Turbofan-Jetmotorer Med Høy Omkobling Er (Nesten Alltid) Ikke I Stand Til Å Produsere Contrails

HAF19. Desember 2019

Å tilbakevise de “bare kondensstier” sin offisielle løgn er lett å gjøre hvis spesifikke grunnleggende fakta blir forstått og husket. Den korte artikkelen og 7 minutters videoopplæring nedenfor gir essensiell informasjon for å avbøte den “falske fortellingens” kondensspor.

Vi blir fortalt av alle “offisielle kilder” at solen som blokkerer været som forstyrrer jet spredte løyper vi ser i himmelen, bare er “ kondensstier ”.

Den “kondensasjonssporet” offisielle fortellingen er kanskje den største løgnen maktstrukturen noensinne har gjort for å pacifisere massene til å ignorere den enorme trusselen som klimatekniske operasjoner utgjør over hodene våre på daglig basis.

Contrails Chemtrails

Uten å vite noen av de relaterte vitenskapelige fakta om dette problemet, bør alle med sans for fornuft kunne bestemme det faktum at himmelen blir sprayet . Spor som er slått av og på, rutemønster en dag og ingenting den neste (til tross for ofte identiske atmosfæriske forhold).

Vitne til en jet som forlater en sti fra horisont til horisont ved siden av en annen jet i lignende høyde som etterlater praktisk talt ingenting. Spor av helt forskjellige komposisjoner og farger.

Det er feiljusterte plommer bak noen jetfly (vanligvis lavere flygende militære tankskip) som ikke samsvarer med justeringen av motorene selv.

Dette fører til at noen av de sprayede spredningsstiene skyter litt ut til den ene siden av flyet (ikke parallelle på grunn av feiljusterte dyser).

chemtrails

Det er selvfølgelig også det faktum at alle klimaforskningskretser og regjeringer over hele kloden kjemper for at klimateknikk skal bli utplassert (selv om ingen i disse samfunnene ennå vil innrømme sannheten, var geoingeniørering utplassert for flere tiår siden).

Samfunnet vårt har blitt godt trent til å akseptere den offisielle fortellingen om utallige spørsmål, og det er hvordan de som er ved makten skjuler forbrytelsene sine på vanlig sted.

At offisielle forklaringer på hva vi ser i himmelen, er helt i strid med deduktiv resonnement og fysikkens lover har så langt ikke sett noen rolle for majoriteten av befolkningen.https://www.youtube.com/embed/mRjmzy9XcaY

Kilder: GeoengineeringWatch.org ; YouTube.comGlobal Værmodifisering Overfall Som Forårsaker Klimakos Og MiljøkatastrofeForrige InnleggCell Tower-Tekniker Lyder Alarmen På Farene Ved 5GNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Er Gmos skadelig for helse og reproduksjon

GMOHELSEVESEN

Er GMO Skadelig For Helse Og Reproduksjon?

HAF15. August 2020

En helsearbeider viser en flaske med Ivermectin Les Newsmax australske professor Ivermectin 'utrolig vellykket' i å drepe Coronavirus |  Newsmax.com

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Australsk Professor: Ivermectin ‘Amazingly Successful' I Drap På Coronavirus

HAF10. August 2020

10 år siden som befant en pandemi

FALSKE FLAGGHELSEVESENVAKSINER

10 År Siden WHO Stod For En Pandemi

HAF18. Juli 2020

Forskere hevder New York har 70% rate av hjerdimmunitet mot covid 19 i ny studie

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Forskere Hevder New York Har 70% Rate Av Flokk-Immunitet Mot COVID-19 I Ny Studie

HAF14. Juli 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.