Statsstøttet COVID TERRORISM: Los Angeles truer med å kutte av strøm og vann fra private hjem som nekter å overholde autoritære innestengingsregler

Statsstøttet COVID TERRORISM: Los Angeles truer med å kutte av strøm og vann fra private hjem som nekter å overholde autoritære innestengingsregler

ANNONSE

I den siste opptrappingen av statsstøttet terrorisme mot uskyldige borgere, truer Los Angeles-ordfører Garcetti nå å stenge vannet og strømmen til private hjem og bedrifter som ikke overholder hans stadig mer drakoniske innestengningsregler.

Denne trusselen er selvfølgelig en form for statsstøttet terrorisme mot innbyggerne. Å kutte strøm fra et privat hjem midt i en varmebølge i Sør-California tilsvarer det å dømme den målrettede familien til døden via varmeutmattelse. Å kutte strømmen fører også til at kjøleskap og frysere svikter, og ødelegger hjemmeforsyningen til den samme familien. Mangel på luftkondisjonering resulterer også i nær øyeblikkelig vekst av svart mold, en innendørs kjemisk forurensning som fører til alvorlig utmattelse og til og med død. Dette ødelegger verdien av hjemmet og gjør det nesten umulig å selge.

Med denne trusselen om å stenge av strøm og vann, er Los Angeles City i hovedsak engasjert i krigshandlinger mot sine egne borgere i henhold til covid-19 lockdown-regler. De som nekter å oppfylle de drakoniske kravene fra en åpenbart sinnssyk ordfører, vil bli plassert på en “fiende” -liste og få bytjenester stengt.

Fra og med fredag ​​kveld, hvis politimyndighetene i Los Angeles reagerer på og verifiserer at et stort parti oppstår på en eiendom, og det er bevis på at lokalet gjentatte ganger har engasjert seg i slik oppførsel, vil avdelingen be om at byen stenger av vann og strøm tjenester innen 48 timer, ” melder LA Times .

Ingen behørig prosess, ingen rettsstat, ingen regress, ingen anke … bare fullverdig tyranni

Problemet med denne aggressive handlingen er at den blir utført utenfor enhver pålitelig prosess . Ingen rettsmøter, ingen rett til forsvar, ingen rett til å anke. Det er ganske enkelt regjeringen som opptrer som tyranniske militanter som erklærer krig mot private hjem og virksomheter de ikke liker. Likevel, hvor mange ganger har LA-politiet ikke gjennomført angrep på gale hjem?

Byråkrater er dumme og korrupte. De får feil adresser hele tiden. Hva skjer når de kutter vann og strøm til feil privat hjem eller bedrift? Fordi dette foregår fullstendig utenfor rettsstaten, er det ingen anvendelse for dem som er uskyldig skadet.

Og hvem bestemmer hva som utgjør en “stor samling” i utgangspunktet? I hodet til tvinnede, irrasjonelle venstreorienterte regnes en 3-personers gjengeskyting som en “masseskyting.” Betyr det at en samling av bare tre mennesker vil bli fordømt som et “stort parti?” Det er ganske tydelig at LA-ordføreren ganske enkelt kommer til å gjøre opp dette mens han går sammen, noe som betyr at private hjem som eies av republikanere eller Trump-tilhengere kan bli magisk fordømt som vertskap for “store samlinger” selv når de ikke er det. Akkurat som den første endringen er nå blitt fjernet fra konservative, i Los Angeles,  kan rettigheten til tilgang til strøm og vann snart være begrenset til de som støtter demokrater .

Vi ser på at denne nasjonen stuper i medisinsk fascisme og til og med statsstøttet terrorisme, mest i hendene på demokratiske ordførere og guvernører som ser ut til å nøle sine nyvundne krefter for å straffe alle de som ikke overholder hver dag den nye tankefulle sinnssykheten.

Hva blir det neste? Tvangs riving av private hjem som ikke overholder?

Inntil lenge vil Los Angeles sannsynligvis begynne å beordre riving av private hjem og bedrifter som nekter å etterkomme.

Å vent, det er allerede tilfelle i Storbritannia, der lokale råd nettopp har fått makten til å gripe og rive private bygninger som anses å være “forurenset.” Som Breitbart.com nå melder :

… Institutt for helse- og sosialomsorgs “COVID-19 Contain Framework” la ut en rekke lover, inkludert Coronavirus Act 2020… “for å innføre begrensninger eller krav til å stenge forurensede lokaler; lukke offentlige rom i lokalområdet; holde en transport eller bevegelig struktur; desinfisere eller dekontaminere lokaler; eller beordre at en bygning, transport eller struktur blir ødelagt. “

Nå kan myndighetene nå kutte strømmen din, slå av vannet og til og med rive det private hjemmet ditt hvis du ikke overholder dette.

Og nedstengningene blir bare mer sinnsyke om dagen, helt uten noen reell innsats for å løse pandemien ved å anbefale ernæring og hydroksyklorokin som forebyggende tiltak.

Vi har nå kommet til det punktet der den venstre regjeringen er din sanne fiende , og de vil kidnappe deg under “karantene” lover, med tvang vaksinere deg med en uprøvd, eksperimentell eller til og med rive ditt private hjem uten forvarsel … alt fordi du nektet å “følge” sine totalitære maktgrep som bare søker å ødelegge den menneskelige og drepe så mange mennesker som mulig.

Vi styres nå virkelig av sinnssyke, demente, kriminelle tyranner. De må stoppes. Det er på tide å #CancelDemocrats – men hvorfor stoppe der? Helt ærlig er det på tide å avslutte den store regjeringen og gjenvinne vår rett til selvstyre. Hvis vi ikke gjør det, vil regjerings tyranni drepe langt flere mennesker enn covid-19 , og vi vil ende opp med å leve som hjemløse, nødløse gaterotter i den post-apokalyptiske verdenen av en global økonomisk .

Dette er hva de bevisst jobber for å oppnå. Hvis de lykkes, vil vi bli styrt av moroner mens vi lider og dør.

Last ned den ni timers lydboken Global Reset Survival Guide, og lær hvordan du overlever den konstruerte kollapsen

Alt dette forklarer hvorfor jeg har spilt inn og gitt ut en ni timers lydbok kalt Global Survival Guide. Vi slipper den i dag, og det er GRATIS å laste ned. Det er ni timer lyd (MP3-filer) pluss et PDF-dokument på 190+ sider som kan skrives ut.

Få nedlastinger nå på GlobalReset.news

MERKNAD: Nedlastingsskjemaet “Abonner nå” på den siden får stor trafikk, så det tar opptil 20 sekunder å sende inn … vær tålmodig med det.

Denne kritiske guiden avslører alt du trenger å vite for:

– Økonomisk overlevelse og eiendomsbeskyttelse under kollapsen
– Selvforsvarets overlevelse mot de voldsomme mobbene
– Hvordan overleve den konstruerte massesult / matforsyning kollaps
– Hvordan komme seg ut av byene og forstedene og flytte til et område som kan overleves
– Hvordan skjul verdifulle forsyninger fra tyranniske myndigheters “myndigheter” som konfiskerer alt
– Spesifikke, detaljerte utstyrsanbefalinger, inkludert radiokommunikasjon, nattsyn, brystrigger, red dot sights, skytevåpen, omkretsforsvarsvarer og mye mer

Få denne ekstraordinære nedlastingen akkurat nå, GRATIS, på GlobalReset.news

Del gjerne filene med andre eller legg ut på noe torrent-nettsted.

Nå vet du at demokratisk styrt regjering virkelig er din fiende, og hvis du ikke forbereder deg på å forsvare deg selv, vil regjeringen drepe deg , ødelegge eiendommen din, beslaglegge eiendelene dine og sannsynligvis sperre deg i en FEMA dødsleir.

autoritære , store offentlige , sivile rettigheter , Lukk , coronavirus , covid-19 , helse

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.