswaanzin gjenspeiler tidlige vurderinger av det nye koronaviruset – som har forårsaket mer enn en halv million dødsfall globalt – som sammenlignbare eller lik influensa, inkludert av Belgias egen føderale helseminister, som omtalte koronaviruset som “litt influensa ” Akkurat som den første bølgen av epidemien rammet .

Gruppens avvisning av inneslutningstiltaket tilsvarer motstanden som har dukket opp i land som Nederland eller USA, der store skår av befolkningen har iscenesatt protester mot den obligatoriske bruken av ansiktsmasker eller nedleggelse av ikke-essensielle virksomheter for å bekjempe spredningen av viruset bak den nåværende pandemien.

Saksøkers søksmål kommer nå, når Belgia skynder seg å tøyle nye spirende koronavirusklynger ved å innføre noen av de strengeste tiltakene i Europa, etter hva tjenestemenn sier er forsøk på å unngå et nytt landsdekkende lockdown.Læreren Saksøker Skolen Etter Å Ha Blitt Avfyrt For Å Nekte Å Bruke TranspersonerForrige InnleggIdentity Politics ‘Plot To Change America'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Vlaming, 47 da han fikk sparken, er et aktivt medlem av den anglikanske kirken med inkarnasjon, som hans familie hjalp til med å plante i 2013

NYHETERTRANSGENDER AGENDA

Læreren Saksøker Skolen Etter Å Ha Blitt Avfyrt For Å Nekte Å Bruke Transpersoner

HAF21. August 2020

Nye bilder viser Bill Clinton som får en massasje fra et av Epsteins ofre

CLINTONJEFFREY EPSTEINNYHETER

Nye Bilder Viser Bill Clinton Som Får En Massasje Fra Et Av Epsteins Ofre

HAF21. August 2020

Mor finner stjålne bilder av hennes baby datter på pedofil nettsted

NYHETERSATANIST-PEDOFILESEKSUALISERER BARN

Mor Finner Stjålne Bilder Av Hennes Baby Datter På Pedofil Nettsted

HAF20. August 2020

Konservative som motsetter seg seksualisering av barn, vil finne tips de kan bruke under beskyttelsen av barn på toppmøtet i utdanning, som er vert av Heritage Foundation.

UTDANNINGNYHETERSEKSUALISERER BARN

Progressiv Sexopplæring Og Kampen For Våre Barn

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.