En kommende Kristallnacht For hvite amerikanere, spør Paul Craig Roberts

Herland-  rapport: En kommende Kristallnacht For hvite amerikanere , spør Paul Craig Roberts: De som jobber overtid for å delegitimere hvite amerikanere har myntet et begrep som de bruker som et våpen – “hvitt privilegium.”

 Propagandaen er at det å være hvit er et raseprivilegium som løfter hvite amerikanere over andre amerikanere og gjør at hvite mennesker kan undertrykke svarte.

Det slår ikke de som bruker begrepet som et våpen at disse “rasistiske hvite menneskene” er de som valgte Obama-president og satte Kamala Harris i senatet, skriver Dr. Paul Craig Roberts.

“Hvitt privilegium” formidler ideen om at hvite mennesker har straffrihet.  De kan misbruke, til og med drepe mennesker av farger uten konsekvens.

 Likevel er det den hvite offiseren Chauvin som er i fengsel siktet for drapet på svarte George Floyd, mens de to svarte tenåringene i Maryland som myrdet 59 år gamle hvite John Weed på fylkesmessen for ikke å gi dem en dollar ble dømt av hvit kvinnelig døm Julie Stevenson Solt til “sinnehåndteringstrening” og “atferdsendring”, men ellers ustraffet.

Abonner på Herland Report TV med ledende intellektuelle
En kommende Krystallnatten for hvite amerikanere, spør Paul Craig Roberts: The Herland Rapporter er et skandinavisk nettavis, TV-kanal på YouTube og podcaster nå millioner årlig. Grunnlagt av historiker og forfatter, Hanne Nabintu Herland, er det et flott sted å se intervjuer og lese arbeidet til ledende intellektuelle , tankeledere, forfattere og aktivister fra hele det politiske spekteret.

 Her er rapporten.  Historien ble dekket lokalt (for eksempel her ), men holdt utenfor de nasjonale nyhetene mens hvite amerikanere ble pumpet fulle av skyld for sin “rasisme”.

Historien er mer enn mangelen på rettferdighet for John Weed og hans familie.  I motsetning til George Floyds slektninger som tjente på millioner av dollar i gaver fra hvite mennesker, strømmet ikke penger ut i kisten til John Weeds slektninger.

I motsetning til George Floyds død, ble ikke John Weeds død en nasjonal sensasjon.  Hvite supremacister opprørte ikke, plyndret og brant seg gjennom svarte nabolag.  

RELATERTE ARTIKLER:

Du ble aldri fortalt om John Weeds brutale drap og passet som den hvite rettferdigheten ga de to svarte kjeltringene som myrdet ham, spyttet på kroppen hans og danset rundt det i glede. Så mye for “hvitt privilegium.”

Men dommer Julie Solt gjorde mye mer enn å nekte rettferdighet til John Weed og hans familie. Hun nektet rettferdighet i abstraktet. Å dømme en morder til sinnehåndtering formidler at svarte har straffrihet fra straff for skadelige konsekvenser av sine handlinger.

Naturligvis ligger privilegiet hos svarte amerikanere.  De drar nytte av rasekvoter i sysselsetting, forfremmelse og universitetsopptak.

Det er forbrytelser som bare hvite kan begå, og bare svarte kan lide.  At svarte tenåringer ikke har noen form for å angripe og slå i hjel en hvit mann i offentligheten på en fylkesmesse, er et bevis på at svarte er klar over deres straffrihet.

Responsen på opprør og plyndring fra ordførerne i Portland, Seattle, Minneapolis, New York, Chicago og andre byer har forsterket svartes tro på at rasismen til hvite mennesker gir dem straffrihet fra deres ulovlige handlinger.  

Knesingen av valgte offentlige tjenestemenn før Antifa og Black Lives Matter, pålegg om nedlagte ordre til politiet, fraværet av eiendomsbeskyttelse mot plyndring og ødeleggelse, løslatelse uten anklager om plyndrere, de offentlige unnskyldningene som ble offentliggjort til forbryterne, alt dette formidler tydeligvis svarte inntrykk av at de har straffrihet.

Inntrykket av straffrihet som hvite liberale har gitt svarte har åpenbare implikasjoner for offentlig sikkerhet og lov og orden. Dette er hva du får. 

Den ondskapsfulle propagandaen i USA mot hvite mennesker er like ille om ikke verre enn nazistenes propaganda mot jøder, og den vil ha samme resultat. Det har den allerede.  Hva er forskjellen mellom  krystallnacht  og plyndring og brenning av hvite virksomheter?

Teatre, konsertsaler og museer i sentrumsområder i Amerikas rasistiske byer har en usikker fremtid.  Folk som bor og jobber i sentrumsområder og bruker offentlig transport, vil finne livet stadig mer risikabelt. Faktisk byer kan kollapse som tilsynelatende skjer i New York.

Propagandaen mot hvite amerikanere slipper aldri. Vi har den anti-hvite prpagandafilmen, “The Long Shadow”, som definerer “sosial rettferdighet” som rådende over hvite mennesker.

I sommer har PBS sendt denne indoktrineringsfilmen i 50 byer, og en andre bølge er på vei. Det er den typen film som myker opp hvite mennesker til å akseptere utbredt plyndring og brenning som berettiget “fredelig protest” over George Floyds død, et dødsfall som de aldri ble fortalt skjedde ved Floyds overdosering på fentanyl, en farlig opioid.

New Left Tyranny av bestselgende forfatter Hanne Nabintu Herland Report
En kommende Kristallnacht For hvite amerikanere, spør Paul Craig Roberts: New Left Tyranny- forfatter, bestselgende skandinaviske forfatter, Hanne Herland er en fast bidragsyter til de ledende konservative utsalgssteder i USA. Boken er tilgjengelig på USA Amazon , UK Amazon her eller bla gjennom ditt lokale land Amazon etter boken. Tenne versjonen her. «Dette er en bemerkelsesverdig bok av en bemerkelsesverdig person. Fantastisk arbeid.” Dr. Paul Craig Roberts, ledende amerikansk politisk økonom

En kommende Kristallnacht For hvite amerikanere, spør Paul Craig Roberts: Demoniseringen av hvite mennesker i USA har nådd poenget at mediene, universitetene og Demokratpartiet er anti-hvite.  Demokratene har valgt en antihvit “kvinne i farger”, Kamala Harris, som deres kandidat til visepresident.  Harris har til og med kalt hennes løpende kompis, Joe Biden, en rasist, selv om hun nå støtter seg unna denne beskyldningen, og anklaget ham bare for å være venn med rasister i kongressen.

Hvis demokratene vinner, er sannsynligheten for at synshemmede Joe Biden tjenestegjør i fire år liten. Han vil bli etterfulgt av Harris, og mange mistenker at det er planen. Bidens eneste funksjon er å tjene som måten å sette en anti-hvit kvinnelig farge inn i presidentskapet.  

Hva kommer så?  Våpenkonfiskasjon og mistet politiet?  En åpen sesong på hvite amerikanere?  Du kan lure, men dette er allerede tilfelle i deler av noen byer.

Kamala Harris ble født i USA, men ikke av foreldre som var amerikanske statsborgere eller fastboende. John Eastman, en juridisk stipendiat, undersøker spørsmålet om hun er kvalifisert under Grunnloven til å inneha vervet som visepresident eller til og med den amerikanske senatoren. 

Ikke forvent at dette spørsmålet blir seriøst vurdert eller at USAs høyesterett skal avgjøre saken.  Det ville være rasisme, hvitt privilegium, undertrykkelse, hvit overherredømme, en hatkriminalitet.

Manglende evne til selv å ta opp problemet tyder på hvit tilbakeholdenhet overfor problemer som anses som følsomme for svarte mennesker. En konsekvens av denne tilbakeholdenheten er at hvite mennesker gradvis blir flyttet inn i en underordnet stilling der selvforsvar er bevis på rasisme og forventningen om politibeskyttelse er hvitt privilegium.

En rasistisk politisk enhet kan ikke eksistere i fred med like rettigheter og beskyttelse av loven hvis en rase læres å hate en annen eller raser læres å hate hverandre.  I USA i mange år har svarte blitt lært å hate hvite.  

RELATERTE ARTIKLER:

Svarte og hvite læres at det å være hvit er et privilegium som forhindrer sosial rettferdighet.  Dette privilegiet kommer angivelig fra hvite som slaveeiere som har fortsatt sin dominans over svarte. I bevisstheten som er blitt skapt for svarte, var hvite de eneste slaveeierne og svarte de eneste slavene.  Mens syllogismen går, er slaveri rasisme.

Derfor er hvite amerikanere rasister. Dette er leksjonen i klasserom på skolen og på universitetet, og det er budskapet fra New York Times 1619 Project.

Dette er ikke en formel for suksessen til vårt rasediverserte samfunn.  Likevel er det formelen som hvite liberale, hvite progressive og hvite venstreorienterte har skapt og institusjonalisert.

Donald Trump er spesielt hatet, fordi han ble valgt av den “rasistiske hvite arbeiderklassen”, “Trump Deplorables.”  Alle propagandaorganer er alliert mot Trump.  Hvis hvite amerikanere ikke kan se gjennom propagandaen og sette demokratene i kontroll, vil de ha kuttet seg i halsen. Utfallet av valget i november vil fortelle oss om amerikanere er uopprettelig dumme.

Sjekk også ut disse emnene på  CNN  eller  FOX News . Andre kilder kan være  New York Times ,  USA Today ,  Washington Post  eller fra den britiske vinkelen,  BBC , The  Guardian , The  Telegraph  eller  Financial Times.

Om forfatteren

Dr. Paul Craig Roberts er styreleder for The Institute for Political Economy , tidligere assisterende redaktør av Wall Street Journal, og en kjent forfatter av mange bøker. Han er også en jevnlig bidragsyter til nyhetsnettstedet Herland Report samt The Herland Report TV Show . Han har hatt karrierer innen stipend og akademia, journalistikk, offentlig tjenesteyting og næringsliv. Han har blitt tildelt Treasury Department’s Meritorious Service Award for “hans enestående bidrag til utformingen av USAs økonomiske politikk.”

Den Herland Rapporter  skandinaviske nettavis,  TV-kanal på YouTube  og Podcasts har millioner av lesere / seere årlig. Det er et flott sted å se på intervjuer og lese artiklene fra ledende intellektuelle, tankeledere, forfattere og aktivister fra hele det politiske spekteret. Herland-rapporten tror på ytringsfrihet og dens redaksjonelle politikk ligger over det tradisjonelle Venstre vs Høyre-paradigmet, som vi mener har mistet sin relevans og evne til å beskrive de nåværende drivkreftene i vestlig politikk.

Herland Report intervjuer med tankeledere over det politiske spekteret

TidligereVIKING: Den brutale vikingtiden skapte Norge, hør Saga Flatøybok illustratør Anders Kvåle Rue og Øystein Rivrud i Olavs Menn

relaterte artikler

Big Pharmas Covid-19 Anthony Fauci ser ut til slutt å være ute, Common Sense Might Return, Herland Report

 

Anthony Fauci ser ut til slutt å være Out, Common Sense Might Return

2 dager siden

Covid-19 er et problem fordi Big Pharma vil at det skal være, Herland Report

 

Covid-19 er et problem fordi Big Pharma vil at det skal være?

2 dager siden

I hvilken grad er Corona en verdenskrigshandelskonflikt med Kina?  Herland-rapporten

 

I hvilken grad er Corona en verdenskrigshandelskonflikt med Kina?

3 dager siden

Marxist Black Lives Matter-leder ønsker å avslutte private eiendomsrettigheter Herland Report

 

Marxist Black Lives Matter leder leder for å avslutte private eiendomsrettigheter

4 dager siden

New York blir til Hellhole når innbyggere flykter fra demokraten som driver City, Herland Report

 

New York blir til Hellhole når hundretusener flykter fra demokraten som driver City

1 uke siden

Sweden Herd Immunity Success Angers Lockdown Mask Advocates: Herland Report

 

Sweden Herd Immunity Success Angers Lockdown Mask Advocates

1 uke siden

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.