Bill Clinton v Epstein

Nye Bilder Viser Bill Clinton Som Får En Massasje Fra Et Av Epsteins Ofre

HAF21. August 2020

I nye bilder som Daily Mail nylig har oppnådd , kan Bill Clinton sees som en massasje fra et av Jeffrey Epsteins unge ofre.

av John Vibes (utdrag)

Offeret, Chauntae Davies, var 22 år gammel da bildene ble tatt, og hun sier at det ikke skjedde noe upassende mellom henne og Clinton, men disse nye bildene kaster absolutt mer mistanke om Clinton og hans engasjement i Epsteins forbrytelser.

Nye bilder viser Bill Clinton som får en massasje fra et av Epsteins ofre

Selv om Davies var voksen da hun ble fotografert med den tidligere presidenten og hevder at han var en “perfekte herrer”, ble hun opprinnelig rekruttert av Epstein og Ghislaine Maxwell for å være massasjeterapeut og deretter voldtatt av paret og vennene deres, som er en kjent historie blant ofrene deres.

Mange av ofrene forteller at de opprinnelig ble invitert til Epsteins hjem av Maxwell under pretensjonen om å gi en rik mann en massasje, og fant da ut at det ventet mye mer av dem bak lukkede dører.

Bildene som ble utgitt denne uken ble angivelig tatt om bord i Epsteins private jetfly, under en påstått humanitær tur i Afrika. Turen inkluderte også de kjente skuespillerne Kevin Spacey og Chris Tucker.

Kevin Spacey har nå mange voldtektbeskyldninger mot seg, mange inkludert mindreårige barn.

Spacey ble fotografert i selskap med Epstein og Maxwell ved flere anledninger, inkludert et bilde som ble tatt sittende i tronsalen i Buckingham palass med Maxwell .

På bildene kan Clinton sees og le mens Davies gned skuldrene og nakken. Davies sier at Maxwell insisterte på at hun skulle gi Clinton en massasje, og at han var ivrig etter å komme seg til en.

Nye bilder viser at Bill Clinton får en massasje fra en av Epsteins ofre 2

Davies husket et morsomt øyeblikk med Clinton, der hun ba ham om å “komme på knærne” slik at hun kunne få en bedre vinkel på nakken hans for massasjen, og helt glemme skandalen hans med Monica Lewinski.

Et øyeblikk ble rommet stille. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde sagt det. Ordene skjøt bare ut før jeg skjønte hva jeg sa eller hvem jeg sa det til.

Selv om ansiktet hans hadde fått fargen på ilden, lo han. Hele rommet lo også. Og siden han var den gode idretten, satte han seg slik at jeg kunne få en bedre vinkel, forklarte Davies.

Det er godt dokumentert at Clinton var nært knyttet til både Epstein og Maxwell, og tilbrakte en betydelig mengde tid på Epsteins øy [inkludert “to unge jenter” ].

Nye bilder viser at Bill Clinton får en massasje fra et av Epsteins ofre 3

Han fortsatte også å henge med dem etter at de begge ble utsatt som sexforbrytere.

Faktisk fikk Maxwell servert rettsdokumenter om handel med Epstein i 2009, mens hun deltok på Clinton Global Initiative på Sheraton Hotel i New York City.

Bare noen måneder senere deltok Maxwell i Chelsea Clintons bryllup, og Bill fortsatte sitt forhold til dem begge i mange år til tross for den offentlige kunnskapen om deres forbrytelser.

Etter at Epstein ble arrestert i fjor, ble Clinton-stiftelsen tvunget til å svare på beskyldningene om at den tidligere presidenten var en deltaker i Epsteins menneskehandel.

Stiftelsen hevdet at Clinton:

“Vet ingenting om de forferdelige forbrytelsene Jeffrey Epstein påberopte seg skyldig i.”

I følge nylig frigitte rettsdokumenter, sier et av Epsteins ofre at Clinton fløy på privatjet med to mindreårige jenter, og tilbrakte tid sammen med dem på finansmannens beryktede øy …Club Of Rome Erklærte ‘Planetary Emergency Plan’Forrige Innlegg750 Millioner Genetisk Konstruerte Mygg Slippes Ut I Florida Til Tross For MiljøopposisjonNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Vlaming, 47 da han fikk sparken, er et aktivt medlem av den anglikanske kirken med inkarnasjon, som hans familie hjalp til med å plante i 2013

NYHETERTRANSGENDER AGENDA

Læreren Saksøker Skolen Etter Å Ha Blitt Avfyrt For Å Nekte Å Bruke Transpersoner

HAF21. August 2020

Mor finner stjålne bilder av hennes baby datter på pedofil nettsted

NYHETERSATANIST-PEDOFILESEKSUALISERER BARN

Mor Finner Stjålne Bilder Av Hennes Baby Datter På Pedofil Nettsted

HAF20. August 2020

Konservative som motsetter seg seksualisering av barn, vil finne tips de kan bruke under beskyttelsen av barn på toppmøtet i utdanning, som er vert av Heritage Foundation.

UTDANNINGNYHETERSEKSUALISERER BARN

Progressiv Sexopplæring Og Kampen For Våre Barn

HAF20. August 2020

Nyc er død for alltid ... Her er hvorfor

NYHETER

NYC Er Død For Alltid … Her Er Hvorfor

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.