Geoengineering Watch Global Alert News, 15. august 2020, # 262

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Sosial uro og samfunnsdeling har blitt temaene for dagen. Virkeligheten vi tidligere kjente virker stadig mer fjern. Mens alle øyne forståelig nok er fokusert på de stadig mer drakoniske låsningsreglene og forskriftene, blir klima- og miljøkollaps eksponentiell. Rekord knust og nådeløs varme baker USAs vest mens andre deler av landet er planlagt å være uvanlig kule. Geoingeniøroperasjoner er den viktigste årsaksfaktoren som skaper fryse / yngelekstremene , noe som påvirker avlingsproduksjonen overalt i verden. Hvor lenge til butikkhyllene er tomme? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Vår individuelle innsats for å fredelig stå imot sinnssyken betyr mye mer enn det som ennå er synlig. Alt trengs i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som kommer, vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din til å bli hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen datamaskin.
DW

Geoengineering Watch utvider vår dypeste takk til Dr. Jonathan O’quinn for hans innsats for å bevisstgjøre klimateknikk ved East Carolina University i Greenville, North Carolina (15/8/20).

Geoengineering Watch trykte bevisstgjøringsmateriell ble nettopp sendt til totalt 250 Washington State brannstasjoner og brannmyrer. Vi ønsker å uttrykke vår oppriktige takknemlighet til Larry og Kathy Burns for denne svært viktige innsatsen for å bidra til å slå alarm.

Vår oppriktige takk til Mike Torrence for hans pågående innsats for å øke bevisstheten på Tonasket Farmers ‘Market i Washington State (13/8/20).

For de som ennå ikke har sett det siste innlegget vårt om “The Dimming” , er det en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på den pågående klimatekniske / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er en 4+ minutters trailer på den kommende filmen.

Legg igjen en kommentar