Moderna Covid-19 Vaksine Forårsaker Bivirkninger Hos Over 50% Av Pasientene

Antistoffer Forsvinner I Løpet Av 2-3 Måneder, Noe Som Gjør Vaksinen Meningsløs

HAF17. Juli 2020

Den vidt hypede Moderna coronavirus-vaksinen forårsaket bivirkninger (bivirkninger) hos over 50% av deltakerne i kliniske studier, inkludert “tretthet, frysninger, hodepine, myalgi og smerter på injeksjonsstedet.”

av Mike Adams

Mens det genererer antistoffer på kort sikt, indikerer nye studier at antistoffene blekner veldig raskt, noe som gjør vaksinen meningsløs i møte med coronavirus-pandemien .

De bivirkninger av Moderna mRNA vaksinen er dokumentert i en studie publisert i New England Journal of Medicine, en diskreditert, pro-Pharma junk science fille som ligger i favør av Big Pharma på alle mulige måter.

Moderna Covid 19 vaksine forårsaker bivirkninger hos over 50% av pasientene - Antistoffer forsvinner i løpet av 2 3 måneder, noe som gjør vaksinen meningsløs

Som publisert på Medicine.news , ble NEJM nylig fanget opp The Lancet i en søppelvitenskapsordning som forsøkte å diskreditere hydroksyklorokin ved bruk av fabrikerte data som ble publisert i begge tidsskrifter (som senere ble trukket tilbake).

Den nye studien har tittelen ” En mRNA-vaksine mot SARS-CoV-2 – foreløpig rapport .”

Den beskriver den forbløffende grad av bivirkninger opplevd av forsøkspersoner, og avslører at over halvparten av deltakerne rapporterte om minst en bivirkning.

Dette diagrammet, fra studien, viser også at bivirkningene er doseavhengige, noe som betyr at jo høyere injeksjonsdosen, desto høyere er de rapporterte bivirkningene, noe som ytterligere styrker årsakssammenheng mellom vaksinen og bivirkningene:

100% av deltakerne opplevde bivirkninger

Som du ser av diagrammet, opplevde 100% av deltakerne i studien bivirkninger ved injeksjonsvolumene på 100 ug eller 250 ug i løpet av den andre vaksinasjonsrunden.

100% Av Deltakerne I Studien Opplevde Bivirkninger I Den Høydose Andre Vaksinasjonsrunden

Spesielt opplevde 100% av deltakerne hodepine, lokale symptomer og systemiske symptomer, mens nesten 100% opplevde frysninger, myalgi og tretthet under de andre injeksjonene.

Denne studien avslører at vaksinen blir stadig giftigere med påfølgende injeksjoner , noe som betyr at selv om neveninjeksjonen blir relativt godt håndtert av kroppen, kan den andre injeksjonen være betydelig farligere.

Spesielt, med andre studier som nå viser at koronavirusantistoffer blekner raskt i løpet av omtrent 3 måneder, ville mRNA-vaksinen fra Moderna måtte injiseres flere ganger, kanskje så mange som fire ganger hvert år for å opprettholde høye nivåer av antistoffer.

Men med hver injeksjon blir vaksinen giftigere og gir flere bivirkninger. Som studieforfatterne konkluderer, “Systemiske bivirkninger var mer vanlige etter den andre vaksinasjonen, spesielt med den høyeste dosen …”

Selv Med Bivirkninger Som Påvirker Alle Deltakerne I Andre Runde, Hevder Studieforfattere At Alt Er Bra

Likevel, til ingen overraskelse, blir ikke alle disse giftige effektene av vaksinen som øker med påfølgende vaksiner utro som noe bekymringsfullt.

Med tanke på at studieforfatterne selvfølgelig blir betalt av Moderna for å produsere pro-vaksine propaganda i navnet “vitenskap”, konkluderer de at alle bivirkningene er helt fine, og sier: (vekt lagt)

Overfor begge vaksinasjoner inkluderte systemiske og lokale bivirkninger som oppsto hos mer enn halvparten av deltakerne, utmattethet, frysninger, hodepine, myalgi og smerter på injeksjonsstedet.

Evaluering av kliniske sikkerhetslaboratoriske verdier av grad 2 eller høyere og uønskede bivirkninger avdekket ingen bekymringsmønstre … Disse sikkerhets- og immunogenisitetsfunnene støtter fremskritt av mRNA-1273-vaksinen til kliniske studier senere.

Skjønte det? Vaksinen er stadig giftigere i høyere doser og flere injeksjoner, men den er fremdeles kjempebra og bør bevege seg mot produksjon og utbredte injeksjoner til potensielt milliarder mennesker, til tross for at det ikke gjennomføres noen langsiktige sikkerhetsstudier.

Det er vaksinebransjen i 2020: Skru sikkerhet og vitenskap, bare godkjenn den forbaskede tingen og samle hundrevis av milliarder dollar fra myndigheter som kjøper vaksinen din, selv om den skader eller dreper millioner av mennesker.

Selv Når Vaksinen Påkaller Antistoffrespons, Er Det Ikke “Immunitet”

Merk at produksjonen av antistoffer i blodet ikke er det samme som “funksjonell immunitet .” Det er null bevis på at denne vaksinen gjør noen som er immun mot coronavirusinfeksjoner.

Og som Michael Snyder skriver på EndOfTheAmericanDream.com , har tre studier nå funnet at covid-19 antistoffer forsvinner fra kroppen veldig raskt, noe som gjør antistoffproduserende vaksiner praktisk talt verdiløse :

Vitenskapelige bevis fortsetter å dukke opp som indikerer at COVID-19 kommer til å være med oss ​​i veldig lang tid fremover.

I går rapporterte jeg om en fersk undersøkelse som ble utført i Kina og en annen nylig studie som ble utført i Spania som begge viste at COVID-19 antistoffer begynner å forsvinne veldig, veldig raskt .

Studien som ble utført i Spania oppdaget faktisk at noen pasienter som opprinnelig testet positivt for antistoffer ” ikke lenger hadde antistoffer uker senere “.

Nå, nå har vi en tredje studie å legge til listen.

En studie av COVID-19 pasienter som ble utført ved Guy og St. Thomas ‘National Health Service Foundation Trust i London, fant at ” bare 16,7 prosent av pasientene hadde en sterk antistoffrespons ” etter at det hadde gått et par måneder …

Forskere analyserte immunresponser fra pasienter og helsepersonell ved Guy og St. Thomas ‘National Health Service Foundation Trust i London og fant at nivåene av antistoffer som ødelegger viruset raskt falt etter topp i flere uker etter at pasienter hadde symptomer.

Studien fant at 60 prosent av pasientene hadde en “kraftig” antistoffrespons på topp av slaget med koronaviruset. Etter omtrent to måneder hadde imidlertid bare 16,7 prosent av pasientene en sterk antistoffrespons.

Som Snyder påpeker, er dette et enormt funn fordi det betyr at koronavirusvaksiner sannsynligvis bare vil fungere på kort sikt.

Etter kanskje 90 dager eller så slites vaksinen av, og antistoffene er ikke lenger funksjonelle i kroppen. Selv tilstedeværelsen av antistoffer gir ikke forresten automatisk immunitet. Igjen, fra Snyder:

I tillegg forteller eksperter oss at selv om et COVID-19-offer utvikler antistoffer, betyr det ikke nødvendigvis at personen har immunitet.

I en artikkel som han forfatter for CNN, forklarte Dr. William Haseltine at “bare 15% av de som tester positivt for antistoffer, gjør de nøytraliserende antistoffene som er nødvendige for å utvikle immunitet” …

Ikke bare falmer antistoffer mot SARS-CoV-2, og kanskje blekner raskt, studier har også vist at bare 15% av de som tester positivt for antistoffer, gjør de nøytraliserende antistoffene som er nødvendige for å utvikle immunitet i utgangspunktet.

Og ikke alle som lager nøytraliserende antistoffer lager dem på høye nivåer. Noen av de smittede produserer ingen antistoffer i det hele tatt.

Med andre ord, selv om mRNA-vaksinen fra Moderna produserer antistoffer, kan hele øvelsen være meningsløs av to grunner:

1) Antistoffer alene gir ikke immunitet.
2) Antistoffer blekner på bare noen få uker.

Dermed er Moderna-vaksinen – som Big Pharma pimping mainstream media har hypet opp som menneskehetens frelser – sannsynligvis en massiv medisinsk skrik som vil svindle verdensregjeringer ut av hundrevis av milliarder dollar for en behandling som flat-out ikke gjør. t arbeid.

Verre enn en smaksdannelse vil denne vaksinen tydelig skade store antall mennesker, gitt at 100% av forsøkspersonene allerede opplever bivirkninger i høydosegruppen i løpet av den andre injeksjonsrunden.

Hvor giftig kommer dette til å bli i løpet av en tredje vaksine? Eller en fjerde? Og er det noen slutt på hvor mange injeksjoner av den samme vaksinen som vil bli pålagt av en korrupt, kriminell FDA, CDC og nasjonale medier som tar alle sine redaksjonelle avgjørelser basert på overskuddskravene til narkotikakartellene?

Til slutt må du huske at globalister som også fremmer avfolksdagsordenen krever at denne vaksinen blir gitt til svarte mennesker først .

Så vent: Ta en giftig vaksine som ikke fungerer, men som forårsaker enorme bivirkninger, og stille opp alle svarte som menneskelige marsvin?

Høres ut som globalister og vaksinebransjen har en helt ny plan for planeten Jorden utover 2020, og det har ingenting å gjøre med å stoppe pandemien, men alt å gjøre med folkemord.

Synes du det ikke er overraskende at mens hundrevis av amerikanske selskaper stiller opp for å hevde “ Black Lives Matter ”, er det mange av de samme selskapene som produserer vaksinene som uten tvil vil ødelegge svarte liv?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.