BILL GATESFRAFLYTTINGBill Gates Sier At Vi Bør Forberede Oss På Neste Pandemi: ‘Det Vil Få Oppmerksomhet Denne Gangen’

Hva skjedde: Bill og Melinda Gates gjennomførte nylig et intervju med det amerikanske handelskammeret . I intervjuet uttalte Bill med et smil at menneskeheten burde forberede seg på neste pandemi “som vil få oppmerksomhet denne gangen.”

Noen medier rapporterer at han refererte til den kommende potensielle andrebølgen, men hvis du ser hele intervjuet ser det ikke ut til å være tilfelle.

Han kommenterer omtrent det 6-minutters og 45-sekunders merket av intervjuet.

Gates har selvfølgelig mottatt ros fra så godt som alle mainstream medier for å tilsynelatende “forutsi” denne pandemien i en berømt TED-tale.

I den TED-praten kom han også med følgende uttalelse:

Bill Gates sier at vi bør forberede oss på den neste pandemien 'som vil få oppmerksomhet denne gangen'

“Til slutt skal vi ha sertifikater om hvem som er en utvunnet person, hvem som er en vaksinert person […] Fordi du ikke vil at folk skal bevege seg rundt i verden der du har noen land som ikke vil ha det under kontroll , dessverre. Du ønsker ikke å blokkere muligheten for at folk kan dra dit og komme tilbake og bevege seg rundt. Så etter hvert vil det komme dette digitale immunitetsbeviset som vil være med på å lette den globale gjenåpningen. ” ( kilde )

Før dette ble Gates sitert og sa at ting “ikke vil gå tilbake til helt normalt før det kommer ut en .” Dette resulterte i titusenvis, om ikke hundretusener av negative kommentarer på Gates ‘Instagram.

Hvorfor Dette Er Viktig

og hans innflytelse i større organisasjoner, som WHO, er bekymret. Han er deres største finansierer, og hvis det vi allerede har sett med hensyn til Wikileaks-dokumentene som viser stor innflytelse over WHOs politikk fra store farmasøytiske selskaper, hvilken type ‘pull' har Gates? Han ser ut til å få så mye lufttid på alle store mainstream-medier som en ekspert.

Det som også har vekket en viss bekymring hos mange mennesker, ser ut til å være det faktum at sosiale medieplattformer har sensurert mening, forskning og intervjuer med mange anerkjente forskere som har stilt spørsmål ved den offisielle holdningen tatt av WHO. YouTube og Facebook har gjort dette i ganske stor skala.

Jada, det er mye falske nyheter der ute, men når du går så langt som å stille stillinger og forskere fra å dele sine funn, virker det ganske autoritært / totalitært.

Korrupsjon kjører voldsomt i denne verden, og informasjon som antyder at mektige mennesker har sin hånd i å skape / påvirke et problem med det formål å foreslå en løsning, har enda flere som stiller spørsmål.

På slutten av dagen blir våre tanker og oppfatninger om store globale spørsmål og begivenheter sterkt påvirket av store medieselskaper som eies av en veldig liten gruppe selskaper og mennesker.

Media er også blitt sterkt brukt og skapt for psykologiske krigføringsformål, som inkluderer massepropagandakampanjer. Dette fremgår av Operation Mockingbird , som ser ut til å være større enn noensinne i dag.

Det er også tydelig at det er et tungt etterretningsbyrå og bedrifters tilstedeværelse / innflytelse .

Det ville være lurt å høre på mennesker som Edward Snowden og spørre oss selv om regjeringer og mektige mennesker ganske enkelt bruker coronavirus for å innføre enda mer autoritære tiltak overfor befolkningen, som han og mange andre .

For eksempel skjer det mer overvåking, den kontinuerlige bevegelsen mot en helt digital verden, der nesten alle aspekter av livene våre er digitalisert for sporingsformål. Kontakt sporingsapper og ny programvare som lastes ned automatisk til telefoner antyder allerede dette med QR-koder.

En QR-kode fungerer på samme måte som en strekkode i supermarkedet. Når smarttelefonen din skanner koden til svarte firkanter og prikker, oversetter den informasjonen til en lenke som fører til noe gjenkjennelig – som en PDF-fil til en restaurantmeny.

I dette tilfellet kan det være vaksinasjonsstatusen din, eller hvis du har vært i kontakt med noen som har Covid, eller hva det annonseres av Forbes , en metode for å eliminere kontanter og kredittkort og gå helt digital med det.

Når det gjelder helseinformasjon innen QR-koder som blir skannet, nevnte jeg tidligere Bill Gates kommentarer om en digital ID. Er det noe å sette sammen her?

Takeaway

På slutten av dagen peker flere mennesker, inkludert forskere fra offentlige helsebyråer, på “useriøse interesser” når det gjelder vitenskap og beslutningsprosesser. Dette emnet alene når det gjelder Bill Gates er ganske stort, krever mye forskning og gir virkelig litt tvilsom oppførsel.

Denne korte videoen kan være av interesse for deg: Hvem er Bill Gates?

Vil vi virkelig fortsette å ta råd og instruksjon fra folk som ikke ser ut til å ha våre beste interesser i tankene? Bør vi fortsette å stole på dem for informasjon, eller bør vi begynne å undersøke tingene mer for oss selv?

Mange mennesker opplever en endring i oppfatningen med hensyn til hva som er og hva som har skjedd på planeten vår i lang tid.

Mennesker har et ubegrenset potensiale, og vi kan endre spillet når som helst.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.