Globalistenes omstart av verden og deres planer for oss

Nyere historie. Koronakrisen er utløsningen for et globalt kupp av monumentale proporsjoner. Det er begynnelsen på en ny epoke, med en ny internasjonal økonomisk orden som risikerer å ødelegge menneskers friheter fullstendig. Tyranene har nå overtatt for å tvinge oss inn i en “klimasmart” og “sunn” verden gjennom World Economic Forums nye teknototitaritære veikart – The Great Reset .

Tekst: Jacob Nordangård | Artikkelen ble tidligere publisert på Pharos.org | # Covid1984

På den 13 juni 2019 , Klaus Schwab , president i  og FNs generalsekretær António Guterres, signert en partnerskaps mellom de to organisasjonene. Dette ble gjort uten direkte medieoppmerksomhet til tross for de enorme implikasjonene dette har for menneskeheten. I det store og hele betyr dette at makten over livene våre med blyantstrøk er blitt overført til de globale selskapene og deres eiere.

Klaus Schwab, grunnlegger og styreleder for World Economic Forum.  Foto: Remy Steinegger.
Foto: Klaus Schwab, grunnlegger og styreleder for World Economic Forum. Foto: Remy Steinegger. Lisens: CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commons

Avtalen inkluderer seks fokusområder:

  1. Finansiering av FNs agenda 2030
  2. Klima forandringer
  3. Helse
  4. Digital samarbeid
  5. Likestilling og kvinners frigjøring
  6. Utdanning og kompetanseutvikling.

Målet med partnerskapet er å få fart på FNs bærekraftsagenda og de 17 globale målene.

Å oppfylle målene for bærekraftig utvikling er essensielt for menneskehetens fremtid. World Economic Forum er opptatt av å støtte denne innsatsen og samarbeide med FN for å bygge en mer velstående og rettferdig fremtid, ”- Klaus Schwab

Avtalen sier også at World Economic Forums fjerde industrielle revolusjon er en viktig komponent i implementeringen av agendaen. Digitalisering blir sett på som nøkkelen.

Noen måneder senere, under møtet i i januar 2020, ble dette veldig tydelig gjennom lanseringen av rapporten Unlocking Technology for the Global Goals (satt sammen av PWC og som jeg gjennomgikk i detalj i mitt innlegg World Economic Forums digitale panopticon ). Dette betyr at verdens teknologigiganter (som er en del av World Economic Forums arbeidsgrupper) vil løse verdens problemer gjennom bruk av AI, satellitter, robotikk, droner og tingenes internett, og med syntetisk mat på menyen.

Corona Crisis - Covid 19 virus.  Foto: Gerd Altmann
Corona Crisis – Covid 19 virus. Foto: Gerd Altmann. Lisens: Pixabay.com

Coronavirus som en triggerhendelse

Verdens helseorganisasjon erklærte en pandemi 11. mars, og åpnet et vindu med muligheter for World Economic Forum for raskt å implementere sin nye verdensorden. Alt var veldig nøye forberedt.

Allerede i 2006 hadde WEFs første rapport om globale risikoer diskutert hvilke tiltak som måtte iverksettes i tilfelle en pandemi (noen av anbefalingene ble testet i forbindelse med svineinfluensaen 2009). Etter det fortsatte arbeidsgruppene med å sy nettet. I 2010 publiserte Rockefeller Foundation Scenarios for the Future of Technology and International Development der scenariet for en fremtidig nedstenging ble beskrevet nesten profetisk.

”Til å begynne med fikk forestillingen om en mer kontrollert verden bred aksept og godkjenning. Innbyggere ga villig fra seg noe av sin suverenitet – og deres privatliv – til mer paternalistiske stater i bytte for større og stabilitet. Innbyggere var mer tolerante og til og med ivrige etter opp-ned-retning og tilsyn, og nasjonale ledere hadde mer rom for å pålegge orden på de måtene de så passende. ” – Rockefeller Foundation

Ett år før viruset begynte å ramme verden, ga World Economic Forum deretter ut rapporten Outbreak Readiness and Business Impact – Protecting Lives and Livelihoods . De omfattende forberedelsene begynte å bli fullført. I oktober 2019 ble det gjennomført en generell generalprøve gjennom øvelsen Event 201 (der interessenter som World Economic Forum, Bill & Melinda Gates Foundation og Johns Hopkins University deltok).

En detaljert gjennomgang er gjort i innlegget mitt The Corona Crisis and the Technocracy Agenda,  så vel som i  Rockefeller og Bill Gates – monopolkapitalister med pandemier som forretningsidé .

Den store tilbakestillingen

Etter noen måneder med ekstreme tiltak der samfunn ble lagt ned og autoritære kontrollregler ble innført samtidig over hele verden, dukket Klaus Schwab og António Guterres (sammen med blant andre prins Charles) opp 3. juni og tilbød en løsning på alle problemer – The Great Reset . Schwab erklærte at:

“COVID-19-krisen har vist oss at våre gamle systemer ikke er tilpasset for det 21. århundre. Det har utsatt en grunnleggende mangel på sosial samhold, rettferdighet, inkludering og likhet. Nå har det historiske øyeblikket ankommet, ikke bare i kampen mot det virkelige viruset, men også ved å omforme systemet i samsvar med behovene som har oppstått i Coronas arv. Vi har et valg om å forbli passive, noe som vil føre til at mange av trendene vi ser i dag blir styrket. Polarisering, nasjonalisme, rasisme og til slutt en økende sosial uro med konflikter. Men vi har et annet valg, vi kan bygge en ny sosial kontrakt, som spesielt integrerer neste generasjon, vi kan endre atferden vår for å være i harmoni med naturen igjen, og vi kan sikre at teknologien til den fjerde industrielle revolusjonen på beste måte pleide å gi oss et bedre liv. ”

Covid-19 The Great Reset
Covid-19 The Great Reset

9. juli 2020 ga World Economic Forum ut boken COVID-19: The Great Reset der tanker ble utviklet av Schwab og medforfatter Thierry Malleret (leder for World Economic Forum's Global Risk Network). Hensikten med boka er å skape en forståelse av fremtiden som venter og er delt inn i tre hovedkapitler.

  • Macro Reset – som analyserer virkningen på økonomien, samfunnet, geopolitikk, miljø og teknologi.
  • Micro Reset – som analyserer for bransjer og selskaper.
  • Individuell tilbakestilling – som diskuterer konsekvenser på individuelt nivå.

I følge forfatterne står vi overfor et valg av vei: En vei vil ta oss til en bedre verden: mer inkluderende, mer lik og respekt for Moder Jord. Den andre veien vil ta oss til en verden som minner om den vi har igjen – men verre og med stadig tilbakevendende ubehagelige overraskelser. De truer dermed med å trakassere oss til vi gir etter og aksepterer deres tekno-utopiske visjon for verden.

https://youtube.com/watch?v=LJTnkzl3K64%3Ffeature%3Doembed

Geopolitisk tilbakestilling

Covid-19 har påminnet verden om at de største problemene er globale i naturen (klima, pandemier, terrorisme, internasjonal handel). Globale organisasjoner har imidlertid ikke vært tilstrekkelig utstyrt og mangler effektiv ledelse. I følge forfatterne har ikke det nåværende systemet vært i stand til å håndtere koronakrisen, men har i stedet vært preget av ukoordinerte nasjonale tiltak. I følge forfatterne viser dette behovet for mer effektivt og koordinert lederskap og at nasjonalisme bare fører oss på villspor.

“Derfor er bekymringen at vi, uten passende global styring, vil bli lam i våre forsøk på å møte og svare på globale utfordringer.”

Dette har særlig vist seg i Afrika, Latin-Amerika og Asia, der nasjoner til og med står i fare for å kollapse fra presset fra krisen.

“Enhver nedbrytning eller helsekrise forårsaket av koronaviruset kan raskt skape utbredt desperasjon og forstyrrelse, og potensielt utløse massiv uro med globale utslagseffekter.”

Vold, sult, arbeidsledighet og kaos kommer på sin plass. Sult på bibelske proporsjoner kan forekomme. Dette risikerer å skape en ny bølge av massemigrasjon som ligner på den som fant sted i 2015-2016.

Verden vil bli et farligere og fattigere sted hvis vi ikke skaper globale institusjoner, ifølge Schwab og Malleret. Uten disse kan ikke verdensøkonomien startes på nytt. Det er ikke så vanskelig å anta at World Economic Forum er glade for å bidra med denne ledelsen, akkurat som deres partnerskap med FN indikerer. De kommende årene ser det imidlertid ut som om det vil være veldig tøft. Det er kaoset som må gå foran ordren.

Tilbakestilling av miljøet

I følge forfatterne viser både pandemier og klimaendringer / økosystem- det komplekse samspillet mellom menneske og natur. De hevder at Covid-19 har gitt verden en smak av hva en fullverdig klimakrise og økosystemkollaps betyr for økonomien, geopolitikken, samfunnsspørsmål og teknologisk utvikling. Krisene har også felles attributter som å være globale i omfang og kan bare løses gjennom global koordinering.

“Ved første øyekast ser ut til at pandemien og miljøet bare er fjernt beslektede søskenbarn, men de er mye nærmere og mer sammenvevd enn vi tror.”

En forskjell er at pandemier krever øyeblikkelig handling der resultatene dukker opp raskt mens klimaendringene ikke føles like betydningsfulle og derfor ikke blir sett på som like viktige å ta opp. Under en pandemi godtar flertallet tvangsmidler mens de motsetter seg begrensninger i deres livsvalg når det gjelder klimaendringer der det vitenskapelige beviset kan stilles spørsmålstegn ved.

Boken forholder seg til studier der pandemier som Covid-19 anses å være relatert til menneskets innvirkning på miljøet. Som vanlig har vi mennesker skylden, og det er skuffende at utslipp av karbondioksid bare har gått ned med 8% under nedstengningen.

Konklusjonen er at det kreves en radikal endring i energisystemene og strukturelle endringer i forbruksvanene våre. Det er imidlertid tvilsomt at disse begrensningene gjelder Schwab og vennene hans i “Politburo”.

Hvis vi i den post-pandemiske tid bestemmer oss for å gjenoppta livene våre akkurat som før (ved å kjøre de samme bilene, ved å varme opp hjemmene våre på samme måte og så videre), vil COVID-19-krisen ha gått til spill når det gjelder klimapolitikk. “

Pandemien er spådd å dominere politikken i flere år og risikerer dermed å gjøre klimaarbeidet mindre viktig – for eksempel ble COP26 kansellert. Schwab (sammen med sine allierte) ønsker å unngå dette og ser i stedet hvordan Covid-19-krisen kan åpne for muligheter for å implementere deres “bærekraftige” miljøpolitikk. I dette scenariet vil myndigheter og selskaper bli oppfordret til å “ta det riktige valget” ved at store deler av befolkningen utvikler en ny sosial samvittighet for at en annen livsstil er mulig. Dette er drevet av en vellykket designet aktivisme.

Prins Charles.  Overhead: World Economy Forum
Prins Charles. Overhead: World Economy Forum

Siden regjeringer kan bli fristet til å vende tilbake til den gamle ordenen, vil fire viktige områder brukes til å styre utviklingen i “riktig” retning.

  1. Opplyst lederskap – Ledere som er i spissen for kampen mot klimaendringer (boken påpeker blant annet prins Charles).
  2. Risikobevissthet – Bevisstheten som COVID-19 har gitt oss om gjensidig avhengighet og konsekvensene av å ikke lytte til vitenskapelig ekspertise, har økt bevisstheten.
  3. Atferdsendringer – Pandemien har tvunget oss til å endre våre reise- og forbruksmønstre og derved adoptert en “grønnere” livsstil.
  4. Aktivisme – Corona-viruset har inspirert endring og laget nye strategier for sosial aktivisme. Klimaaktivister som har sett luftforurensningen avta under nedstengingen vil doble presset på selskaper og investorer.

EU-kommisjonens massive Green Deal , med sin plan om å investere 1 billion billion euro med sikte på å redusere utslipp og innføre en sirkulær økonomi, regnes som det mest åpenbare eksemplet på hvordan myndighetene ikke lar Corona-krisen gå til spill.

Teknologisk tilbakestilling

“Pandemien vil akselerere innovasjonen enda mer, katalysere teknologiske endringer som allerede er i gang og” turbolade “enhver digital virksomhet eller den digitale dimensjonen til enhver virksomhet.”

Ifølge forfatterne har Corona-krisen betydd at digital utvikling på en måned har tatt et skritt som ellers ville ta opptil to år . Alt har stort sett blitt flyttet på nettet. Teknologiselskapene er vinnerne og fortjenesten deres har vært massiv under krisen, mens alle forretningsidéer basert på personlige møter (som kultursektoren og restauranter) er taperne. Dette er noe som ifølge Schwab og Malleret stort sett vil forbli. Koronakrisen har hatt en varig innvirkning på arbeid, utdanning, handel, medisin og underholdning. I tillegg har det betydd en stor invasjon av personvernet vårt.

“Vi vil se hvordan kontaktsporing har en uovertruffen kapasitet og en kvasi-essensiell plass i forsvaret som er nødvendig for å bekjempe COVID-19, samtidig som den blir posisjonert for å bli en muliggjørelse av masseovervåking.”

Dette har også ført til at regjeringer over hele verden forlater prosessen med lange undersøkelser for å regulere ny teknologi. I stedet er alle hemninger blitt frigitt.

Les mer i NewsVoice om 5G

I følge forfatterne kan midlertidige forskrifter som er lagt til under krisen også kunne fortsette. Det handler også om sosial distanse. Fellesskap vil legge vekt på omstilling av arbeidsplasser for å minimere menneskelig kontakt. For ansatte i hotell-, restaurant- og utdanningssektoren ser fremtiden dermed dyster ut. Forfatterne ser for seg en massiv automatisering for å håndtere hygiene og renslighet, som igjen vil fremskynde den digitale transformasjonen. Imidlertid forventes den innenlandske produksjonen å øke på grunn av robotisering.

“Fra begynnelsen av lockdowns ble det tydelig at roboter og AI var et naturlig alternativ når menneskelig arbeidskraft ikke var tilgjengelig.”

Men dette har en pris . Det gjør folk overflødige og det er tydelig at det er enklere jobber som er i faresonen. Det hele gir en kald og dypt anti-menneskelig ettersmak, men den blir verre. I følge forfatterne har nedleggelsene en høy økonomisk pris, noe som betyr at andre metoder er nødvendige.

Dette åpner for permanente teknologiske løsninger som kontaktsporing der alle bevegelsene våre må kunne spores (spores) og analyseres (spores) for å kunne karantene infisere.

“En sporingsapp får innsikt i sanntid ved for eksempel å bestemme en persons nåværende beliggenhet gjennom geodata via GPS-koordinater eller radiosignaler.”

Sosiale distanseringsapper
Sosiale distanseringsapper

Det handler om å holde oss adskilt for enhver pris, men også om å studere alle våre aktiviteter tilbake i tid . Flere land, som Sør-Korea, og Hong Kong, brukte påtrengende og overbevisende sporingsmetoder i sanntid under pandemien. I Hong Kong ble elektroniske armbånd brukt, mens andre land brukte mobile apper for å holde oversikt over infiserte mennesker som ikke karantene. Singapores TraceTogether-app, som advarer smittede hvis de ankommer innenfor en radius på to meter og deretter sender data til helsedepartementet, blir sett på som en mulig midtbane av forfatterne. Forfatterne peker også på problemene som oppstår hvis disse overvåkningssystemene er basert på frivillighet:

“Ingen frivillig appsporings-app vil fungere hvis folk ikke er villige til å gi sine personlige data til det statlige byrået som overvåker systemet, hvis noen nekter å laste ned appen (og derfor holde tilbake informasjon om en mulig infeksjon, bevegelser og kontakter ), alle vil bli påvirket negativt. “

Vanlige standarder for sporing av kontakter kan bli tatt i bruk i lys av de forskjellige systemene (spesielt er EU påpekt).

Schwab og Malleret skriver at kontaktsporing muliggjør et “tidlig inngrep” mot “superspredte miljøer” som familiesammenkomster. Det er ikke vanskelig å se at sporing lett kan brukes mot alle som er imot dette diaboliske systemet. Vi mennesker er smitten i øynene til disse tyranene.

De beskriver hvordan selskaper over hele verden (i forbindelse med land som begynner å åpne seg) har begynt å innføre digital overvåking av sine ansatte for ikke å risikere at nye infeksjoner dukker opp. Dette er selvfølgelig i strid med alle etiske regler og menneskerettigheter. Forfatterne påpeker også at når systemene er på plass, er det heller ikke veldig sannsynlig at de blir fjernet (selv om risikoen for infeksjon vil forsvinne).

Ansiktsgjenkjenning.  Lisens: Shutterstock.com
Ansiktsgjenkjenning. Lisens: Shutterstock.com

Forfatterne skriver at en rekke analytikere, beslutningstakere og sikkerhetstjenestemenn spår at dette vil føre til en dystopisk fremtid. Boken gir en klar advarsel om at det bygges en global tekno-totalitær overvåkningsstat med Coronan som unnskyldning.

Det er imidlertid ingen tvil om at forfatterne vurderer fordelene med å oppveie ulempene (noe som også er tydelig i Schwabs to bøker om den fjerde industrielle revolusjon).

“Det er sant at i den post-pandemiske epoken vil personlig helse bli en mye større prioritering for samfunnet, og det er grunnen til at sjansen for teknisk overvåking ikke blir satt tilbake i flasken.”

Schwab og Malleret avslutter kapittelet med å påpeke at “herskerne og vi selv kan kontrollere og utnytte fordelene ved teknologi uten å ofre våre individuelle og kollektive verdier og friheter”. Schwab, som har en sentral rolle i å skape og promotere det tyranniske overvåkingssystemet, overlater dermed ansvaret til resten av oss.

Tilbakestilling av mikro

I følge forfatterne gjelder det for gründere at det nå ikke er noen retur til systemet som eksisterte før. Covid-19 har forandret alt.

”Når de blir konfrontert med det, kan noen bransjeledere og toppledere bli fristet til å likestille tilbakestilling med omstart, håper å gå tilbake til det gamle normalen og gjenopprette det som fungerte i fortiden: tradisjoner, testede prosedyrer og kjente måter å gjøre ting på – kort sagt , en retur til virksomheten som vanlig. Dette vil ikke skje fordi det ikke kan skje. For det meste virksomheten som vanlig av (eller i det minste ble smittet av) COVID-19. ”

Det som nå ifølge Schwab og Malleret gjelder:

  1. telecom
  2. Virtuelle møter
  3. Mer effektive beslutningsprosesser
  4. Akselerasjon av digitalisering og digitale løsninger

Selskapene som ikke følger tyrannenes anbefalinger for en total digital transformasjon vil synes det er vanskelig å overleve. Vinnerne er store netthandelsbedrifter og strømmetjenester som Alibaba, Amazon, Netflix og Zoom. For eksempel sies Amazon-administrerende direktør Jeff Bezos ‘allerede astronomiske formue å ha økt med 60% under krisen. Handel har på kort tid blitt overtatt av noen få monopolistiske parasitter. Det samme gjør videokonferanseselskapet Zoom. Deres økning våren 2020 er eksepsjonell. Stort sett alt er spådd å flytte til nettområdet. I 2019 skjedde 1 prosent av konsultasjonene med leger via Internett i England. Under Corona-krisen har den ligget på 100%. E-handel forventes også å vokse når kunder blir tvunget online. Big Tech og helseindustrien er vinnerne.

“Spesielt tre bransjer vil blomstre (samlet) i den post-pandemiske epoken: big tech, helse og velvære.”

I tiden etter korona forventes regjeringer også å få større kontroll over entreprenørskap. Stimuleringspakkene kommer med betingelser for hvordan virksomheten gjennomføres. I følge forfatterne kommer Stakeholder Capitalism with Environmental, Social and Corporate Governance (ESG). Dette betyr at selskaper må ta sitt samfunnsansvar og investere “bærekraftig”. Gjennom aktivisme fra frivillige organisasjoner som Greenpeace vil selskaper bli presset til å ta det riktige valget. Dette er veldig minner om Pieter Winsemius' big business bærekraft formel beskrev i sin bok  A Thousand Shades of Green: bærekraftige strategier for konkurransefortrinn og Trilateral kommisjonens rapport Beyond Gjensidig avhengighet (som jeg refererer til i min avhandling) .

Bekymringer for Trump

Individuell tilbakestilling og mental tortur

I det siste kapittelet går forfatterne gjennom de individuelle konsekvensene av pandemien . De skriver at i motsetning til andre katastrofer som og flom, som skaper sympati og bringer mennesker nærmere hverandre, har pandemien hatt motsatt effekt. Det har vært ødeleggende for oss mennesker. Pandemien er en langvarig prosess som kombinerer en sterk frykt for å dø med en usikkerhet om når faren er over. Pandemien kan komme tilbake hele tiden. Det har også blitt ledsaget av autoritære og uberegnelige handlinger fra myndighetene. Dette resulterer i angst.

Pandemien gir også opphav til egoistiske handlinger fordi alle rundt omkring blir oppfattet som en potensiell bærer. Vi hjelper ikke andre på grunn av frykten for døden. Det skaper også skyld og skam.

Det er umulig å oppføre seg “riktig”. Dette gjenspeiles også i makroskalaen gjennom land som stengte grensene og begrenset reiser sterkt. Disse tiltakene har også gitt opphav til rasisme og utløst patriotisme og nasjonalisme. Forfatterne ser på dette som en “giftig blanding”.

Mennesker er iboende sosiale vesener. Kameratskap og sosiale interaksjoner er en viktig del av vår menneskelighet. Hvis vi blir fratatt dem, finner vi våre liv opp ned. Sosiale forhold er i betydelig grad utelukket av innesperringstiltak og fysisk og sosial distansering, og i tilfelle av COVID-19-lockdownene skjedde dette i en tid med økt angst da vi trengte dem mest. ”

Forfatterne viser hvilken bevissthet katastrofeprodusentene har om de psykologiske effektene som sosial isolasjon betyr for mennesker. Vi har ikke vært i stand til å søke støtte fra venner og familie på samme måte. Vi har blitt fratatt nærheten vi trenger for å fungere. Det blir som en langvarig tortur der vi sakte blir brutt ned.

Dette betyr at psykisk sykdom har økt dramatisk i løpet av året. De påpeker at:

  1. Personer med tidligere mentale problemer vil ha verre angstanfall.
  2. Sosial distansering vil øke de mentale problemene, selv etter at tiltakene er trukket tilbake.
  3. Tap av inntekt og arbeidsplasser vil øke antall dødsfall gjennom selvmord, overdoser og alkoholisme osv.
  4. Familievold vil øke i løpet av pandemien.
  5. “Sårbare” mennesker og barn, omsorgsmottakere, sosialt vanskeligstilte og funksjonshemmede, vil ha økt mental sykdom.

Forfatterne påpeker at dette vil gjenspeiles i behovet for psykisk helsevern i årene som kommer for å takle traumene . Området vil dermed bli prioritert høyt for beslutningstakere i kjølvannet av koronakrisen.

Dette viser hvor kule og hensynsløse disse tyranene er. De vet godt hva de har forårsaket. Dette er effekten de leter etter, og som vil gjøre at vi tar det “riktige” valget. Som en saueflokk må vi bli drevet inn i deres teknologiske diktatur.

Kapittelet om entreprenørskap presenterer hvordan fremtidens omsorg vil ta form:

”Som for alle andre bransjer, vil digital spille en viktig rolle i å forme fremtiden for velvære. Kombinasjonen av AI, IoT og sensorer og bærbar teknologi vil gi ny innsikt i personlig velvære. De vil overvåke hvordan vi er og føle oss, og vil gradvis uskarpe grensene mellom offentlige helsevesen og personlige helseskapingssystemer … ”

Teknologi må også kunne måle vårt karbonavtrykk, vår innvirkning på biologisk mangfold og toksisiteten til alt vi legger i oss! Technokratenes behov for kontroll virker umettelig.

I følge forfatterne har pandemien også gitt oss tid til å reflektere over hva vi verdsetter i livet, tiden isolert sett gir innsikt i vår tidligere uholdbare livsstil som har forsømt . I følge Schwab kan dette nå rettes:

“Pandemien gir oss denne sjansen:” den representerer et sjeldent, men smalt vindu med muligheter til å reflektere, reimagine og tilbakestille vår verden. “

Konklusjonene diskuterer den noe overraskende dødstall for pandemien. Det påpekes at ved utgangen av juni hadde Covid-19 bare drept 0,006% av verdens befolkning.

Det skal ha sammenheng med svartedauden (30-40% av befolkningen) og den spanske influensa (2,7%) av befolkningen. Coronas dødstall er således ikke direkte noe som rettferdiggjør en total nedstengning av verden.

Vi har betalt og blir nødt til å betale en høy pris for noe som er overdrevet utover alle proporsjoner, og som har blitt brukt som en utløsende faktor for å innføre en ny teknototitaritær orden. 

Tyranene har operert i henhold til prinsippet “kriser åpner for forretningsmuligheter” og har vært i stand til effektivt å utnytte lidelsen de har forårsaket oss mennesker.

De truer oss også med å komme tilbake med terroren sin hvis vi ikke godtar planene deres for å kontrollere og regulere livene våre i detalj. Dette er rent mafiaorienterte metoder. Ingen av oss har valgt Schwab og vennene hans i milliardærklubben for å diktere livene våre. Det er på høy tid å avsette tyranene. Deres rettmessige sted er bak stolpene.

Tekst: Jacob Nordangård | Pharos.org

i slekt

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.