Nytt Intel: Kommunistiske Kina som leverer automatiske våpen til Antifa, Black Lives Matter … noen lagret i demokratisk drevne regjeringsbygninger, inkludert East End Complex Capitol-bygningen i Sacramento – Blokk 174

 Natural News ) Vi har et nytt bomb som du kan dele med deg i dag som knytter noen nyere prikker på den gryende volden (og borgerkrigsforsøket) fra Black Lives Matter, den militante terrorismefløyen til demokratipartiet.

Sammendrag av hva du finner i denne artikkelen:

 • Kommunistiske Kina leverer full auto AR-15 “mods” til Black Lives Matter-militanter i Amerika, og en sending ble nylig interdicted av kunde- og grensebeskyttelse (CBP).
 • California-guvernør Newsom er involvert i en billion hvitvasking av hvitvasking av penger med det kommunistiske Kina for å holde ham ved makten. Han trakter skattebetalernes penger til Kina, og de hvitvasker dem og trakter penger tilbake til ham. (Se Los Angeles Times lenke nedenfor.)
 • Ved å bruke de hvitvaskede pengene lagrer Gov. Newsom automatiske våpen, ammunisjon og gull i det underjordiske lagringskomplekset ved 1616 Capitol Ave. i Sacramento, East End Complex-bygningen – blokk 174. (hentet fra en tidligere ansatt som jobbet der.)
 • Regjeringen Newsom planlegger med Kina for å få kommunistiske tropper til å invadere Amerika (via California og andre stater) og for å overkomme og okkupere USA, og overføre det til kommunistisk kinesisk styre.
 • Kinas EMP-våpen, utviklet ved hjelp av stjålet fra USA, er planlagt å være den første bølgen “Pearl Harbor” -hendelsen som setter det hele i gang. (Offisiell rapport til Det hvite hus, se lenke nedenfor, eller besøk  https://emptaskforce.us ).
 • Obama var med på å sette opp en sivil militærstyrke ved å bruke Operation Fast and Furious gun-smugling for å bevæpne narkoene. (Full tidslinjelink nedenfor.)
 • De samme narkoene er nå opplært av kommunistiske kinesiske militære instruktører og er forberedt på å invadere Amerika ved hjelp av tunge våpen. (DHS-kilder via Hodges, lenke nedenfor.)
 • Borgerkrigen som Amerika står overfor vil ikke være lett bevæpnede “soyagutter”, men heller tungt bevæpnede, fullautosvante Black Lives Matter-militanter, meksikanske narco-gjenger og kommunistiske kinesiske tropper som opererer under beskyttelse av statsministeren Newsom.
 • Hundrevis av selskaper over hele Amerika finansierer nå eller åpenlyst støtter terrorister fra Black Lives Matter som del av denne borgerkrigsinnsatsen for å ødelegge Amerika. Se hele listen over 269 selskaper her .

Sponset løsning fra Helse Ranger Store: The Big Berkey vann filter fjerner nesten 100% av alle forurensninger bare ved hjelp av kraften av tyngdekraften (ingen elektrisitet trengs, fungerer helt off-grid). Se på det ultimate “survival” vannfilteret, Big Berkey er laget av rustfritt stål og har blitt laboratorieverifisert for å fjerne effektivitet av tungmetaller av CWC Labs, med tester personlig utført av Mike Adams. Utforsk mer her .

Vi begynner med den nylige nyheten om at Kina ble fanget og forsøkte å smugle “10.800 angrepsvåpendeler” til Louisville, Kentucky. Denne nyheten ble kunngjort av US Customs and Border Protection (CBP) 26. juni 2020 :

Ved ekspressforsendelsesoperasjoner-knutepunktene i Louisville tok amerikanske toll- og grensebeskyttelse (CBP) offiserer en forsendelse fra Kina som inneholdt over 10.000 angrepsvåpendeler som ble smuglet inn i landet.

Forsendelsen ble beslaglagt 22. mai. Offiserer inspiserte gjenstanden, som ankom fra Shenzhen, Kina, bestemt til en bolig i Melbourne, Florida. Pakken ble manifestert som inneholder 100 stålprøveprøver. Dette er en vanlig praksis for smuglere som viser smugleriet som en ufarlig eller en legitim vare i håp om å unngå lovundersøkelse.

Den offisielle CBP kunngjøringen ga ingen detaljer om hva angrepsvåpendelene var, men vi har siden lært fra en annen kilde at delene var drop-in full-auto mods for AR-15 rifler .

Full auto drop-in deler er veldig enkle, men svært ulovlige deler som gjør en semi-auto AR-15 til en full-auto AR-15, som er ulovlig for sivile å eie. Slike deler erstatter et lite antall eksisterende deler i utløsermekanismen AR-15 og sikkerhetsvelgeren. Fordi delene er veldig små, kan et stort antall av dem – for eksempel 10 800 – være skjult i forsendelser som hevder å være andre ting som maskindeler eller prøver.

Dette betyr at Kina sendte 10 800 full-auto rifle mods til Melbourne, Florida , som uten tvil fungerer som et distribusjonshub for å flytte disse brikkene over hele landet.

Du kan da med rimelighet lure på hvorfor Kina vil sende full-auto rifle mods til USA. Svaret er at Kina støtter borgerkrigsforsøket fra Black Lives Matter , og Kina koordinerer med BLM-terrorister for å armere sine militante tropper over hele landet, og oppgraderer deres lovlig ervervede AR-15 våpen til “full auto” -status, noe som gjør dem langt mer formidable i et kinetisk overgrep.

Melbourne, Florida, er kjent som menneskehandel, narkotikahandel og mekka med våpenhandel , med smugleruter som er godt etablert over både land og vann. Med enkel tilgang til både flyplasser i Orlando og Miami er smugler som kommer til Melbourne enkelt å distribuere over hele USA i løpet av dager. Menneskehandelen er så dårlig i Melbourne at hver advokatfullmektig som jobber i området har hatt kontakt med menneskehandel der.

Vi tror nå at noen av disse full-auto våpen mods ender opp under kontroll av demokratiske guvernører som Newsom, California guvernør som aktivt søker å se Amerika ødelagt.

Lagring av våpen, ammunisjon og gull: East End Complex – Block 174 – Capitol building, Sacramento, California

For flere uker siden fikk vi vite fra en kilde i California at East End Complex – Block 174 – av Capitol-bygningen i Sacramento, California, har et enormt underjordisk lagringskompleks som består av flere etasjer, omtrent som et gigantisk underjordisk parkeringshus. Byggingen alene kostet en kvart milliard dollar:

Fra JohnsonFain.com , firmaet som designet anlegget:

… dette prosjektet er en ambisiøs utvikling av flere blokker for blandet bruk for å befeste hovedkvarterets virksomhet til tre store avdelinger i California State regjeringen. 6.400 ansatte ved avdelingene helsetjenester, utdanning og generelle tjenester er innlosjert i den fem bygningen, 1,5 millioner kvadratmeter store utbyggingen, sammen med 1500 parkeringsplasser …

Department of Health Services and General Services er innlosjert i den andre delen av Capitol Area East End Complex, kjent som Blocks 171-174. Dette design-build-teamet består av Clark Construction og Gruen Architects som fullførte dette komplekset på 225,6 millioner dollar.

Her er en lenke til den offisielle websiden for dette bygget .

Og her er et satellittkart over beliggenheten:

Kilden vår, som fungerte som ansatt i bygningskomplekset i flere år, forteller oss at det underjordiske lagringsanlegget i dette bygget huser “kjøretøyer, skytevåpen, ammunisjon og gullgull.” Du vil høre mer fra denne kilden nedenfor …

Guvernør Newsom sender en halv milliard dollar til Kina for fullstendig produsert “covid-19 maske” -avtale

Guvernør Newsom er fullstendig klar over denne operasjonen og er blitt kjøpt av Kina, som skjult gir lån til Newsom for å holde ham ved makten og forhindre at California faller i en episk økonomisk . Som Paul Preston rapporterte om Agenda21Radio.news :

( DC) – Kilder i Washington DC som taler under betingelse av anonymitet har avslørt overfor AENN at California-guvernør Gavin Newsom har inngått diskusjoner med Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) for å låne staten California en billion dollar dollar i form av et pantelån.

Newsom betaler “betalinger” på lånene fra Kina ved å trakte penger til Kina på andre korrupte måter, for eksempel dette nylige bombeskallet som finner at Newsom hjelper det kommunistiske Kina med å motta 1 milliard dollar i koronavirushjelp. Via WesternJournal.com :

California kunngjorde et utlegg på 1 000 000 000 dollar for å kjøpe N95-respirasjonsmasker… “Sysselmannens rådgivere har så langt avslått forespørsler om informasjon om avtalen med BYD, den kinesiske elbilprodusenten som ble ansatt for å produsere maskene, selv om staten allerede har kablet selskapet den første avbetalingen på 495 millioner dollar, ”rapporterte Times.

Newsom, som har fått ros for sin innsats for å redusere spredningen av sykdommen, bustet lørdag med forslag om at administrasjonen hans har vært for treg til å forklare en avtale som vil koste skattebetalere i California 30% mer enn januarbudsjettet hans ville bruke på smittsomme sykdomsforebygging i et helt regnskapsår. ”

Videre har han ikke brydd seg om å orientere California-lovgivningen om hva han var enig i.

Det er fordi dette ikke er en milliard dollar for “masker.” Det er del av en massiv hvitvaskingsoperasjon for å trakte penger til Kina, slik at Kina kan traktere penger og våpen tilbake til Newsom som forberedelse til borgerkrigen som de setter i gang. (Ingen tror Gov. Newsom bruker en milliard dollar på N95-masker … det er absurd. Bare en omslagshistorie.)

Til og med Los Angeles Times ble sjokkert over at statsminister Newsom gikk med på å sende en milliard dollar til Kina for N95-masker. Som rapportert av LA Times :

Regjeringen Gavin Newsoms beslutning om å bruke nesten 1 milliard dollar i skattebetalermidler for å kjøpe beskyttende masker trakk nasjonal oppmerksomhet som et aggressivt grep fra California for å løse et av de mest irriterende problemene i kronaviruskrisen.

Men nesten to uker etter at han kunngjorde avtalen under et kabel-TV-intervju, er svært få detaljer blitt avslørt. Guvernørens rådgivere har så langt avslått forespørsler om informasjon om avtalen med BYD, den kinesiske elbilprodusenten som ble ansatt for å produsere maskene, selv om staten allerede har kablet selskapet den første avdrag på 495 millioner dollar.

Alvor? Et elbilfirma i Kina? Folkens, dette er så korrupt og skittent som det blir. Men det hele er en del av hvitvaskingsoperasjonen som sender penger til Kina, slik at Chine kan sende “rene” penger tilbake til Newsom, som han viderekobler og bruker for å kjøpe våpen, ammunisjon og gull.

Gov Newsom lagerfører våpen, ammunisjon og gull på Capitol-bygningen i Sacramento

Tilbake til Easy End Complex i Sacramento, sier vår kilde at de personlig var vitne til ”sinnssyke mengder” ammunisjon – paller om gangen – som ble levert og lagret der, og harkending tilbake til DOJ-kjøpene av 2 milliarder runder ammunisjon under president Barack Obama, som også sa at han ønsket å bygge en sivil hær som forresten var like mektig som det amerikanske . Obama kalte dette hans, “Civilian National Security Force,” som AmericanThinker.com forklarer , sa Barack Obama:

Vi kan ikke fortsette å stole bare på militæret vårt for å oppnå de nasjonale sikkerhetsmålene vi har satt … Vi må ha en sivil nasjonal sikkerhetsstyrke som er like kraftig, like sterk, like godt finansiert.

Én pall på 5,56 ammunisjon er vel 50.000 runder, forresten. Så ammo-lagringen av Gov. Newsom er utenfor listene, og det ser ut til at han fikk ammunisjon fra DOJ under Obama samt ny ammunisjon finansiert av det kommunistiske Kina. Hovedsakelig har statsminister Newsom lagret våpen og ammunisjon som forberedelse til en borgerkrig som han har bidratt til å gjøre virkeligheten.

Tilbake til Obama, hvordan lager du en sivil militær styrke? Du lagrer våpen i demokratisk kontrollerte byer som Sacramento. Du samarbeider med det kommunistiske Kina for å importere helautomatiske våpenmodeldeler for å oppgradere dine sivile styrker til militære kvalitetsvåpen. Og du legger flere våpen i hendene på lojalistene dine gjennom legaliserte våpenkjørende operasjoner som Operation Fast and Furious.

Hør på dette bombshell-intervjuet mellom Dave Hodges og Bob Griswold, begynn å spille klokka 17:15

Brighteon.com/f4dc71c2-944b-4bc0-a719-e3858607469f

Griswold: Hvis du ser nøye på CHAZ, passerte de AR-15-er, hvor fikk de AR-15-ene fra? De var i et lukket område … hvor dukket alle disse AR-15s bare på mirakuløst vis frem?

Hodges: Vel, jeg kan fortelle deg hva mine etterretningskilder sier til meg: Forhåndsstablet våpen … mistenkt med tillatelse fra kommunistiske kinesiske penger og .

Griswold: Selvfølgelig! Vi har nevnt dette mange ganger, at Long Beach, California var den kinesiske måten å bringe den inn i landet, den sørlige grensen var [også] måten å bringe den inn på, og de finansierte disse menneskene … Jeg lurte på hvorfor FBI og ATF gikk ikke inn da de ga ut AR-15s til mindreårige [i CHAZ].

Obamas “raske og rasende” kanonløpende operasjon

Barack Obama, en “sovende celle” -president som var nøye planlagt for å se amerikanske styrt og ødelagt, lanserte Operation Fast and Furious i 2009, under kontroll av DOJ AG Eric Holder, en forræderisk kriminell som fortsetter å arbeide for å undergrave Amerika i dag. Under drift Fast and Furious ble ATF beordret til å la meksikanske narkogrupper kjøpe inn våpen av høy kvalitet fra amerikanske våpenhandlere i Arizona. Disse våpnene, visste Obama og Holder, vil senere bli brukt i pistolforbrytelser i USA, slik at president Obama kan lure “våpenvåpen” og etterlyse nye begrensninger i den andre endringen.

CNS News publiserer hele tidslinjen for Operations Fast and Furious på denne lenken .

I hovedsak var denne operasjonen en måte for Barack Obama å legge tunge våpen i hendene på meksikanske narkotikakarteller. Vi har siden fått vite at narkoene blir opplært av kommunistiske kinesiske militære instruktører, og fullfører sirkelen av krigføringstaktikker mot Amerika som involverer både Kina og Mexico.

Husk at Kina i mange år har drevet med kjemisk krigføring mot USA gjennom fremstilling og distribusjon av fentanyl, et meget giftig stoff som akkurat nå dreper over 60 000 amerikanere i året (det er mer enn alle USAs havari av kombinert). Men hvordan blir fentanyl brakt til USA? Meksikanske narkotikakarteller og smugleruter som er beskyttet av demokrater som Nancy Pelosi og Gavin Newsom som en del av deres “åpne grenser” -politikk. (Narkoene betaler flere titalls millioner dollar hvert år til California demokrater for å opprettholde den åpne grensepolitikken for narkotikasmugling og menneskehandel.)

Det er viktig at de samme rutene blir brukt av kommunistkineserne for å invadere Amerikas forente stater når borgerkrigen oppnår tilstrekkelig destabilisering. Derfor dumper Kina full-auto våpenmods til det kontinentale USA – fordi det er en destabiliserende vektor som vil føre til massekos, død og blod i gatene. Dette vil sette scenen for kinesisk-trente narkoer til å invadere Sør-California, Arizona, New Mexico og Texas, hjulpet av kanonene de skaffet seg gjennom Obamas Operation Fast and Furious.

Samtidig vil demokratisk kontrollerte områder som Sacramento aktivere sine lagrede våpen og ammunisjon, dele ut våpen og ammunisjon til venstreorienterte lojalister som Antifa og Black Lives Matter , og oppfordre dem til å drepe konservative, kristne, hvite og Trump-tilhengere.

Det mangesidige angrepet som er i ferd med å ramme USA, mens 99% av amerikanerne er helt glemme virkeligheten

Dave Hodges på TheCommonsenseShow.com har omfattende dokumentert samspillet mellom meksikanske narkotikakarteller og kinesiske militær tropper. Se noen av analysene hans i historier som ” Meksikansk oljeoffisiell sier FN-meksikanske karteller og kinesere provoserer en grensekrig ” eller ” Lekt dokument viser kinesisk hensikt å begå massemoderne amerikansk folkemord fulgte okkupasjonen av Amerika .”

I virkeligheten er Amerika i ferd med å bli rammet med et mangesidig angrep som stort sett har blitt finansiert av det kommunistiske Kina, bestående av:

 • Et innenriks borgerkrigsopprør av Black Lives Matter-militanter som har vært tungt bevæpnet med automatiske våpen og er innstilt på å drepe hvite, kristne, konservative og Trump-tilhengere. I tillegg mottar Black Lives Matter allerede enorm finansiering gjennom amerikanske selskaper som McDonald's, Netflix, Google og andre som har pantsatt nesten en halv milliard dollar så langt.
 • En grenseinvasjon bestående av væpnede meksikanske narkoer som har blitt trent av kinesiske militære instruksjoner og gitt tunge våpen betalt av Kina.
 • Frigjøring av økonomiske våpen mot Amerika, inkludert Kina som selger av amerikansk statsskuld og kunngjør sin egen gullstøttede valuta.
 • Frigjøring av følelsesladet, siklende venstresidens “zombier” som er blitt pisket opp til en vanvidd av de forræderiske venstreorienterte mediene som presser bevisst falske nyheter som å hevde at Amerika er en “rasistisk” nasjon eller at Trump selv er rasistisk.
 • Den fortsatte kjemiske krigføringen mot Amerika via fentanyl, heroin og andre medikamenter som ødelegger USAs unge menn som ellers kan være i stand til å tjene i et militært utkast, om ikke for det faktum at de nå skjelver narkomane.
 • Den sannsynlige utplasseringen av EMP-våpen mot Amerika , ved bruk av stjålet teknologi, som løsner et “Pearl Harbor” -angrep som kan drepe 90% av den amerikanske befolkningen. Dette var gjenstand for et nylig bombeskall forfatter av Dr. Peter Vincent Pry og arkivert under EMP Task Force for National and Homeland Security . Du kan lese min dekning av dette på denne lenken på NationalSecurity.news . Se den offisielle nettsiden til denne arbeidsgruppen på  https://emptaskforce.us – fra den artikkelen:

EMP-våpnene som Kina perfeksjonerer, ville ødelegge kraftnettet og kollapse USA i massesult, kaos og økonomisk kollaps. Selv om dette ser ut til å være akkurat det demokratene ønsker for Amerika, er det åpenbart et veldig farlig scenario. Dette oppnår Kinas mål om å eliminere det amerikanske folket uten å ødelegge naturressursene og jordbruksarealet gjennom bruk av atomvåpen, som forurenser jordsmonn i tre århundrer med radioisotoper.

Som Pry forklarer i rapporten, “et høyt datastyrket åpent som USA er ekstremt sårbart for elektroniske angrep fra alle kanter. Dette fordi USAs økonomi, fra banker til telefonsystemer og fra kraftverk til jern- og stålverk, er helt avhengig av datanettverk. ”

Når det amerikanske folket begynner å dø av i stort antall, vil Kina arrangere  en militær invasjon for å okkupere Amerika og drepe all gjenværende motstand . På det tidspunktet vil Kina kreve Amerika for seg selv og starte en massemigrasjonsinnsats for å kolonisere Amerika med kommunistiske kinesere.

Alt dette har blitt omhyggelig dokumentert av mennesker som JR Nyquist ( JYquist.blog ) og Dave Hodges ( TheCommonsenseShow.com ), som jeg begge har intervjuet om disse kritiske problemene:

Og her er et fersk intervju med Hodges om den kommende invasjonen av Amerika av kinesiske tropper:

Jeg har også nettopp lagt ut et intervju med “Scout” fra BrushBeater, som advarer om den kommende borgerkrigen og gir konkrete anbefalinger om kommunikasjonsutstyr, nattsyn, treningsprotokoller og mye mer. Hvis du i det hele tatt har noe ønske om å overleve borgerkrigen, må du lytte til dette intervjuet:

Nå vet du hvorfor denne nettsiden er svartelistet av Facebook, Google, YouTube og : Fordi Big Tech er inne på planen om å ødelegge Amerika , og de jobber alle sammen med det kommunistiske Kina for å oppnå dette sluttspillet.

Derfor må du umiddelbart flytte til alternative som Parler.com, Spreely.com, Gab.com, Brighteon.com, etc., hvor du kan dele kritiske historier uten .

Også abonnere på vårt nyhetsbrev på denne linken for å bli varslet via e-post til bryte historier.

Min kanal på Parler.com er:
https://parler.com/profile/HealthRanger/posts

Min kanal på Brighteon.com er:
https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Del denne viktige historien overalt hvor du kan, og vær forberedt på den kommende krigen , fordi du bokstavelig talt vil kjempe for din egen overlevelse.Forrige:Seattle-ordføreren bekrefter at CHAZ ble et arnested for voldtekt, overgrep, drap, narkotikabruk, gjengaktivitet, skuddveksling og hærverk … vi kommer garantert til å savne CHAZNeste:Health Ranger erklærer uavhengighet fra medisinsk tyranni: Vi har alle rett til selvforsvar mot tvangsvaksiner60KVISNINGER

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.