Verdens Elite Diskuter Davos-Planen For Å Utnytte Coronavirus Og Utrulling Av NWO

Mennesker over hele kloden våkner opp av at vi aldri kommer tilbake til det vi pleide å tenke på som normalt.

Nå som virksomhetene har vært stengt og har opprettholdt livet i nesten seks måneder, avslører de store internasjonale bank- og hjelpeorganisasjonene deres hånd, og de forteller åpent hvordan deres versjon av den nye normalen vil se ut.

Selv om du ikke ser mye dekning av det i mainstream-nyheter, bringer det årlige som arrangeres i , Sveits verdens rikeste og mest innflytelsesrike mennesker sammen for å diskutere hvordan man kan påvirke globale hendelser til fordel for elitistiske agendaer.

Verdens elite Diskuter Davos-planen for å utnytte Coronavirus og rulle ut Nwo

“Vel, de er alle der. Alle verdens bevegere og rystere er i Davos er en eller annen gang. Til og med prins Charles, den umuffelige prinsen av Wales, fikk loven i Davos i januar. ” ~ Michael Matt, The Remnant

I følge Business Insider er Davos…

“… den eneste invitasjonen-konferansen som bringer milliardærer sammen med forretnings- og politiske ledere på et sveitsisk feriested.

”Hvert år holder næringslivsledere og statssjefer forelesninger og snakker i paneler om temaer som spenner fra likestilling og risikovillig kapital til mental helse og .

“Imidlertid skjer den virkelige magien bak lukkede dører: De rike og mektige bruker arrangementet som en sjanse til å knytte nettverk og hasj ut forskjellene sine fra publikum.” [ Kilde ]

Den globale Covid-19-pandemien i 2020 gir den perfekte muligheten til å tvinge mange av politikkene som er diskutert på dette forumet til verdens publikum.

Flertallet av nasjonene på planeten er under påvirkning av organisasjonene og interessene som er til stede på Davos, og Davos-agendaen for å få til en global ‘Great Reset' er ikke på noen måte hemmelig.

Michael Matt fra The Remnant dekker dette i en grundig samling av videoklipp av taler levert av disse innflytelsesrike spillerne, og byr på mange direkte sitater på hvordan disse menneskene tror -krisen best kan dra nytte av deres internasjonale agenda.

Davos-agendaen inkluderer selvfølgelig partnerskap med verdens mest innflytelsesrike supernasjonale organisasjoner, som Bill & Melinda Gates Foundation, og Al Gore's Climate Reality Project.

Agendaen inkluderer streng økonomisk kontroll og reisekontroll, kontroll over land, kontantløse verdensvalutaer, obligatoriske vaksinasjoner og mye mer.

Hør det selv fra hestens munn:

“COVID-19-lockdowns kan lettes gradvis, men angsten for verdens sosiale og økonomiske utsikter blir bare intensiverende. Det er god grunn til å bekymre deg: en kraftig økonomisk nedgang har allerede begynt, og vi kan møte den verste depresjonen siden 1930-tallet . Men selv om dette utfallet er sannsynlig, er det ikke uunngåelig.

”For å oppnå et bedre resultat, må verden opptre i fellesskap og raskt for å forny alle aspekter av samfunnene og økonomiene våre, fra utdanning til sosiale kontrakter og arbeidsforhold. Hvert land, fra USA til , må delta, og hver industri, fra olje og gass til tech, må transformeres. ” ~ Klaus Schwab, konsernsjef i World Economic Forum

Prins Charles deltok tidlig i 2020:

“Med mindre vi tar de nødvendige tiltakene, og vi bygger igjen på en grønnere, mer bærekraftig, mer inkluderende måte, vil vi ende opp med å få flere og flere pandemier, og flere og flere katastrofer fra stadig, stadig akselererende global oppvarming og klimaendringer.

“Så dette er det øyeblikket, som vi alle har sagt, vi må ta så mye fremskritt som vi kan.” ~ Prins Charles, prins av Wales

Her er den tyske kansleren Merkel:

“Denne transformasjonen betyr i hovedsak at hele måten vi driver forretning på, at vi lever, som vi har blitt vant til i den industrielle tidsalderen, må endres. Vi må legge igjen det i løpet av de neste tretti årene. .” ~ Angela Merkel, Tysklands forbundskansler, taler på 2020 World Economic Forum

Du kan selv bestemme om dette er en fremtid du ønsker å se manifest eller ikke, men i stedet for dekning av hvordan disse store institusjonene kontinuerlig manipulerer menneskelige og økonomiske hendelser, her er det.

For øvrig ville vi ikke bli overrasket om denne videoen blir fjernet fra YouTube, så send oss ​​et notat hvis du merker at den er borte.https://www.youtube.com/embed/sb9jRqgDOJ8?feature=oembed

Av Isaac Davis, Waking TimesFascister Som Kjører Storbritannia Gvt. Vil Du Gripe Barna DineForrige Innlegg2 Fort Hood Soldater Fanget Opp I Handel Med BarnNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Canadas sjef for medisinsk massetesting "oppnår ikke noe"

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Canadas Chief Medical Officer Of Health: Massetesting “Oppnår Ikke Noe”

HAF13. August 2020

Herd Immunity Deniers Can't Bear Sweden's Truth

KORONAVIRUS

Herd Immunity Deniers Can't Bear Sweden's Truth

HAF12. August 2020

Dr. Andrew Wakefield advarer om vaksiner mot coronavirus og skandaløst juridisk immunitet for vaksineprodusenter

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr. Andrew Wakefield Advarer Om Vaksiner Mot Coronavirus Og Skandaløst Juridisk Immunitet For Vaksineprodusenter

HAF12. August 2020

Fascister som kjører Storbritannia Gvt.  Vil du gripe barna dine

KORONAVIRUSMEDISINSK KIDNAPPING

Fascister Som Kjører Storbritannia Gvt. Vil Du Gripe Barna Dine

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.